Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wielki powrót WiP-u! |
Wersja do druku |
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-05-2003, 12:00
|
|
|
<pojawia się przed Sae i Xellem> hejhej! Wróble ćwierkały że znowu ratujecie świat ^___^ Znaczy sie dokłądnie to nie wiem bo cholerstwa nie chciały powiedzieć więc sie pytam i zgłaszam do pomocy ^_______^ apropos siska co robi przy Twoim "domku" wielki zielony smok hodowlany przywiązany do drzwi? ^^'' No... i ta śpiewająca "królewna" XD Jak chcesz to mam troche zatyczek do uszu XD |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
final-kun
Dołączył: 08 Lip 2002 Skąd: Na zywo z gor Kataart ^^ Status: offline
|
Wysłany: 03-05-2003, 14:02
|
|
|
<po kolejnych walkach, medytacji w utrudnionych warunkach i innych nieprzyjemnych rzeczach staje do ostatniego wyzwania. Wymiar zmienil swoj wyglad, jest teraz spowity roznymi odcieniami niebieskiego i przypomina bardzo zwyczajna przestrzen astralna>
F : <idzie przez labirynt przejsc astralnych w poszukiwaniu wyjscia> Nie wiem jeszcze na czym ten sprawdzian polega...ale jesli mam po prostu wyjsc stad nie gubiac sie to nie bedzie z tym problemu - potrafie zlokalizowac wyjscie <skupia sie idac dalej. Niemal mechanicznie skreca we wlasciwe drogi, kierujac sie percepcja astralna>
<doszedl wreszcie do pustej, mrocznej przestrzeni, takiej samej jak ta ktora powitala go w tym dziwnym wymiarze niemal dwa dni temu>
F : I to mialo byc cale wyzwanie? Heh...moze to tak dla zabicia czasu...ale ja tego czasu nie mam.
<nagle poczul ze jakas moc odcina go od astralu uniemozliwjajac wyjscie z wymiaru, jak i powrot do labiryntu. Z mrocznej przestrzei wylonily sie 3 duze lustra a w nich ujrzal swe odbicie, jednak znieksztalcone - bardziej demoniczne i z czerwonymi oczami do pary>
F : Co to ma byc...lunapark?!
<nagle lustra pekly, jednak postacie w nich ukazane...pozostaly. Wszystkie 3 spojrzaly na niego krwiorzerczo i wyjely miecze, spowijajac sie czerwona aura>
F : <wyjmujac swoj orez> Rozumiem...identyczna kopia mojej postaci wraz z moca i astralna projekcja Morta. Nie dosc ze mam pokonac samego siebie to jeszcze trzech takich...zapewne wszyscy maja tyle mocy ile ja przed wejsciem tutaj. No to zobaczymy o ile sie polepszylem <usmiecha sie wrednie> Na co czekacie? Atakujcie, marne imitcje!
<odbicia rzucaja sie rownoczesnie do ataku. Wszyscy dysponuja ta sama, grozna technika i miejtnosciami. Trenujacy podchodzi do najciezszej walki swojego zycia...> |
_________________ Kitto Dokoka ni "Kotae" Aru,
Umaretekita Kotae ga,
Hito wa Minna Sore o Motome,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:06
|
|
|
Sat, ja jeszcze nie wiem czy świat ratujemy, czy tylko czyjąś skórę, bo obecni tu panowie stosują starą zasadę nic-nie-mówienia-szponiastej, więc ja tu tylko siedze i obserwuję rozwój wydarzeń. :roll:
Zielony hodowlany smok?! Przy moim domu?! Tę Księżniczke pokręciło do reszty... I śpiewa?? Może okaże sie to lepze niż systemy antywłamaniowe, niech więc śpiewa dalej :wink:
|
_________________ Miecz jest duszą samuraja, jeżeli kto o nim zapomni lub go utraci, nie będzie mu to wybaczone. |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:09
|
|
|
Śpiewa akurat królewna XD A co do tego nic-nie-powiem to może użyjesz "perswazji" Nie dadzą się? ^_~
No ale zgłaszam się do pomocy! I chętnie Ci sisi potowarzyszę <ściiiiiisk Sae> |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:10
|
|
|
IJ: Ech ,mi-lordzie DarkStar ,pocoś wypuszczał te smoki ,Sae się zmęczy
DS :Nic jej się nie stanie !Te smoki to jakieś podrzędne istotki ,których nie trzeba się obawiać
IJ: No dobra .....
Dakki : A może by tak przywołać tutaj Anejirę ?
IJ :DAKKI ,CZYŚ TY ZWARIOWAŁA ??????????????????????????
Dakki : To jest genialny pomysł : D
IJ :zależy dla kogo
DS : Kim jest Anejira
D& IJ : To nasza kopfana siostrzyczka ^___________^
IJ: problem w tym że jest jeszcze większą sadystką niż Lina Inverse !
D: Niooom ^^ ,jest Władczynią smoków ,LoN właśnie za pośrednictwem Anejiri stworzyła Cephieda , Gaava ,Milgasję i innych .....
DS : i co w tym złego ?
IJ : TO JEST SADYSTKA !!!!!! SŁOWO KREW U NIEJ WYWOŁUJE TYLKO RADOCHĘ I CIEKNIĘCIE ŚLINKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vanille : TE IREK ,mów ciszej !!!!!!! Mam romantyczny wieczór z Orphenem ^_^ ,A i bądź łaskaw wyczarować jedzenie
IJ: Ech ,na chwilę wychodzę ,obowiązki wzywają.....
<wychodzi>
Dakki : Póki braciszka nie ma to sobie popatrzymy przez dziwną kulę ^^
jakie miejsce wybierasz mi-lordzie?
DS: Zobaczmy jak Sae radzi sobie ze smokami ....
<patrzą przez kulę>
Dakki : To dziwne w domu Sae zamiast niej jest ten szurnięty shinzoku oraz te dwa smoki .....
DS :<Budzi się Volfield> ZNISZCZYĆ WSZYSTKICH SHINZOKU !!!!!...<po czym cichnie>
Dakki :Khem spokojnie ^^ ,Final i Sae chyba się z nim uporają ,a jak nie ty wkroczysz do Akcji ......ale nie zasłaniaj słońca bo Van znowu będzie wściekła że nie może się opalić |
|
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:15
|
|
|
Księżniczka, królewna- zwał, jak zwał- w każdym razie ta blond dziewoja z warkoczem co to moją wieżę zamieszkuje...
Perswazja? Z nimi? Sat, ja chcę żyć! Aż tak mi nie śpieszno w objęcia Morza Chaosu :wink: Ale z pomoc chętnie skorzystam :D Zawsze co to dwie nieobliczalne to nie jedna :wink:
|
_________________ Miecz jest duszą samuraja, jeżeli kto o nim zapomni lub go utraci, nie będzie mu to wybaczone. |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:17
|
|
|
Dla Ciebie siska wszyyystko ^_______^ <w ręku Sat pojawia się fioletowy płomyczek>
No chłopcy co tu kręcicie? Tłumaczyć się!!! <bawi się płomyczkiem wpatrując przenikliwie na Xellossa i Finala>
Hmmm? Czeeeekam!!!
<Final i Xell nie mają zbyt wyraźnych min ^^''> |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:18
|
|
|
Dakki :SAE JA TEŻ KCEM WALCZYĆ Z SHINZOKU ,DARKSTAR TEŻ CHCE , IRKA TEŻ JAKOŚ WYCIĄGNĘ !! MOŻEMY SIĘ PRZYŁĄCZYĆ ^^?
DS : Dakki nie dżyj się !!!! |
|
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:29
|
|
|
<IJ: wraca ,patrzy na Dakki>
IJ : Dakki ? co mi tu cwaniakujesz za moimi plecami : P , i tak nie mogę walczyć jeśli Vanny tego sobie nie życzy
Dakki : A jak będą łupy ? ^_^ ,CHCĘ SOBIE KUPIĆ NOWĄ SUKIENKĘ !!!!!!!!! ^_____^
All:<GLEBA !!!!!!!!>
Dakki : no dobra ,już nic nie mówię
IJ : idziemy ,kolacja na stole .....Acha
<teleportuje się do Sat>
IJ : Satsy , Khem ,nie baw się tym płomieniem bo kogoś poparzysz ,ja i Dakki chodzilismy wczoraj po centrum handlowym i znaleźliśmy to <kaseta z Zemstą chomików 7>
Weź jeśli chcesz |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:33
|
|
|
Zemsta chomików siedeeeeeeeeeeeem *_* <wyrywa kasete Irenowi z łap> jeeeej *_* Dzieeeeeeeeeeki *_* <chowa gdzieś w poły swego płaszcza> teraz tylko czekać na Ari-chan obejrzymy obie *_* <dalej trzyma w ręku fioletowy płomyczek> a Poparzyć się na pewno nie poparzę ^___^ mój kochany płomyczek *_* <"głaszcze" dłonią płomyk> |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:40
|
|
|
Nie ma za co ... A tak przy okazji ,to wiedziałaś że raflik maltretuje chomiki ?
Chciał mnie uwięzić ,rzucił więc we mnie Fireball ,zamieniłem się w dym ,a wtedy wessał mnie odkurzaczem orichalconowym ,wewnątrz odkurzacza widziałem zwłoki wygłodzonych chomików O_O ,to sadysta ! chomikobójca ! |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:42
|
|
|
Już mi przeszło (jej jak siska to usłyszy XD) chomiczki to działka Ari-chan XD Eeeem... Sae... co robi ten smok? <wskazuje dłonią smoka zżerającemu ogródek różany> |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:42
|
|
|
Final, to powie jak wróci a Xell będzie milczał jak grób. A Shabbiero radzę nie ruszać...Jakby nie patrzeć to jednak Lord (choćby nawet 1/7....)
|
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:46
|
|
|
DarkStar :ZNISZCZĘ TEGO NĘDZNEGO SMOKA !!!!!!!!!!!
IJ : mi-lordzie spokojnie ,nie trzeba od razu przysłaniać świata ciemnością
<wraca słońce>
IJ:Tak już lepiej ^_^
Dakki :ach znowu będę mogła się opalać ^_______^
All: GLEBA !!!!!!!!!!!!! |
Ostatnio zmieniony przez Irenicus dnia 03-05-2003, 18:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 03-05-2003, 18:46
|
|
|
Heh.. no tsia.. Finala nie ma jakieś mam odchyły ^^''' Ale ten smok... a jakoś chwilowo nie mam ochoty nic robić "tatusiowi" no nie Xell?
X: ^^'' mówiłem żebyś tak do mnie nie mówiła Sat.... ^^''
Heh ^^ <fioletowy płomyczek znika z ręki Sat> Sae zrób coś z tym smokiem ^^'' on Ci kończy dewastować ogródek ^^''' |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|