Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-07-2006, 08:51
|
|
|
Erii, dzięki, to mój drugi zmarły dziadek pierwszego nie było mi żal bo był okropny ==' ale ten był wspaniały... |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 07-07-2006, 12:59
|
|
|
Bo jest nudno... JAK CHOROBA... a najgorsze jest to, że wiedziałem już w styczniu, że jak tylko zaczną się wakacje, to zacznę tęsknić za uczelnią -_-. Widoki na pracę też nie są najweselsze, ale może coś się uda... ARGH!!! |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Erii
|
Wysłany: 07-07-2006, 19:36
|
|
|
Bo leżę na brzuchu, okładam się kefirem i wyglądam jak skwareczka... przesada to jedna z moich największych wad>.< |
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 07-07-2006, 19:57
|
|
|
bo złapanie ospy wietrznej w wieku 29 lat przy 30 stopniowych upałach (w wakacje!) to jednak przesada... _^_ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 08-07-2006, 01:11
|
|
|
Lepiej teraz niż w sierpniu...
Bo znowu dałem się wciągnąć w dysputę o psychice, mimo iż zawsze czuję się po tym jak skacowany (nie żebym miał pojęcie, jak czuje się skacowany...). Następnym razem będę się bronił zębami i pazurami_^_.
A także, bo ktoś mądry w UMCS wymyślił, by zdawać prawo cywilne ogólne, rzeczowe i rodzinne naraz, a psor mimo to zadaje mocno szczegółowe pytania do tego pierwszego. W związku z czym we wrześniu dwie poprawki, choć przynajmniej cywilne ograniczy się do ogólnego. Najgłupsze, że obie poprawki są do zdania, tylko nie potrafiłem się odpowiednio zebrać. Heh...
Bo musiałem pędzić jak głupi z uniwerka na autobus, cudem zdążyłem nim odjechał, choć nie dałem rady kupić czegoś do picia i kisiłem się z suchą gębą, w dusznym autobusie aż do Kraśnika... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Abigail
Naleśnikara
|
Wysłany: 08-07-2006, 04:37
|
|
|
Bo się czymś zatrułam najwyraźniej i mój wyjazd się opóźni, w najlepszym razie tylko kilka godzin, ale to sie zobaczy jeszcze... |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 10-07-2006, 13:27
|
|
|
Bo mój sąsiad, syn bezimiennej kozy i tureckiego marudera, naczynie nieczystości, wór odpadów, skaza na ludzkim rodzie, pies niewierny, zabawia się tą durną wiertarą na balkonie i aż mi łeb pęka. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 10-07-2006, 13:36
|
|
|
Zrób mu dowcip i wyłącz korki ^^. W moim przypadku facet bardzo głośno słuchał discopolo - po akcji widocznie stwierdził, że to wina wieży, którą zawiózł do serwisu XD. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 11-07-2006, 11:54
|
|
|
BOReK napisał/a: | W moim przypadku facet bardzo głośno słuchał discopolo |
Ja bym mu puścił jakiś schranz i zobaczył, jak on to wytrzyma :} |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 11-07-2006, 11:57
|
|
|
Ojczulek postawił na podłodze kolumny (bo gość pod nami jest), wyizolował kocami i puścił mu Klenczona XD. Niestety, uzyskano jedynie chwilowe i lekkie ściszenie muzyki... ależ to dawno było ^^. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 11-07-2006, 12:32
|
|
|
bo mi się musk od gorąca zawiesił... :( |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 11-07-2006, 14:36
|
|
|
ARGH!!!
Na poczcie wydali mi (z pół roku temu) jako resztę taką ładną, złocistą dwuzłotówkę, mówiąc, że to też oficjalny środek płatniczy i w sklepie można to dawać. Najwyraźniej jednak dzicz sklepikarska o tym nie wie i to, że Poczta Polska to wydaje nikogo nie przekonuje==. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 11-07-2006, 15:17
|
|
|
wa-totem napisał/a: | bo mi się musk od gorąca zawiesił... :( |
Jesień hoshii!!! |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-07-2006, 15:24
|
|
|
Ysen - to dzicz sklepikarska głupia jest, bo to naprawdę jest oficjalny środek płatniczy... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-07-2006, 16:11
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Na poczcie wydali mi (z pół roku temu) jako resztę taką ładną, złocistą dwuzłotówkę, |
Spróbuj sprzedać na Allegro. Najlepiej za 40 lat. Jeśli w tym okresie wybuchnie wojna osiągniesz przebicie nawet 40000% procent. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|