Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Siedziba wszechpotężnego AntyWiP-u |
Wersja do druku |
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-11-2003, 12:05
|
|
|
<GLEBA>
O_O
Hm... Cóż... To oznacza, że trzeba wybudować drugą... Tylko czy budżet AntyWiPu to wytrzyma? |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 24-11-2003, 08:35
|
|
|
Sm00k, ależ ja dostrzegam i doceniam Twój dobrze skrywany zachwyt! Jak będziecie dla mnie mili, to może nawet popływam w basenie... W najmodniejszym kostiumie kąpielowym. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-11-2003, 08:50
|
|
|
>) <- Krotko, ale tresciwie. |
|
|
|
|
|
Caerme
|
Wysłany: 24-11-2003, 15:37
|
|
|
Cytat: |
Nagrodę w postaci działki budowlanej w Edenie dla każdej istoty, która dostarczy nieprzytomnego Zegarmistrza-dyslektyka obezwładnionego w polu stazy do Świata Wrót lub
Nagrodę w postaci działki budowlanej w Świecie Wrót dla każdej istoty, która dostarczy jego głowę na srebnej tacy, lub jego spopielone prochy do Świata Wrót. ( Zaznaczam że unieszkodliwić należy również duszę, która często sprawia olbrzymie problemy)
"Każda istota" musi spełniać pewne wymogi, które nie zostaną ujawnione. Jeśli wymogi nie zostaną spełnione nagroda nie zostanie przyznana. |
Po pierwsze...Dis...pamiętasz naszą rozmowę w Blue Heaven? Czy to aby nie była wtedy manipulacja? A jakie to są te "pewne wymogi" których nie możesz ujawnić. Pamiętaj ja, wszechpotężna czarodziejka nigdy nie działam w ciemno.
Po drugie...ja się jeszcze nad tym zastanowię... |
_________________ Internet jest dla mnie, a nie ja dla internetu. XDDD |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
|
Wysłany: 24-11-2003, 17:07
|
|
|
...Po trzecie: lepiej zrezygnuj od razu. :P
Są rzeczy niewykonalne... I ta do takich należy. Zresztą nie ufał bym Distantowi. Jego podejżane metody działania mogą nie wyjśc na zdrowie nawet jego sprzymieżeńcom... ^^ |
Comes the blackest hole
You had so much to offer
|
|
|
|
Caerme
|
Wysłany: 24-11-2003, 18:59
|
|
|
Po czwarte...Yuby, z czego mam zrezygnować od razu? :P
Po piąte...co jest nie wykonalne?
Po szóste...nie cierpię manipulacji...i tak zrobię to, na co będę miała ochotę- zaatakuję, albo i nie- to zależy od mojego kaprysu.
Amen. |
_________________ Internet jest dla mnie, a nie ja dla internetu. XDDD |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
|
Wysłany: 24-11-2003, 22:24
|
|
|
Po siódme... Zrezygnuj z tego, co zamierzasz zrobić.
Po ósme... Niewykonalne jest to co zamierzasz zrobić.
Po dziewiąte... Atakuj, ale licz się z konsekwencjami.
Rany... Ten post dziwnie wygląda... ^^ |
Comes the blackest hole
You had so much to offer
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-11-2003, 23:42
|
|
|
Po dziesiate: Dajcie spokoj, to nie am dalszego sensu.
< Wchodzi, tachajac jakies pakunki.>
C:Yuby, przestan sie wyklucac. Z kobieta nie wygrasz.. ustap >D i pomoz mi.
Y:?
C: Mam dosyc sterczenia pod drzwami lazienki. Dobuduje nowa. To robota w sam raz dla nas.
Y:! |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 25-11-2003, 09:59
|
|
|
Z łazienki wyczłapuje stwór w pomarańczowym, męskim szlafroku, błękitnym turbanie z ręcznika na głowie i z jaskrawozielonym nie-wiadomo-czym na twarzy.
- Chłopaki... Chłopaki, co wy robicie tam na górze, na tym karniszu? Łazienka chwilowo wolna, ale za dwadzieścia minut muszę zmyć maseczkę... |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-11-2003, 16:13
|
|
|
S: KYAAAAAAAAAAH!!!!!! |
Ostatnio zmieniony przez Avellana dnia 12-12-2003, 01:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-12-2003, 00:58
|
|
|
S:Panowie, ja protestuje! Zawalu mozna dostac. A druga lazienka nie gotowa...... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 12-12-2003, 12:50
|
|
|
Sami nie wybudujemy... prawde mowiac brak nam doswiadczenia... Gdyby Bogowie chcieli, bysmy budowali, to dali by nam kielnie zamiast glowic termojadrowych!
Trzeba sprowadzic specjalistow! Tylko nie wiem jeszcze z kad... Wziolbym krasnoludy, ale za duzo pija, albo gobliny, lecz te za duzo kradna... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 03-01-2004, 11:31
|
|
|
Avellana weszla do glownego holu i spostrzegal AntyWiP budujacy jakies ustrojstwo... Potezni wojownicy nie mieli przy sobie niczego... oprocz majtek. Z ustrojstwa wychodzila cala masa malych ludzikow, rzucala znudzonym wzrokiem po pustych scianach i ruszala w strone portalu oznaczonego tabliczkom z napisem ,,Do ciekawego miejsca".
- Mieliscie budowac lazienke! - powiedziala zgorszona - I oddajcie na Konron sprzet do klonowania Irenicusa!
Nie zauwazyla, jak jeden z przechodzacych kenderow porzyczyl z jej kieszeni sloik z zielonom maseczko do twarzy. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 04-01-2004, 19:29
|
|
|
Po krótkim rekonesansie wewnątrz zamku wyglądała na jeszcze bardziej zdegustowaną.
- Panowie, ja rozumiem, braki kadrowe, ale wy się bawicie w ołowiane żołnierzyki, a tu trzeba brać się do roboty! Łazienkę dobudować, a poza tym niech któryś skoczy po mydło, szampon i... zaraz, właśnie - po nową porcję maseczki dla mnie! Takiej z zielonej glinki! Tu macie słoiczek.
- Oro? - Sm00k zagapił się na szklane naczynko, jakby widział je po raz pierwszy w życiu. Zostało mu wręczone gestem nie pozwalającym na jakikolwiek sprzeciw. - A ty?
- Ja muszę jechać po nowe dzwoneczki do uprzęży dla lamy! |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-01-2004, 20:41
|
|
|
Sm00k wlozyl szpona do sloika. Wydobyl go oblepionego resztkami czegos. Widok ten naprowadzil go na nowy pomysl.
zszedl do podziemi, zakatrupil pare szescianow galarety i zapakowal ich resztki do sloiczka, po czym zadowolony wroocil na gore >D |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|