Siedziba wszechpotężnego AntyWiP-u |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 19-01-2006, 02:03
|
|
|
<rozgląda się niepewnie, po czym krótkim gestem odsyła na zewnątrz ciężkozbrojny szwadron meido>Haaa... a ja już miałem zarządzić mobilizację, kazałem pilotkom się przebierać, a mechaniczkom grzać baterie w skafandrach bojowych... no nic...
<patrzy na podpis Miyaczka>
Unyuu *__*
Ten, kto to od ciebie usłyszy, to szczęściarz... ^^" |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-01-2006, 13:22
|
|
|
wa-totem napisał/a: | rozgląda się niepewnie, po czym krótkim gestem odsyła na zewnątrz ciężkozbrojny szwadron meido>Haaa... a ja już miałem zarządzić mobilizację, kazałem pilotkom się przebierać, a mechaniczkom grzać baterie w skafandrach bojowych... no nic... |
To znaczy, że one nie są gotowe? BUHAHAHAHA!!!! (Wyjmuje zbroje terminatorską z szafy) Czas wyplenić troche kapitalizmu! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-01-2006, 17:26
|
|
|
Szefie, nie stać nas. A myszy baterie w zbrojach zeżały. Bierz lepiej kielnię i chodź ze mną elewację robić. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 19-01-2006, 18:50
|
|
|
SmOOk ty gadzie małej wiary! To kapitalista! Burżuj! Globalista! Ma kasy jak lodu! Złapie się takiego i weźmie okup! Sprowadzi się prawdziwą ekipe budowlaną!
Odłuż ten młotek murarski i przynieś mi baterie paluszki ze sklepu! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-01-2006, 19:43
|
|
|
mały, czerwony smoczek przynosi Zegowi depeszę w pyszczku (a po wręczeniu pluje wściekle, bo papier smakował paskudnie):
Kochany Wrogu!
Nie chciałabym Cię martwić, ale paluszki też kosztują.
Pozdrawiam, S. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-01-2006, 20:36
|
|
|
<ładuje akumulator swojej zbroi Black Templar Championa za pomocą korbki> |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-01-2006, 20:46
|
|
|
Przykro mi, całą okolice już złupiliśmy. A te nasze imprezo- popijawy wykończyły nam budżet do reszty. Nie stać nas na paluszki. Ani na herbatę, mówiąc szczerze*
Ale mamy rower z dynamem >]
*podiwaniamy z Blue Haven |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 19-01-2006, 20:51
|
|
|
przez okno zagląda IKa..
- Fiuuu... to macie co robić - po czym nagle wyszczerza zęby w bardzo przyjacielskim usmiechu. - No, to może wam cos upiekę na powitanie... od waszego kolejnego Wroga (przypina sobie plakietkę Proud Member of WIP) .. Na razie. Spodziewajcie się niedługo przesyłki... Bye, bye! |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 19-01-2006, 20:52
|
|
|
Kiosk stał sobie spokojnie, jak to kioski mają w zwyczaju. W środku było pusto, świeciło się tylko światło mające odstraszać złodzieji. Nagle trafił weń pocisk przeciwpancerny, przebił się przez wszystkie ściany z budki i poleciał dalej.
Do zdezelowanej budki wpadł Zegarmistrz, porwał pudelko baterii Durasel i pobiegł z powrotem do zamczyska. |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-01-2006, 23:49
|
|
|
Sm00k napisał/a: | Szefie, nie stać nas. A myszy baterie w zbrojach zeżały. Bierz lepiej kielnię i chodź ze mną elewację robić. | A czy te myszy sie nie zmutowała nie urosły albo choaciaż nie świecą w ciemnosci ??
A paliwa nukleranego ci u mnie dostake sprzetu tez
co chcecie Leoparda? Peteka 91? T siedem dwa , Bwp , Beardma, Ważke 24 ?? Moze coś lekkiego recznego RGrury? , Pk , Akams
A tak w ogóle co ztym moim przyjeciem ?? |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 20-01-2006, 12:19
|
|
|
Jesteś już jednym z nas:D |
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 20-01-2006, 20:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 20-01-2006, 13:16
|
|
|
Ha... nawet ta nowa kampania rekrutacyjna wam nie pomoże. WiP za waszego jednego zdobył trójkę rekrutów, i zachowuje przewagę liczbną :D |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 20-01-2006, 13:35
|
|
|
Ale WiP ZAWSZE miał przewagę liczebną i nam to nigdy nie przeszkadzało;P. |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-01-2006, 17:21
|
|
|
Przewaga liczebna = latwiej ich trafic |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-01-2006, 20:36
|
|
|
WiP może i miec przege liczebna . Wiecie jest taki dowcip. Co jest ulubionym zajeciem wojska polskiego? Ulubionym zajeciem wojska polskiego jest walka z przewazajacymi siłami wrogą. Wiec dopuki nie macie przewagi 10x1 to możecie sie bac . Buahahahahahahaha. Dzis jest dobry dzien na sianie smierci i zniszczenia. Esterminujmy troche bizonów najlpiej elfich :D |
|
|
|
|
|
|