FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 281, 282, 283  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

Status: offline
PostWysłany: 24-06-2006, 11:47   

BOReK napisał/a:
System Windows - Minimalna wartość pamięci wirtualnej jest za niska : System ma za mało pamięci wirtualnej. System Windows zwiększa rozmiar pliku stronicowania pamięci wirtualnej. W czasie trwania tego procesu, może wystąpić odmowa na żądania pamięci niektórych aplikacji.

A może by tak przerzucić się na Linuxa jakiegoś? ;) Windows sux (a że zdecydowana większość gier jest robiona pod ten system to inna para kaloszy...)
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 24-06-2006, 14:40   

korsarz napisał/a:
(a że zdecydowana większość gier jest robiona pod ten system to inna para kaloszy...)

I to jest główny powód, dla którego jestem przywiązany do majkroszajsu :P. Poza tym zacytowany komunikat to nie tyle wina samej windy, ile faktu, że faktycznie mój sprzęt cierpi na sklerozę :]. Już rozważałem przesiadkę na Linuxa, a ostateczny wyrok wyszedł taki: jak tylko będzie mi niezbędny, to założę Linuxa, ale windę zostawię.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
a taki jeden...

PostWysłany: 25-06-2006, 09:04   

Występuje tu taka zależność - użytkownicy instalują Windowsa, po pod Windowsa jest najwięcej gier. Z kolei producenci gier tworzą gry pod windowsa, bo zdecydowana większość graczy używa tego systemu... Błędne koło...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 25-06-2006, 11:05   

korsarz napisał/a:
Z kolei producenci gier tworzą gry pod windowsa,

Dlatego wspierajmy ludzi tworzących Simutrans, gierkę pod oba systemy i jeszcze pod Maca :D. To samo jest chyba z Battle for Wesnoth i wieloma innymi freeware'owymi produkcjami.
Ale praw rynku nie zmienisz - produkują na najbardziej chłonny rynek :P.

A wracając do tematu - bo ludzie to hipokryci, psioczą na wingrozę, a bardzo wielu jej wciąż używa :P.

Mao Płeć:Kobieta
Your Kitty :*

PostWysłany: 27-06-2006, 19:28   

Bo na rozmowie wstępnej do katolickiego liceum, kiedy zostałam poproszona o zrecenzowanie jakiejś książki zaczęłam mówić o "Artemisie Fowlu" Eoina Colfera <wali głową w ściane> Powiedziałam też, że rysuję. Wszystko by było dobrze gdybym nie powiedziała, że rysuję postacie z anime. W związku z tym nauczycielka zapytała się mnie czy oglądam (jak to stwierdziła) japońskie kreskówki. Niestety (i stety) ta kobieta to moja (w chwili obecnej) była nauczycielka języka francuskiego i nie czułam żadnych zachamowań podczas rozmowy znią, a oprócz tego nie potrafiłam jej okłamać i powiedziałam, że czasami tak. Taaa...czasami...dobrze, że nie powiedziałam "Jasne! Nałogowo! Mam zamiar całe wakacje spędzić oglądając anime!"

Eh....to pani już podziękujemy... -_-

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4462798
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 27-06-2006, 20:27   

Mao, to tylko świadczy o nich, nie o tobie. O głupim jechaniu na stereotypach i ograniczeniu. Jak cię nie chcieli tam to na pewno znajdziesz miejsce w innej szkole, wcale nie gorszej.

PostWysłany: 27-06-2006, 23:31   

I dobrze, dziewczyno ,że Cię tam nie chcieli, zmarnowałabyś się tylko .
Coś mówi mi (a raczej kreatury, które spotykam) aby takie szkoły omijać szerokim łukiem.
Pamiętam, gdy próbowano siłą zapisać mnie do katolickiego gima....chyba bym tam nie zdzierżyła....teraz staruszkowie pluja sie w brodę, widząc jaki im "wyznawcus szatanus" wyrósł pod dachem. Bo ja według nich chodzę na czarne msze i oddaje cześć Lucyferowi. XD
A wszytsko zaczęło sie od tego, iż pewnego dnia zbojkotowałam pomysł pójścia do kościoła i powiedziałam szczerze co o tym wszystkim myślę...ale to już zupełnie inna historia.
tak to jest kiedy mieszka się w rodzinie ortodoksyjnych chrześcijan i jakaś jednostka (czyt. zbłąkana owieczka)się wybije.

Kości twoje zbieleją na prerii, tatuś i mamusia będą płakać, aż utoną we łzach, a z ciebie nie zostanie nic, w ogóle nic, może tylko tyle, żeby kojoty miały nad czym wyć.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7185747
a taki jeden...

PostWysłany: 28-06-2006, 09:17   

Mao napisał/a:
Powiedziałam też, że rysuję. Wszystko by było dobrze gdybym nie powiedziała, że rysuję postacie z anime. W związku z tym nauczycielka zapytała się mnie czy oglądam (jak to stwierdziła) japońskie kreskówki[...]powiedziałam, że czasami tak[...]

To jeden z najgłupszych powodów nieprzyjęcia do szkoły, jakie słyszałem __^__
Mao Płeć:Kobieta
Your Kitty :*

PostWysłany: 28-06-2006, 16:38   

A kto powiedział, że mnie tam nie przyjęli? XP W piątek wyniki ^_~
Cytat:

To sama sobie tak powiedziałam w duchu po tym wszystkim XD
Jeśli mnie nie przyjmą to to naprawdę będzie jeden z najgłupszych powodów nieprzyjęcia do szkoły....

Numer Gadu-Gadu
4462798
Erii Płeć:Kobieta

PostWysłany: 28-06-2006, 17:08   

Nio to trzymamy kciuki^^

Kości twoje zbieleją na prerii, tatuś i mamusia będą płakać, aż utoną we łzach, a z ciebie nie zostanie nic, w ogóle nic, może tylko tyle, żeby kojoty miały nad czym wyć.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7185747
Kagami_chan Płeć:Kobieta
pragnąca iśc za nim

PostWysłany: 29-06-2006, 09:20   

Bo mój kot jest chory, wymazał się farbą olejna, boje się o niego :(
Bo brzuch mnie boli :/ , bo nie wiem co mnie czeka, czuje strach

panuje miłość - miłością zwabiona.
LookOUT Płeć:Kobieta
The Hitgirl

PostWysłany: 29-06-2006, 10:09   

Mao napisał/a:
Bo na rozmowie wstępnej do katolickiego liceum, kiedy zostałam poproszona o zrecenzowanie jakiejś książki zaczęłam mówić o "Artemisie Fowlu" Eoina Colfera <wali głową w ściane> Powiedziałam też, że rysuję. Wszystko by było dobrze gdybym nie powiedziała, że rysuję postacie z anime. W związku z tym nauczycielka zapytała się mnie czy oglądam (jak to stwierdziła) japońskie kreskówki. Niestety (i stety) ta kobieta to moja (w chwili obecnej) była nauczycielka języka francuskiego i nie czułam żadnych zachamowań podczas rozmowy znią, a oprócz tego nie potrafiłam jej okłamać i powiedziałam, że czasami tak. Taaa...czasami...dobrze, że nie powiedziałam "Jasne! Nałogowo! Mam zamiar całe wakacje spędzić oglądając anime!"

Erii napisał/a:
Coś mówi mi (a raczej kreatury, które spotykam) aby takie szkoły omijać szerokim łukiem.

Taaa,rigor i ogolna siara...A bron Boze trafic do KATOLICKIEGO internatu....Triagiedia_X_.........

A ja boje sie czy zdam do plastyka...Troche dwoj mialam,ale tylko ze scislych przedmiotow,praktyczny tez zdalam ale ja sie tak boje ze SZOK X{

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Irian Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 29-06-2006, 10:15   

Nahh, bzdura, przesąd i stereotyp, mój brat był w gimnazjum i liceum u Salezjan i świetnie się tam czuł - jest wierzący, ale nie świętoszek, a interesuje się mniej więcej tym, co ja (m&a, fantastyka, RPG, WFB). Nie demonizujmy.

Bo mam wakacje. Od maja do niewiadomokiedy, bo nie wiem, czy przyjmą moje powtarzanie roku. Wydaje się, że fajnie, ale nie macie pojęcia, jak nudno się robi w obcym mieście, kiedy nic człowieka nie zmusza do wyjścia z domu. X___x' Dajcie mi październik...

Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 29-06-2006, 13:42   

Bo nienawidzę mojego ortodonty... Lubuję się w średnio śmiesznych, a raczej upokarzających żartach i w dodatku przykleił mi znowu tą cholerną klamrę na trójcę, która mi odpadła już X razy.

Godzinę i 15 minut po wyjściu od ortodonty klamra znowu odpadła. Tym razem na gofrze.

Innymi słowy, zmarnowałam pół dnia ==

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
ario Płeć:Mężczyzna
space cowboy

PostWysłany: 29-06-2006, 18:17   

niedługo cutstrada powie mi 'spokój' i zwolni transer przez co nie będę mógł nic już ściągać + zamulenie neta. słodko (a mam tyle rzeczy do obejrzenia...)

Przykro mi, ale wulgaryzmy są zakazane na tym forum.

Miłego dnia
IKa

Numer Gadu-Gadu
9986661
Strona 58 z 283 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 281, 282, 283  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi