Siedziba wszechpotężnego AntyWiP-u |
Wersja do druku |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-01-2006, 23:00
|
|
|
Mam lepszy pomysł. Zeswatajmy ich.
Albo je.
W obrębie WiPu. |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-01-2006, 23:32
|
|
|
<wpada przez niedomknięty portal, wstrząsana śmiechem>
Ja bym to chciała zobaczyć... AntyWiP działający na sposób ATAKu?! Sięgnięcie po środki ostateczne?!
Poza tym, Sm00ku, przejrzyj sobie skład WiPu i powiedz jak Ty to sobie wyobrażasz... XD |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 20-01-2006, 23:42
|
|
|
SM00k chyba wychodzi z założenia, że jesteśmy jedną wielką rodziną XD |
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-01-2006, 23:46
|
|
|
*kot mrugnal jednym okiem* - milo mi, nowy czlonek owej rodziny stoi tu przed Wami. Tzn. lezy na parapecie, ale kto by sie przejmowal szczegolami...
*sesesesesesese* |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 20-01-2006, 23:46
|
|
|
Rodzina to rodzina, a swatanie to swatanie... XD |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 21-01-2006, 00:05
|
|
|
No tak, ładnie, zwaliliśmy się hurtowo do Ponurego Zamczyska, korzystajac z okazji, ze chłpaki polecieli po zaopatrzenie. Imprezka? :>
Może przestaną narzekać, że ich nie stać :] |
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-01-2006, 00:11
|
|
|
Ale wisz byscie mogły byc miłe chociaz dla nas no wiesz łózka zimne tentakle nie maja co robic :P. Poza tym zdaje sie że dziś przzyłyscie w swoje herbaciarni nagły atak tentakli :D |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 21-01-2006, 00:13
|
|
|
No to też dlatego uznałyśmy, ze jak tentakle się znudzą, to sobie pójda, a my przekoczujemy u Naszych kochanych Wrogów.
*rozrzuca confetii i rozwiesza łańcuchy, po czym wtyka Redziowi paczkę baloników*
Masz, dmuchaj! Nie ma baloników, nie ma zabawy :] |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-01-2006, 08:34
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | <wpada przez niedomknięty portal, wstrząsana śmiechem>
Ja bym to chciała zobaczyć... AntyWiP działający na sposób ATAKu?! Sięgnięcie po środki ostateczne?!
Poza tym, Sm00ku, przejrzyj sobie skład WiPu i powiedz jak Ty to sobie wyobrażasz... XD |
Normalnie. Ta z ta, z tamta, okazjonalnie ten... Nie ma problemu, jestesmy tolerancyjni i nowocześni.
AW znany jest ze zdolnosci adaptacyjnych. Skoro Wasze metody się sprawdzają (czasami), będziemy je i my stosować (czasami). |
|
|
|
|
|
Grabarz
*Crossfire*
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 21-01-2006, 10:12
|
|
|
Zauważyłem że w WIPie jest większość kobiet a w AntyWipie jest większość mężczyzn, Nie chce być posądzony za jakiegoś szowiniste za te słowa, ale facetom jest łatwiej się dogadać. |
|
|
Irian
|
Wysłany: 21-01-2006, 10:44
|
|
|
Ja nie chcę nic mówić, ale to raczej część AntyWiPu się z nami wyswatała z własnej i nieprzymuszonej woli... :D Rozstrzelać za zdradę stanu? :> |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 21-01-2006, 14:13
|
|
|
Redvampire napisał/a: | Ale wisz byscie mogły byc miłe chociaz dla nas no wiesz łózka zimne tentakle nie maja co robic :P. |
Jestem mi... *khem* milym kotem, wiec raz ugryze sie w jezyk i nie powiem, co moglibyscie sobie zrobic z tentaklami ;)
Redvampire napisał/a: | Poza tym zdaje sie że dziś przzyłyscie w swoje herbaciarni nagły atak tentakli :D |
A mi sie zdaje, ze Ty przezyles tez co nieco ;) Spuscilysmy Ci lomot niezly, przyznaj sie przed kolegami.
*kot chwyta w jedna lapke wiadro czerwonej farby, zanurza w nim druga lapke i zostawia na scianach ponurego i mrocznego Zamczyska odciski kociej lapki* ;) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 21-01-2006, 14:52
|
|
|
Ale czerwony będzie się gryzł z różową farbą! (właściwie to jaki teraz ma kolor Ponure Zamczysko?)
A pza tym postuluję wyswatać Xenipha z Xeniphem, jest i tu i tu, więc można zrobić jednocześnie wszystkie możliwe kombinacje! :D (Xeeen, słyszysz to?) |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-01-2006, 15:50
|
|
|
Serika napisał/a: | Ale czerwony będzie się gryzł z różową farbą! (właściwie to jaki teraz ma kolor Ponure Zamczysko?)
|
Ponury.
Swatanie. W sumie, czemu nie.... połączmy siły i dajmy reszcie forumowiczów propozycję nie do odrzucenia >] |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-01-2006, 16:17
|
|
|
Cytat: | Ale czerwony będzie się gryzł z różową farbą! (właściwie to jaki teraz ma kolor Ponure Zamczysko?) |
Czerwonej Cegły... Tynk odpadł. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|