Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 24-06-2006, 11:47
|
|
|
BOReK napisał/a: | System Windows - Minimalna wartość pamięci wirtualnej jest za niska : System ma za mało pamięci wirtualnej. System Windows zwiększa rozmiar pliku stronicowania pamięci wirtualnej. W czasie trwania tego procesu, może wystąpić odmowa na żądania pamięci niektórych aplikacji. |
A może by tak przerzucić się na Linuxa jakiegoś? ;) Windows sux (a że zdecydowana większość gier jest robiona pod ten system to inna para kaloszy...) |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-06-2006, 14:40
|
|
|
korsarz napisał/a: | (a że zdecydowana większość gier jest robiona pod ten system to inna para kaloszy...) |
I to jest główny powód, dla którego jestem przywiązany do majkroszajsu :P. Poza tym zacytowany komunikat to nie tyle wina samej windy, ile faktu, że faktycznie mój sprzęt cierpi na sklerozę :]. Już rozważałem przesiadkę na Linuxa, a ostateczny wyrok wyszedł taki: jak tylko będzie mi niezbędny, to założę Linuxa, ale windę zostawię. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 25-06-2006, 09:04
|
|
|
Występuje tu taka zależność - użytkownicy instalują Windowsa, po pod Windowsa jest najwięcej gier. Z kolei producenci gier tworzą gry pod windowsa, bo zdecydowana większość graczy używa tego systemu... Błędne koło... |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 25-06-2006, 11:05
|
|
|
korsarz napisał/a: | Z kolei producenci gier tworzą gry pod windowsa, |
Dlatego wspierajmy ludzi tworzących Simutrans, gierkę pod oba systemy i jeszcze pod Maca :D. To samo jest chyba z Battle for Wesnoth i wieloma innymi freeware'owymi produkcjami.
Ale praw rynku nie zmienisz - produkują na najbardziej chłonny rynek :P.
A wracając do tematu - bo ludzie to hipokryci, psioczą na wingrozę, a bardzo wielu jej wciąż używa :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 27-06-2006, 19:28
|
|
|
Bo na rozmowie wstępnej do katolickiego liceum, kiedy zostałam poproszona o zrecenzowanie jakiejś książki zaczęłam mówić o "Artemisie Fowlu" Eoina Colfera <wali głową w ściane> Powiedziałam też, że rysuję. Wszystko by było dobrze gdybym nie powiedziała, że rysuję postacie z anime. W związku z tym nauczycielka zapytała się mnie czy oglądam (jak to stwierdziła) japońskie kreskówki. Niestety (i stety) ta kobieta to moja (w chwili obecnej) była nauczycielka języka francuskiego i nie czułam żadnych zachamowań podczas rozmowy znią, a oprócz tego nie potrafiłam jej okłamać i powiedziałam, że czasami tak. Taaa...czasami...dobrze, że nie powiedziałam "Jasne! Nałogowo! Mam zamiar całe wakacje spędzić oglądając anime!"
Eh....to pani już podziękujemy... -_- |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-06-2006, 20:27
|
|
|
Mao, to tylko świadczy o nich, nie o tobie. O głupim jechaniu na stereotypach i ograniczeniu. Jak cię nie chcieli tam to na pewno znajdziesz miejsce w innej szkole, wcale nie gorszej. |
|
|
Erii
|
Wysłany: 27-06-2006, 23:31
|
|
|
I dobrze, dziewczyno ,że Cię tam nie chcieli, zmarnowałabyś się tylko .
Coś mówi mi (a raczej kreatury, które spotykam) aby takie szkoły omijać szerokim łukiem.
Pamiętam, gdy próbowano siłą zapisać mnie do katolickiego gima....chyba bym tam nie zdzierżyła....teraz staruszkowie pluja sie w brodę, widząc jaki im "wyznawcus szatanus" wyrósł pod dachem. Bo ja według nich chodzę na czarne msze i oddaje cześć Lucyferowi. XD
A wszytsko zaczęło sie od tego, iż pewnego dnia zbojkotowałam pomysł pójścia do kościoła i powiedziałam szczerze co o tym wszystkim myślę...ale to już zupełnie inna historia.
tak to jest kiedy mieszka się w rodzinie ortodoksyjnych chrześcijan i jakaś jednostka (czyt. zbłąkana owieczka)się wybije. |
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 28-06-2006, 09:17
|
|
|
Mao napisał/a: | Powiedziałam też, że rysuję. Wszystko by było dobrze gdybym nie powiedziała, że rysuję postacie z anime. W związku z tym nauczycielka zapytała się mnie czy oglądam (jak to stwierdziła) japońskie kreskówki[...]powiedziałam, że czasami tak[...]
To jeden z najgłupszych powodów nieprzyjęcia do szkoły, jakie słyszałem __^__ |
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 28-06-2006, 16:38
|
|
|
A kto powiedział, że mnie tam nie przyjęli? XP W piątek wyniki ^_~
Cytat: | Eh....to pani już podziękujemy... -_- |
To sama sobie tak powiedziałam w duchu po tym wszystkim XD
Jeśli mnie nie przyjmą to to naprawdę będzie jeden z najgłupszych powodów nieprzyjęcia do szkoły.... |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Erii
|
Wysłany: 28-06-2006, 17:08
|
|
|
Nio to trzymamy kciuki^^ |
|
|
|
Kagami_chan
pragnąca iśc za nim
|
Wysłany: 29-06-2006, 09:20
|
|
|
Bo mój kot jest chory, wymazał się farbą olejna, boje się o niego :(
Bo brzuch mnie boli :/ , bo nie wiem co mnie czeka, czuje strach |
_________________ Wkrada się ogień w serca, a wzniecony
już nie może być płomień utajony,
niewoli dusze, choć raz zniewolona,
panuje miłość - miłością zwabiona. |
|
|
|
|
LookOUT
The Hitgirl
|
Wysłany: 29-06-2006, 10:09
|
|
|
Mao napisał/a: | Bo na rozmowie wstępnej do katolickiego liceum, kiedy zostałam poproszona o zrecenzowanie jakiejś książki zaczęłam mówić o "Artemisie Fowlu" Eoina Colfera <wali głową w ściane> Powiedziałam też, że rysuję. Wszystko by było dobrze gdybym nie powiedziała, że rysuję postacie z anime. W związku z tym nauczycielka zapytała się mnie czy oglądam (jak to stwierdziła) japońskie kreskówki. Niestety (i stety) ta kobieta to moja (w chwili obecnej) była nauczycielka języka francuskiego i nie czułam żadnych zachamowań podczas rozmowy znią, a oprócz tego nie potrafiłam jej okłamać i powiedziałam, że czasami tak. Taaa...czasami...dobrze, że nie powiedziałam "Jasne! Nałogowo! Mam zamiar całe wakacje spędzić oglądając anime!"
Erii napisał/a: | Coś mówi mi (a raczej kreatury, które spotykam) aby takie szkoły omijać szerokim łukiem.
|
Taaa,rigor i ogolna siara...A bron Boze trafic do KATOLICKIEGO internatu....Triagiedia_X_.........
A ja boje sie czy zdam do plastyka...Troche dwoj mialam,ale tylko ze scislych przedmiotow,praktyczny tez zdalam ale ja sie tak boje ze SZOK X{ |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 29-06-2006, 10:15
|
|
|
Nahh, bzdura, przesąd i stereotyp, mój brat był w gimnazjum i liceum u Salezjan i świetnie się tam czuł - jest wierzący, ale nie świętoszek, a interesuje się mniej więcej tym, co ja (m&a, fantastyka, RPG, WFB). Nie demonizujmy.
Bo mam wakacje. Od maja do niewiadomokiedy, bo nie wiem, czy przyjmą moje powtarzanie roku. Wydaje się, że fajnie, ale nie macie pojęcia, jak nudno się robi w obcym mieście, kiedy nic człowieka nie zmusza do wyjścia z domu. X___x' Dajcie mi październik... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-06-2006, 13:42
|
|
|
Bo nienawidzę mojego ortodonty... Lubuję się w średnio śmiesznych, a raczej upokarzających żartach i w dodatku przykleił mi znowu tą cholerną klamrę na trójcę, która mi odpadła już X razy.
Godzinę i 15 minut po wyjściu od ortodonty klamra znowu odpadła. Tym razem na gofrze.
Innymi słowy, zmarnowałam pół dnia == |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
ario
space cowboy
|
Wysłany: 29-06-2006, 18:17
|
|
|
niedługo cutstrada powie mi 'spokój' i zwolni transer przez co nie będę mógł nic już ściągać + zamulenie neta. słodko (a mam tyle rzeczy do obejrzenia...)
Przykro mi, ale wulgaryzmy są zakazane na tym forum.
Miłego dnia
IKa |
_________________ "to nie jest zwykła ryba- to podwodny zapinacz" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|