Bleach |
Wersja do druku |
s3shir0
Dobrze wychowany
|
Wysłany: 25-01-2010, 15:30
|
|
|
Retrospekcje czyli przeszłość Urahary i wyjaśnienie istnienia Vizardów to nie filler. Bleach już upada, bo to co dzieje się w mandze to już mała przesada co prawda pierwsze walki np. Kyouraku i Stark było ciekawe, ale sam fakt jaką rolę pełni Ichigo strasznie mnie odpycha. Jest przecież Ryuuken i Isshin, lepiej, żeby to oni pokonali Aizena niż truskawa. |
_________________ Kłamstwo bywa wszak marzeniem złapanym na gorącym uczynku. |
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 26-01-2010, 15:02
|
|
|
0rdi napisał/a: | To co będzie się działo po filerach. |
Widziało się już tyle spoilerów, że chyba większość z nas wie co będzie się działo do końca pobytu Tsukawy w HM i dużo z walk w sztucznej Karakurze.
Ja cholernie żałuję, że na wikipedii natknęłam się na zanpakutou Shinji'ego. |
|
|
Canis
|
Wysłany: 26-01-2010, 20:31
|
|
|
Mirror napisał/a: | Ja cholernie żałuję, że na wikipedii natknęłam się na zanpakutou Shinji'ego. |
Przyznaję, nie ma nic gorszego niż zepsuć sobie niespodziankę. Ale prawda jest taka, że już od jakiegoś czasu chodziły teorie, że jego miecz ma właśnie takie właściwości (bardzo mi się podobają). |
|
|
|
|
|
s3shir0
Dobrze wychowany
|
Wysłany: 27-01-2010, 17:43
|
|
|
Odnośnie tego co będzie po fillerach:
- Spoiler: pokaż / ukryj
- No ja czytam mangę więc dobrze wiem co będzie i walka Ichigo z Ulqiem nie będzie fajna bo oczywiście sprowadzi się do power up-a.
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 27-01-2010, 17:47
|
|
|
Na pewno będzie to lepsze niż te przeciągające się już filery o zanpaktou. |
|
|
Jarmac1
Samotnik i marzyciel
|
Wysłany: 27-01-2010, 18:21
|
|
|
Podobno po filerach z buntem zanpaktu ma być kolejny, a powrót do HM będzie w kwietniu. Wiecie coś więcej na ten temat? |
_________________ Nie kroczę ku światłu i nie wchodzę w noc
Stojąc na rozdrożu widzę najwięcej
I wszystko mogę objąć wzrokiem
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 27-01-2010, 18:30
|
|
|
Jarmac1 napisał/a: | Podobno po filerach z buntem zanpaktu ma być kolejny, a powrót do HM będzie w kwietniu. Wiecie coś więcej na ten temat? |
Chyba mnie krew zaleje jak to prawda... |
|
|
s3shir0
Dobrze wychowany
|
Wysłany: 27-01-2010, 19:43
|
|
|
Całkiem możliwe bo Manga jeszcze nie odskoczyła jak powinna a wciśnięcie później fillera to byłby wyczyn, choć znając zycie Studio Pierrot byłoby w stanie to zrobić nawet w środku walki :D |
|
|
|
|
Mirror
Santa Echoś.
|
Wysłany: 27-01-2010, 19:55
|
|
|
s3shir0 napisał/a: | znając zycie Studio Pierrot byłoby w stanie to zrobić nawet w środku walki :D |
A czy ten cały Karakurariser nie był w środku (a może raczej już pod koniec...) walki Grummisia i Truskawy? I przypominam, że obecne filery są w trakcie walki Ichi vs. Ulqu.
A co do filerów obecnych i tych które mają być chcę zwrócić na coś uwagę... Odcinki wychodzą co tydzień, a, że styczeń się kończy, do kwietnia przybędzie zaledwie... 9 odcinków, a bunt jest od odcinka 227(?), więc wytrzymaliśmy już 28 odcinków, bez wydarzeń z mangi. Przeżyjemy i te 9. |
|
|
s3shir0
Dobrze wychowany
|
Wysłany: 29-01-2010, 01:29
|
|
|
Mirror napisał/a: | s3shir0 napisał/a: | znając zycie Studio Pierrot byłoby w stanie to zrobić nawet w środku walki :D |
A czy ten cały Karakurariser nie był w środku (a może raczej już pod koniec...) walki Grummisia i Truskawy? I przypominam, że obecne filery są w trakcie walki Ichi vs. Ulqu. |
Potwierdzasz tylko i wyłącznie to co napisałem. |
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 29-01-2010, 13:40
|
|
|
Liczę, że po 255 ep dadzą spokój z tymi filerami i wrócimy do głównego wątku. Muramasa pokonany, puści również. Chyba już nic nie da się z tego więcej wycisnąć. |
|
|
Mirror
Santa Echoś.
|
Wysłany: 29-01-2010, 14:27
|
|
|
s3shir0 napisał/a: | Potwierdzasz tylko i wyłącznie to co napisałem. |
s3shir0 napisał/a: | choć znając zycie Studio Pierrot byłoby w stanie to zrobić nawet w środku walki :D |
Ale to jak ułożyłeś to zdanie wskazywało na to, że wcale nie jesteś świadomy tego co przerwano. |
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-01-2010, 15:23
|
|
|
0rdi napisał/a: | Liczę, że po 255 ep dadzą spokój z tymi filerami i wrócimy do głównego wątku. Muramasa pokonany, puści również. Chyba już nic nie da się z tego więcej wycisnąć. |
Będzie powiązana z zanpaktou seria fillerów. Z tego, co słyszałem to będzie 12 odcinków "nowych" fillerów - http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bleach_episodes#Season_14_.282010.29 |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 29-01-2010, 15:51
|
|
|