FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 06-02-2006, 20:09   

Bo widziałem dziś w nocy parę horrorów, a jako, że mam dość wybujałą wyobraźnię, spałem tylko 2h (kiedy już było jasno) i boję się, że będę miał problemy/wieczorem w nocy ze spokojnym snem >_>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Kamjia Płeć:Kobieta

PostWysłany: 06-02-2006, 20:37   

Bo bycie introwertykiem to ciężki kawałek chleba.
Wszystkim wokół wydaje się, że jak od razu nie wpadasz w pałcz czy krzyk, to znaczy, że nic nie czujesz. A co gorsza, przecież ty się wcale o mnienie martwisz, nie skręca ci kiszek w brutalną ścierkę zacieśniając się coraz mosniej z każdą minutą i wcale nie kłuje cię pod sercem, w nocy śpisz bardzo wygodnie, kiedy twoja siostra...
A propo siostry, ostatnio coraz częściej słyszę o moim rzekomym autyźmie, a ja po prostu nie lubię się przytulać! Nie lubię kiedy ktoś wisi mi nad głową. Może po prostu moja strefa prywatności jest bardziej prywatna niż u innych i może roztacza się dalej. To wcale nie oznacza, że jestem chodzącą nieczulicą. Przecież ja tylko po prostu nie posiadam zdolności wylewnego okazywania uczuć, nie lubię tego i tyle, nie chcę, musiałabym się ciągle zmuszać, to mnie męczy. (Czy to nie głupie, że przytulanie w jakiś sposób mnie męczy?)

does not know where he is going.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 06-02-2006, 21:51   

Redvampir napisał/a:
Bo z nikat wsparcia a wola walki czy fantyzm trzyma mnie na stanowisku i czuje sie jak jakis pieprzony Space Marines z patetycznego obrazu ze strony GamesWorkschop stojacy na ostanim stanowisku z resztka amunicji a wokół napieraja Tyranidzi lub plugastwo chaosu.

Bo juz nie mam sieł własnie si poddaje , i nie mam sił czy odwagi by sie dobić tylko czekam aż plugastwo rozszarpie moje truchło na strzępy.

Ostatnio zmieniony przez Kamjia dnia 07-02-2006, 16:55, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 07-02-2006, 09:21   

Cytat:

Nie lubię kiedy ktoś wisi mi nad głową.

A kto to lubi? ;) Ja też nie znoszę, jak ktoś stoi za mną, kiedy coś robię. Wrażenie, że ktoś mnie pilnuje nigdy nie jest przyjemne :/
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 07-02-2006, 18:18   

Bo od dwoch dni jestem chora, goraczka i bol glowy mnie dobijaja, a kot musi byc na nogach. U mnie w domu nie ma wytlumaczenia, ze zle sie czuje. Nie ma lezenia w lozku.
Okolo 10-ej wyszlam na chwile z pracy, kupilam Fervex, od ktorego jest mi tylko niedobrze.
W pracy pod koniec dnia o malo nie walnelam glowa w blat biurka, yay.
Spotkalam sie na chwile z kumpela, ktora przytulila mnie i powiedziala tyle milych i kochanych rzeczy, ze kot az sie wzruszyl ;)
Poszlam na parking odsniezac auto. Podczas odsniezania zgubilam kluczyki do samochodu... Samochod oczywiscie zamkniety - wczesniej z obawy przed paroma menelami zamknelam auto z torebka w srodku, a kluczyki wrzucilam do kieszeni plaszcza, z ktorej mi wypadly... czego nie zauwazylam. Nie ma kluczy, nie ma komorki. Pol godziny szukalam kluczykow do auta... Jakas babka pozyczyla mi telefon, zadzwonilam do taty, tato mnie zjechal i rzucil sluchawka, yay. W koncu jednak ruszylo go sumienie [a moze po prostu chcial na mnie dalej nawrzeszczec], przyjechal i znalezlismy kluczyki.
W miedzyczasie zdazylam zamoczyc sobie plaszcz, spodnie i rekawiczki, grzebiac w sniegu. Droga do domu minela wrecz uroczo... Turlalam sie jakies 20-30 km/h, z cieknacym nosem jak kran [bo chusteczki z tylu w torebce]. Pol godziny pozniej bylam na miejscu. Ha. Ani razu sie nie zakopalam. Ha. Udalo mi sie przejechac przez wioske i wjechac do garazu. Ha.
W domku od razu pobieglam pod goracy prysznic. Teraz pije juz druga her... drugi rum z herbata i zastanawiam sie, czemu mi sie kreci w glowie ;)
Poza tym wszystko w porzadku ;)

BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 07-02-2006, 21:47   

Kamjia napisał/a:
Przecież ja tylko po prostu nie posiadam zdolności wylewnego okazywania uczuć, nie lubię tego i tyle, nie chcę, musiałabym się ciągle zmuszać, to mnie męczy

Uff, już myślałem, że jestem sam :D. Tylko że mnie z tego względu nikt wyrzutów nie robi.

Redvampire napisał/a:
Bo juz nie mam sieł własnie si poddaje

Red, co się z tobą dzieje? Nie widzisz jutra? Wiem, że bywa ciężko, ale wtedy warto na fakty położyć lachę i zastanowić się nad wyjściem. Nikt jeszcze nie pozbył się problemów dzięki biadoleniu nad nimi. Dlatego postaraj sie podnieść głowę i dostrzec dalszą drogę ;). Mnie to jeszcze nigdy nie zawiodło, nawet jeśli rozwiązanie było ciężkie.

Varda napisał/a:
kupilam Fervex, od ktorego jest mi tylko niedobrze

Fervex jest do bani. Załatw sobie Citrosept - góra tydzień kuracji i jesteś na nogach ;). Tylko że te 40 kropel na szklaneczkę herabty czy mięty nie jest zbyt smaczne, ale działa.

Wiem, żę trochę offtop, więc żeby było na temat: bo juz trzeci raz dzisiaj próbuję ściągnąć pewien dość duży plik i za każdym razem jak nie dźwięk, to sieciówka odmawia posłuszeństwa :/. Będę musiał oba Realteki zastąpić czymś mniej gównianym.
Od razu mówię - sam nie pchałem rąk w to szambo. Tzn. trochę tak, bo kupiłem płytę główną, która ma je na pokładzie. Ale to była jedyna taka dostępna wtedy i pilnie jej potrzebowałem :D. I tylko tych dwóch komponentów mi właśnie żal, że są :/. Cóż - wymiana na horyzoncie.

Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 10-02-2006, 15:21   

Bo przez ok. pół roku próbowałam dorwać End of Evangelion. Było ciężko.
Bo jak dorwałam, to okazało się, że mój odtwarzacz DVD tego otwarzać NIE BĘDZIE i foch!
Bo naczekałam się na laptopa.
Bo nie mogłam znaleźć kodeków
Bo jak już znalazłam kodeki, rozpracowałam jak uruchomić matrioszkę, ba nawet czas znalazłam...

...to do diabła GDZIE TU SĄ NAPISY??!!!!

WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

W dodatku klasa mnie wkurza ==

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
a taki jeden...

PostWysłany: 10-02-2006, 15:57   

Bo coś/ktoś rurę rozwalił/o i całe miasto jest bez wody... >_____<
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 10-02-2006, 18:41   

Bo bus się dwie godziny przez przełęcz przebijał... durni kierowcy.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Nezumi Płeć:Mężczyzna
Wieczny i Nieskończony

PostWysłany: 11-02-2006, 17:51   

mnie wkurza:
-szkoła
-to że ludzie mnie nie lubią
-to że wszystko się rypie
Powrót do góry
Kamjia Płeć:Kobieta

PostWysłany: 11-02-2006, 19:53   

bo tatko idzie jutro na wywiadówkę i może okazać się dla mnie zbyt gorąco jak na tą porę roku...

does not know where he is going.
Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-02-2006, 15:34   

(&#)*@ Jenoty &*%&*%Q drutem kolczastym!!!
{)(&(^*E w przerębli!!!!

Numer Gadu-Gadu
1271088
a taki jeden...

PostWysłany: 12-02-2006, 15:40   

Zegarmistrz, co masz do jenotów? :]
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-02-2006, 21:20   

korsarz napisał/a:
Zegarmistrz, co masz do jenotów? :]

To mali, wredni, roznoszący wścieklizne padlinożercy...

A tak na serio - sprawa wewnątrz redakcyjna i raczej prywatna. W zęby chce?

Numer Gadu-Gadu
1271088
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 13-02-2006, 17:03   

Bo piętno koleżankom o szalenie dobrym refleksie _^_

Wsiadam do autobusu ze spotkaną koleżanką gimnazjalną. Drzwi zamykają się już, a ona, że coś mi chyba spadło. Drzwi się zamknęły, autobus rusza. Tak, tanuk zleciał z torby. Podnieść nie mogła od razu, bo po co __^__ Po południu poszłam go szukać. Był w zatoczce, rozjechany, jeno blaszka i prześwit pyszczka na kawałku folii zostały. Innymi słowy zostały mi już aż dwa (chyba, że Totem łaskawie zachował tego, co go zgubiłam od razu w jego samochodzie ^^""). Trzeba było zamówić 10, mou ^^""""""""""

Bo jednak jutro mamy lekcje, mimo, że moja klasa organizuje przedstawienie walnotynkowe. Znaczy - oni sobie pójdą na próbę, a reszta na lekcje. Ale niewielu wie, że ja mam Plan. Mianowicie ubieram się w czerwienie i fiolety, całkowicie-przypadkiem, na pewno mnie wyślą z kartkami na jakiejś lekcji XDD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Strona 33 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi