FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
  Yaoi - zboczenie czy hobby jak wshystkie inne ?
Wersja do druku
Lina_Inverse__ Płeć:Kobieta

Status: offline
PostWysłany: 23-05-2003, 16:04   Yaoi - zboczenie czy hobby jak wshystkie inne ?

Nyo tak siem zastanaffiam cio myslicie na temat koffanego (bynajmniej dla mnie^^) Yaoi ^^ niektoorzy tffierdzom ze tio zboczone...ehhh...nie czaje dlaczego ?__? heh...ja koffam yaoi z wielu poffodooff,ale zdradze taki...ehhh...najistotniejshy...;) nyo bynajmniej nie mushe byc zazdlosna ze koles jaki mi siem podoba w jakiejs tam mandze ma dzieffczyne ;PPP nyo lepiej jak ma chlopaka...tio nie siedze i nie klne ze np. ta kobiecina lekkich obyczajów podlyffa mojego wymarzonego mangoffego kolesia nyuuu ^____^ hihi^^ z tym ze plose wzionzc pod uffage iz tio bylo tylko o mangoffych zwiazkach mesko-meskich ;PPP hihi^^ oki tio pozdlooffka^^ sayo^^

ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 23-05-2003, 16:51   

Sorka, ze sie jak zawsze czepiam, ale moznaby prosic o pisanie postów normalnie? To jest denerwujące i trzeba skupiac więcej uwagi, zeby zrozumiec...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Dąbi Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 23-05-2003, 17:10   

Jak dla mnie chore :? A co po posta Kat_ki to popieram :|

Numer Gadu-Gadu
1344698
Siri

PostWysłany: 23-05-2003, 17:14   

Osobiście nie mam choyba nic przeciwko - jak się komuś podoba niech ogląda ^^. A niektózy faceci z yaoi... są po prostu śliczni!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Boski Miszcz Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 23-05-2003, 17:14   

Nie mam nic przeciwko fankom (i fanom dop.Naga) Yaoi, ale ja osobiście tego nie trawię. Co do protestu za poprawną polszczyzną przyłączm się do ka_tki. 8)

A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mako-chan Płeć:Kobieta
Mako-chan

PostWysłany: 23-05-2003, 18:29   

Po prostu każdy lubi co innego... nie jesteśmy przecież nietolerancyjni, PRAWDA ?

Ryuu_Davis Płeć:Kobieta

PostWysłany: 23-05-2003, 18:47   

Łeee tam a ja uwielbiam yaoi ^^. No może nie takie hard ==", bo kiedyś jak się ściągnęło u kumpeli Ai No Kusabi to na oślep reseta szukałyśmy XD. le ogólnie lubię yaoi, bardziej może shonen ai, takie jak ARGH Gravitation ^_______^. Mojhe ulubione anime niom ^^. A propo , oglądał ktoś Gohatto ostatnio na canal+? Heh.... A tak btw yaoi, podobno (ja tak nie sądzę!) Yami No Matsuei jest zaliczane do yaoi,... NO GDZIE TAM YAOI PYTAM SIĘ!!!!! Argh. Sorry, poniosło mnie ^^". Dobra, kończę...
---
A tamten obrazek u góry to chyba pierwszy odcinek Gravi pod koniec tak? ^^. Łiii! ^^.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4607619
MrBat Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 23-05-2003, 19:08   

no ja uwazam ze jak komus sie cos podoba to niech sie podoba
ja jestem przeciw wszelkim yaoi ale to nie znaczy ze potepiam tych ktorym to sie podoba........

Powrót do góry
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 23-05-2003, 20:28   

Hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kazdy ma prawo robic co tylko sprawia mu przyjemnosc, jesli tylko nie przeszkadza tym innym, wiec niech sobie zyja, tylko daleko odemnie...

Numer Gadu-Gadu
1271088

PostWysłany: 23-05-2003, 22:37   Nyo cio siem dzieje ^____^

chyba tylko jedna odpoffiedz jest za YAOI ;((( nyo cush byffa...achia mialam starac sie pisac po polsku...nyo szczerze tio nie baldzo na klawiaturce mi tio wychodzi hihi^^ nyo jak komus tak baldzo ciezko jest tio przeczytac tio mam na to plostom odpoffiedz...Nie CZYTAJCIE i looz^^ nyo ale ja nie jestem hamska z reguly,ani zlosliwa nyuuu^___^ wiec postaram siem i jush^^ hehe...ja tesh wole lzejshe yaoi nyo^^ tio tak na marginesie;P tio sayo^^

g_v_s Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 24-05-2003, 06:34   

eee... a co to jest yaoi???
(tylko mnie nie wyzywajcie od jakiegoś Gourrego) ;)

MrBat Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 24-05-2003, 07:27   

Cytat:
Yaoi - rodzaj mang i anime przeznaczonych dla dziewcząt. Opowieści, w których kobiety występują w roli obserwatorki lub "osoby trzeciej", podczas gdy intensywne stosunki mają miejsce w relacjach między męszczyznami, często majacych podłoże homoseksualne. Upraszczając - yaoi to takie męski romanse dla dziewcząt, często erotyzujące. Delikatniejszą wersją yaoi jest shonenai, która nigdy nie wychodzi poza ramy homoseksualnych uczuć platonicznych.
Kompandium Kawaii nr 3

Powrót do góry
Boski Miszcz Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 24-05-2003, 08:43   

Nio. Ta definicja mi się podoba :D . Ja yaojów nie czytam, zresztą hentajów nie czytam, przejawiają się zazwyczaj brakiem fabuły, ciekawych postaci itd. więc olać :wink: . A shoren-ai, tak jak przeciwległy jej biegun Yuri to już zupełnie inna sprawa. Ja w mandze cenię sobie najbardziej Fabułę, kreskę, wątek psychologiczny, oraz (choć nie zawsze i nie koniecznie) humor, a shoren-ai (genialne gravitation) oraz yuri (Utena, nie mniej zresztą genialna) spełniają te cechy dość dobrze, czego nie można powiedzieć o Yaoi lub Hentai.
Ale i tak wolę stary, dobry cyberpunk :D (a moim zdaniem Yaoi jest genialne, a boskiego się nie słuchajcie, to tylko mój sługa dop.Naga)

A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

PostWysłany: 24-05-2003, 17:19   

hihi^^ ffidze ze temat poffoli na YURI spada ;PPP ehhh...nic chyba dziffnego ze akulat mnie yuri nie fascynuje nyuuu ^____^ hihi^^ Tej Mr_Bat a sam tio nie umiesh poffiedziec cio tio yaoi? hihi^^ musish jakimis regulkami z Komp.Kawaii operoffac ;PPP wystalcylo pofiedziec ze przedstafia stosunki mesko-meskie i loozik nyo ;PPP buahahah^^ g_v_s nyo pseciesh nie kazdy o wshystkim musi wiedziec nyo...ale zeby tak nie wiedziec cio tio yaoi???!!! hihi^^ nie nyo zartuje hehe...a...nyo i pasowalbys na Gourry'ego nyo;P a telas Boski_Miszcz dostanie opieprz od Liny nyo! som naplafde doble yaoi z bardzo interesujacom fabulom i baaardzo interesujacymi postaciami...jesli nie czytash,nie czytales...tio po cio odlazu krytykujesh??? ja w zyciu nauczylam siem takiej jednej rzeczy ze dopooki czegos nie poznam nie wydam na tio zadnego osądu...i mysle ze tak wlasnie kazdy powinien robic...a o hentai tio w temacie nic nie bylo...nyo a shonen-ai jest oczyffiscie genialne z tym siem zgodze nyo ^_______^ oka tio na tyle a tak poza tym tio jestem tu nowa wienc siem przedstaffie...Lina...milo mi:DDD hihi^^ nyo tio pozdlooffka dla wshystkich cio lubiom yaoi nyo ;PPP i zaplasam na mojego bloga ^______^ sayo^^

Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 24-05-2003, 17:31   

Prosze, nie powiem inaczej rzadam pisania inaczej... To znaczy w sposob zrozumialy dla normalnego przedstawiciela homo sapiens sapiens zamieszkujacego ta planete, w regionie zwanym Polskom bez koniecznosci zatrudniania grafologa... Rozumiem, ze istnieja rozni Zegarmistrz i rozni Dyslektycy, ale celowe pisanie tak, by nie dalo sie tego zrozumiec, to profanacja tej szlachetnej sztuki...

Albo zaczniesz pisac normalnie, albo ja, wslawiony weteran forumowych wojen poszczuje cie moim jamnikiem...

Numer Gadu-Gadu
1271088
Strona 1 z 9 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi