Wielki powrót WiP-u! |
Wersja do druku |
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-04-2003, 10:21
|
|
|
ŚMIGUS DYNGUS!!!!!!!!! <lata z wiadrami z wodą i wszystkich oblewa> ŚMIGUS DYNGUS!!!!! <pojawia się w blue hell i zalewa je wodą>ŚMIGUS DYNGUS!!!!<pojawia się przy zegu i jamniku bojowym> ŚMIGUS DYNGUS!!!!! <oblewa oboje> ŚMIGUS DYNGUS!!!! <wraca do domu finala>ŚMIGUS DYNGUS!!!! <leci oblać wszystkich w finalowym domku>
ŚMIGUS DYNGUS!!!!!!!!!
<chlaaaaaaaaaaaaaaaaap> |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 21-04-2003, 10:23
|
|
|
SATT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OŻESZ TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DORAGU SLAVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (leci WIELKI STRUMIEŃ WODY ^____^ ,Sat mokra od Stóp do głowy)
Śmigus Dygus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miya !!!! ,Seri !!!!!!!!!!! UŚMIECH ^_____________^
FIREBALL!!!!!!!!!!!!!!!! (CHLUUUST WODĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
<Całe mokre>
Śmigus Dygus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
|
Wysłany: 21-04-2003, 10:45
|
|
|
ŁAZAAAAAAAAAP!!!!!!!!!!!! <Sat pstryka palcami><na Irena spadają hektolitry wody><to był Iren ŻADNA KOPIA!!!!!><Iren cały mokry> ŚMIGUS DYNGUS!!!!!!! <mokra Sat leci oblać następną ofiarkę XD> |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 21-04-2003, 11:04
|
|
|
Sae, ktora ma ostatnio powazne problemy natury egzystencjalnej, polazla do jednego z pomieszczen, gdzie chomiki nie dostarly a i spokoj byl. Siada zrezgnowana. Wydaje jej sie, ze slyszy jakies wybuchy, tudziez inne rzeczy...podloga pokryla sie woda...(rury pekly??). W kazdym razie jak wicher wpada Final. Widzi, ze Sae siedzi z rozlozonymi bialymi skrzydlami a wokol niej polyskuje bariera ochronna.
F: Dzieki Bogom...
S: Co sie stalo?
F: Odnawialem i dom i wlasnie rzucilem zaklecie, gdy dotarlo do mnie, ze jestes w srodku...Dobrze, ze rzucilas bariery.
S: Ja cos rzucilam?? <rozglada sie i zauwaza skrzydla>
F: Nie rzucilas?
S: Moze podswiadomie...Wiesz, instynkt i takie tam.... A teraz mow, dowiedziales sie czegos ciekawego?
|
_________________ Miecz jest duszą samuraja, jeżeli kto o nim zapomni lub go utraci, nie będzie mu to wybaczone. |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 21-04-2003, 11:23
|
|
|
<wbiega do pokoju gdzie są Sae i final>ŚMIGUS DYNGUS!!!!!!! <wylewa na nich wielkie wiadro wody><final cały mokry a Sae sucha> HEEEEEEJ!!!!! SAE!!! TAK SIE NIE BAWIIMYYYY!! <wybiega zła> |
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
|
Wysłany: 21-04-2003, 11:25
|
|
|
<obserwuje pogoń śmigusowo-dyngusową>
....
<rozwija cztery aniele skrzydła i wznosi się w górę,obserwując rozwój zdażeń>
...SATSYYYYY! <rzuca magicznym strumieniem wody> ŚMIGUS DYNGUUUUUS! ^____________^
<widząc Irenicusa,marszczy brwi,po czym robi to samo co z Sat>
śmigus dyngus :P |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 21-04-2003, 11:26
|
|
|
MNIE NIE OBLEWAJCIE BO JA JESTEM CHORA!!!!!!! To na wszelki wypadek^ ~. Nie chcę nic mówić, ale niepotrzebnie oblaliście wodą chomiczki... <chomiki nalewają wodę do wiader i krwistymi oczkami spoglądają na innych z żądzą zemsty>
Super!!!! Satsuki łap kamerę! Będzie Zemsta chomików 6 i 7>:DDDDDDD |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 21-04-2003, 11:30
|
|
|
ŚMIGUS DYNGUS!!!!!!! <łapie 20litrowe wiadro i wylewa jego zawartość na Vanny i Alirę> ŚMIGUS DYNGUS!!!!!!! mwahahahahhaha |
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
|
Wysłany: 21-04-2003, 11:32
|
|
|
mam już po dziurki w nosie chomików --' Ale,Aliruś,obleję Cię okazyjnie <chlust kilkoma kropelkami> bo inaczej zostaniesz starą panną! >;D |
Sweep the streets I used to own
Ostatnio zmieniony przez coyote dnia 21-04-2003, 11:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
|
Wysłany: 21-04-2003, 11:32
|
|
|
Ej! Ja mam angine wariatko! Gdzie jest ta kamera? Chomiki pobiegły już z wiadrami!!! Pośpiesz się!>:D |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 21-04-2003, 11:35
|
|
|
Właśnie! CHOMICZKI!!! <łapie kamere i gania z nią chomiki> HEJ CHOMICZKI!!!!! <chomiki odwracają się> ŚMIGUS DYNGUS!!!!!!!! <oblewa chomiki hektolitrami wody>
a tak miedzy nami final może warto sobie ułożyć płytki? ^_~ |
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
|
Wysłany: 21-04-2003, 11:36
|
|
|
Ali,teoretycznie ja też,ale wlai mnie to >:D wolę być jeszcze bardziej chora niż nie mieć męża...o ile któryś ze mną wytrzyma...FINAL!!!! <CHLUST> ŚMIGUS DYNGUS! |
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
|
Wysłany: 21-04-2003, 11:36
|
|
|
<chomiczki wylewają wodę na Sat i Vanny bo Alira znowu się stała niewidzialna>
<wbiegają do pokoju gdzie są Final i Sae>
<słychać z tamtąd różne wrzaski> |
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
|
Wysłany: 21-04-2003, 11:44
|
|
|
<obserwuje swoje mokre ubranie,które przykleja się do ciała> hmm...bluzka z bandaży i spodnie porozrywane to kiepski cich na śmigusa dyngusa... |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 21-04-2003, 11:55
|
|
|
I znowu jestem moookra.... Vanny.... <idzie do Vanny z wielkim wiadrem> chooć do qzynci <słodka minka> no choooć... <zaczyna ganiać Vannille z wiadrem> |
|
|
|
|
|