Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 20-06-2006, 19:16
|
|
|
Cytat: | 2. Po kiego grzyba znajomość historii studentowi medycyny? |
Cóż, Wielkie Gie uważa, że szkolny zakres wiedzy o kraju powinien być powszechny w narodzie. W odróżnieniu do innych jego pomysłów ten nie wywołuje u mnie dreszczy, acz widzę, że jest utopijny. Ale akurat od fundamentalisty tego się można było spodziewać.
Ja się zacznę bać, jak on ogłosi które fakty historyczne jego zdaniem są fałszywe i mało bogoojczyźniane... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 20-06-2006, 21:00
|
|
|
Jestem dziś na siebie zły maksymalnie, jako że zawaliłem (jestem tego raczej pewien) kolokwium z fizyki -_-'. Fakt, nienalepiej się przygotowałem, ale też nie było kiedy, bo do wczoraj miałem na głowie matematykę i dopytkę z innej fizyki. Przynajmniej te mi wyszły należycie.
No nic, odkujem się jeszcze w tej sesji... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
akaryuu
|
Wysłany: 21-06-2006, 20:36
|
|
|
Gwah.. dr Sobol jest zły !!!!!!!!!!! Ładnie .. Kto wymyślił TPI??? Wygląda na to, że już we wrześniu wracam na polibude..
A jeszcze koło poprawkowe z analizy czeka... I jak tu się cieszyć, że ciepło??? |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 22-06-2006, 09:46
|
|
|
Cytat: | I jak tu się cieszyć, że ciepło???
|
A jest się z czego cieszyć? |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-06-2006, 13:35
|
|
|
W porównaniu z zimą - tak. W porównaniu z wiosną czy jesienią - nie. A i to zależy od konkretnej wiosny, jesieni czy zimy :D. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 22-06-2006, 14:38
|
|
|
Ostatnia zima była hardcore'owa :] a upał to zło |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-06-2006, 15:15
|
|
|
Ten rok w ogóle pod względem pogody jest hardcore'owy. Na szczęście zdarzają się burze... |
|
|
|
|
|
Silent Angel
*Hermit*
|
Wysłany: 23-06-2006, 23:07
|
|
|
Bo ktoś skłonił mnie do głębszego przemyślenia nad moim sensem obecności na tym forum. |
_________________ At night, the town is quiet like the bottom of the ocean
I continue down the road by myself
Guided by the distant voice
I keep searching for the soft blue light
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-06-2006, 00:00
|
|
|
Cytat: | Bo ktoś skłonił mnie do głębszego przemyślenia nad moim sensem obecności na tym forum. |
Bo kolejna osoba łapie angsta.
I jak zwykle będąc biernym obserwatorem... nie macie czasem ochoty postawic obok siebie bohaterów i dosadnie im wytłumaczyć że mają się w koncu, k...wa, wysłuchać nawzajem?
Zgadzam się, że upał to ZUO. Temperatury powyżej 40 Celsjuszy na słońcu to rozbój w biały dzień, człowiek wyjdzie z domu i od razu cały mokry i lepki, a w dodatku ludzie dookoła też są tacy. Jak dobrze że nie muszę wstawac co rano do szkoły ~___~ Upalne lato to zuo, i to wszeteczne. |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 24-06-2006, 08:46
|
|
|
GoNik napisał/a: | Temperatury powyżej 40 Celsjuszy na słońcu to rozbój w biały dzień |
Ja przy 30-tu stopniach ledwo wytrzymuję ^^' czuję się wtedy jak na kacu (lub prawie).
GoNik napisał/a: | człowiek wyjdzie z domu i od razu cały mokry i lepki |
Ledwo człowiek wyjdzie z wanny, a już czuje się, jakby miesiąc się nie kąpał...
Na szczęście w lipcu/sierpniu ponoć ma być chłodniej ^__^ |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-06-2006, 10:53
|
|
|
Muzyczka z utworu "The Tribute" by Tenacious D i jadziem:
"Some time ago, and it was just yesterday,
I was playing the game, Heroes of Might and Magic V,
All of a sudden there shined a shiny window
In the middle of my screen... AND IT SAID:
System Windows - Minimalna wartość pamięci wirtualnej jest za niska : System ma za mało pamięci wirtualnej. System Windows zwiększa rozmiar pliku stronicowania pamięci wirtualnej. W czasie trwania tego procesu, może wystąpić odmowa na żądania pamięci niektórych aplikacji.
Well, in this moment, I looked to the screen,
And then I said - "fajnie :/..."
And I wiped out the game from my precious machine, just so happen to be
The fastest uninstallation in my life, It was really fastest in my life..."
To tyle w kwestii grania w HoM&M V, przynajmniej do czasu poszerzenia pamici -_-'. Przynajmniej mam więcej czasu na naukę... bo to jeszcze nie koniec zmagań i potyczek :P. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-06-2006, 11:11
|
|
|
BOReK, ile masz RAMu?...
(miałam dokladnie to samo przy HoM&M4 na mojej starej maszynce i to był dokładnie ten moment, kiedy stwierdziłam, że coś już jest z nią nie tak...)
*ma złe przeczucia. Bu* |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-06-2006, 11:17
|
|
|
Mam żałosne 256MB + 768MB wirtualnej... i to mu w sumie nie wystarczyło ]:(. Szczęście, że grafika mi ładnie chodzi, nowa karta jednak się opłaciła.
EDIT: zapomniałem dodać, że małe mapki wchodzą bardzo ładnie... wykrzaczyło się dopiero na bardzo dużej.
EDIT 2: Gapa ze mnie - wirtualnej ustawiłem 512, co w sumie ze zwykłą daje 768... |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-06-2006, 11:29
|
|
|
BOReK, ty przynajmniej nie musisz kupować nowej karty graficznej żeby gra się w ogóle dała uruchomić... <menu główne ślicznie skakało na radku7000 a przy ładowaniu mapy się na pulpit wykrzaczała gra>
Ram mimo wszystko jest tańszy od nowego Radeona =____='''
Żeby dobić: mi przy 256 ramu ładnie wszystko chodziło... a na 768 śmiga az miło^^ <kolega pozbywał sie 512 za śmieszną cenę> |
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 24-06-2006, 11:39
|
|
|
Bo w ogóle. Bo ostatnio zrobiłam wiele bardzo głupich rzeczy. Takich, jakich po sobie bym się nie spodziewała. Bo nie potrafię w sposób dojrzały zareagować na problemy. Bo zawsze wyrzucałam to innym, a sama nie umiem. Bo w ogóle nie potrafię się zachować jak przystało. Bo ciągle chowam się za "jestem młoda i głupia". Bo wiecznie tak się nie da. Bo JA się gocę. Grrr >_< |
|
|
|
|
|
|