Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 17-11-2005, 00:53
|
|
|
Taaa. W książkach mielibyśmy rozdział o misji stabilizacyjnej wojska polskiego na terenach byłej republiki weimarskiej po jej bankructwie i osunięciu się w chaos.
Berlin nazywałby się "Berlinowo Górne".
Munchen i Aachen to by były Monachium i Akwizgran, a napisy na ulicach dwujęzyczne - mniejsze niemieckie ^_~
Polsko-rosyjska granica na Wiśle, ustanowiona po inwazji rozpoczętej przez Stalina w 1947 i zakończonej zrzuceniem bomby atomowej na Moskwę byłaby "granicą pokoju".
Największym protektorem Izraela (jak i głównym podejrzanym o sponsorowanie jego powstania w oparciu o Brytyjską Palestynę po kampanii terroru w stylu Algierskim, nie stłumionej przez czerwone kubraki ze względu na niezbyt zawoalowane groźby wojenne owego głównego podejrzanego w stosunku do Brytyjczyków), oskarżanym o 'export' problemów z 10-milionową mniejszością Żydowską (lub zbytnie uleganie jej naciskom), byłaby oczywiście... I-sza Rzesza Narodu Polskiego o_O
Nad imperium brytyjskim dalej nie zachodziłoby słońce...
LOL _^_ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 17-11-2005, 00:56
|
|
|
@Redvampire
Hitler to byl figurant ..
@Ysengrinn
Ten topic jest zeby nazekac.. jak sama nazwa wskazuje .. a stwierdzenie "dzieci" wypadaloby komus innemu doczepic .. kto lubi pokazywac kto moze wyciac posta a kto nie ?:> Co do wnerwiania .. to ja moge wziasc udzial w konkursie ..
wracajac do tematu ;p
I tak wszyscy rodzimy sie żeby umrzec ;]
czlowiek wraca o 19.oo do domu liczy ze zje obiad .. wlacza kompa a tu niezdazyly sie ikony pulpitu zaladowac juz slyszy dzwiek gg .. i to nie jeden nie 6 .. patrzy 12 okienek .. boshe .. ten dzwiek przyprawia o dreszcze .. wzbudza bezpodstawna agresje .. wykonczy mnei to gg
nie nawidze jak 3 osoby naraz chca zebym wczyms im pomogl .. i to przez gg jeszcze
1. html
2. php
3. cos z hdd
nosz panie dziejaszku .. co ja mam nr gg zmieniac co 2 tygodnie
wnerwia mnie jak jest zimno ..
jak ja nienawidze starych bab ktore przysiadaja sie w Ciapagu i rozmawiaja .. i to jeszcze zazwyczaj chodza nie w parach ale 3-kami .. i nawijaja o d..pie marynie .. a jak jest sama .. to gada do czlowieka jakies glupoty czlowiek przytakuje przez cala podroz zamiast sie kimnac tutaj pasuje piosenka .. "Ustęp Babciu Miejsca - Autobusowe Baby" esh
nienawidze isc do tablicy (takiej z kreda) na cwiczeniach bo:
-musze wstac
-podejsc do tablicy
-policzyc jakas pierdziole 728917941x z koleji
-pobrudzic se rece kreda
-i jeszcze dostac + za 1h pisania tym bialym swinstwem .. bo "gdyby pan sam sie zglosil dostalby pan 5"
co sie z tym swiatem dzieje -.-
wogole ten swiat jest chory .. jeszcze jakis lysy fajf..s chcial mi wpier.. jak po fajki szedlem .. just great :S |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-11-2005, 11:10
|
|
|
Besmirch - IT. chce osta, czyli ostrzeżenie, czyli taki czerwony paseczek koło awatarka. Grzecznie jej więc tłumaczę, że ost nie jest po to, żeby nastolatki się nimi chwaliły jak nową dziarą. Poza tym najwyraźniej ona i Red mieli zamiar tu poflejmować. Więc racz nie uczyć mnie moderowania jeśli jesteś niedoinformowany, dobra?
A ontopic to mam nadciśnienie chyba. Za dużo kawy, za mało ruchu, cholera. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-11-2005, 12:12
|
|
|
Jest nas dwóch. A na dodatek coś co nazwano mi niewydolnością płuc.
I dalej jestem bez samochodu. |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
|
Wysłany: 17-11-2005, 12:16
|
|
|
nie chodzi o to co chce IT. ale o to w jaki sposob reagujesz na takie cos .. chodzi tu wlasnie o komentarz "dzieci", a chyba pomyliles topic -.-
panie dziejaszku jutro kolo z Drutow :X .. a ja nic nie wiem :P:P:P |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-11-2005, 12:42
|
|
|
besmirch napisał/a: | nie chodzi o to co chce IT. ale o to w jaki sposob reagujesz na takie cos .. chodzi tu wlasnie o komentarz "dzieci", a chyba pomyliles topic -.-
|
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale na przykład Red, który zdecydowanie dzieckiem nie jest, nie zareagował :) Nie musisz go bronić, on sam w razie czego potrafi pogryźć. A to był żart i aluzja, że troche nie ma sensu się siebie czepiać - nie widzę powodów, żeby reagować, skoro główni zainteresowani to zrozumieli. |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-11-2005, 13:27
|
|
|
Lojalnie informuje, że administracja uruchomiła opcję "cenzura słów" co oszczędza mi użerania się. Dziękuję za uwagę. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
|
Wysłany: 17-11-2005, 14:34
|
|
|
ja tylko odpowiedzialem na wypowiedz poprzednika i ustosunkowalem sie do ogolnych wypowiedzi i zachowan tej osoby nei tylko z tego topicu ..
jesli sie komus nei podobna trudno taka jest moja opinia w tej kwesti |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-11-2005, 16:51
|
|
|
Dziś chyba ostatecznie straciłem głos i mam go jak stary bryniol.
BTW Serika narazie gryza ludzi gocacych sie tylko i wyłacznie potem przyjdzie czas na reszte XD |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 17-11-2005, 16:54
|
|
|
Bo babka od fizyki mogłaby się zdecydować ...
"Klasa humanistyczna? Aha, to nie musicie umieć wyprowadzać wzoru, sam wzór starczy. Wyciągamy karteczki. Wyprowadźcie wzór na zasięg w rzucie poziomym. Że niby nie kazałam? No dobrze, to możemy się umówić tak, że kto napisze sam wzór, dostanie dwójkę!"
Łiiiiii! Niniejszym zdałam do następnej klasy! ____^____ |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 17-11-2005, 18:46
|
|
|
Bo w pięknym stylu uwaliłam koło z histologii. Na osiem pytań odpowiedziałam na dwa, w tym jedno źle. __^__'
I jestem chora. A jutro koło z angielskiego, wcale nie takie proste, jak by się wydawać mogło. A przez weekend kucie na inżynierię bioprocesową i przyspieszony kurs wyprowadzania całek. Ratunku, ja chcę do domu... T__T |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-11-2005, 19:35
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | A przez weekend kucie na inżynierię bioprocesową i przyspieszony kurs wyprowadzania całek |
Niech bogowie będą z Tobą... WSZYSCY. Ja inżynierię przeżyłam, ale zapewne tylko dlatego, że osobiście uświadomiłam nieszczęsnego pana profesora, ze to uniwerek, humaniści i w ogóle, całek i różniczek nie mieli. Macierzy też nie. A że byliśmy rocznikiem eksperymentalnym, poszły podania do dziekana, że tego koszmaru z toną wzorów nie zdamy i już. Nie pozostało mu nic innego, jak specjalnie dla nas prograzm zmieniać, a i tak połowa roku na egzamin nie odważyła się przyjść. A ja o mało nie zwiałam spod drzwi ze strachu :) |
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 17-11-2005, 20:46
|
|
|
A my niestety w ramach kierunku międzywydziałowego mamy toto na politechnice. Kobita prowadząca jest taka bardziej natchniona, wierzy w wielkość tego, co robi, ale przynajmniej tłumaczy przyzwoicie - jak już poszłam na wykład to wszystko rozumiałam. Problem w tym, że z sześciu wykładów byłam tylko na ostatnim... _^_
I w ogóle z tego, co ostatnio policzyłam wynika, że kiedy mam zajęcia dwa razy dziennie (godzinkę prosektorium na 8 rano i dwugodzinny wykład na 16), to dojazdy zajmują mi sześć godzin. Dwa razy więcej, niż same zajęcia. Ktoś mi kupi auto? :> |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-11-2005, 22:04
|
|
|
Argh, miałem dziś tak beznadziejny dzień, że wszedłem w emo-mode i na razie nic nie wskazuje na to, że miałoby się ono skończyć, gdyż zaczęło mi sprawiać swego rodzaju chorą przyjemność >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
|
Wysłany: 18-11-2005, 01:40