Siedziba wszechpotężnego AntyWiP-u |
Wersja do druku |
Dzik
|
Wysłany: 28-08-2003, 09:36
|
|
|
Czy wiemy na co się porywamy? Konron jest dosyć mocny,a konsekwencje ataku mogą być bolesne ^^ Ale jeśli już to proponuje wysłanie do siedziby Konronu osobę przebraną - zakamuflowaną. Osoba ta musi być przekonująca. Nie wątpie w zalety Don Pedro >>DP: Caramba<<, ale to zadanie musi wykonać ktoś kto narazi się na ból, cierpienie, strach, przemoc i wieczne potępienie--- udę przynieżyć fatałaszki :P |
_________________ Nie ma geniuszu bez ziarna szaleństwa. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:00
|
|
|
Do wszystkich czlonokow Agendy i AntyWiPu; ZAKAZUJE NAWET MYSLEC O WYSYLANIU SZPIEGOW DO KONRONU
Jesli Irenicus przechwyci ten godny porzalowania pomysl Distanta nastapi KATASTROFA.
Wowczas juz sie nie opedzimy od szpiegow Konronu... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Dzik
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:03
|
|
|
Echh a już byłem chepi na wieść że pokarzę się w najnowszym krzyku żało---mody :(
Więc jak mamy zaatakować wroga? Bez rekonesansu? |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:06
|
|
|
Tak. I mysle, ze bede musial porozmawiac z Distantem na temat tego calego szpiegowania. To sie robi niebezpieczne. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Dzik
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:09
|
|
|
O tak gruchniemy na wroga nie wiedząc czy atakujemy kibel, czy harem ^^ Ale w porządku jakio nowy członek grupy nie mam zamiaru się spierać >>na razie ^_^<<
Co do Distanta polecam wysłać naszego dyplomatę w tych sprawach. Potężnego smoka SmOOka :) On przekaże naszą wiadomość dobitnie Mwuhahahahaaaa^^ |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:11
|
|
|
Cytat: |
Plan jest nastepujacy: najpier Konron, potem Agenda, potem AntyWiP... Potem skoncza sie organizacje... Bo ZC mamy pakt o wspolnej agresji na innych
|
[Przepraszam, ze się wtrącę, ale nie mogę się powstrzymać... czy planujecie atak samobójczy? :P
To tylko taka myśl, która Wam zaświtała w głowach, mnie tu nie ma ^^] |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:14
|
|
|
O przepraszam, to tylko przejezyczenie. Juz edytuje.
PS. Dlaczego czlonkowie WiP-u naprawiaja nasze bledy? Przeciez teraz dokonamy zamachu na was? |
|
|
|
|
|
Dzik
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:20
|
|
|
Najwidoczniej tylko na to czekają ^^
Hmmm a gdybyśmy tak zmienili kolejność?
Upierdliwego Distanta można jakoś wytrzymać, a dziewoje z Konronu porwalibyśmy później :P
Obalając Wipa zdobylibyśmy niekończące się źródło halucynogennej herbatki. Sam próbowałeś tego trunku, znasz jego wartość ^^ |
|
|
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:22
|
|
|
Dzik -> Twój dyplomata nie robi na mnie najmniejszego wrażenia. Poczytaj sobie krwawa jatkę....
Zeg -> Agenda nie przyjmuje od ciebie rozkazów. Więc szpiegów będziemy posyłać tam gdzie zajdzie potrzeba. A mój pomysł był genialny skoro dalej go rozpamiętujesz ;>
Jaka szkoda ze w tej liscie zaszla pomylka, juz myslalem ze przesuniecie sie na drugie miejsce na liscie do zaglady i problem niekontrolowanego chaosu rozwiaze sie sam ;D
Cos co jest dynamiczne bywa chaotyczne
a upierdliwosc bywa cnota dla polityka ;p |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Dzik
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:29
|
|
|
A kysz siło śmieszna ^^
Po Distancie został tylko smród i kurz.
I znowu trzeba zdenzyfekować podłogę ^_^
Distant zobaczysz nowego, polepszonego, wypasionego na najdroższych chrupkach SmOOka. To cybernetyczne bydle nie ugnie się przed niczym Mwuhahahahahaa^^ |
|
|
|
|
Distant
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:35
|
|
|
Ten smród to twoje skarpetki ;p
Jak hologram może śmierdzieć mnie tu nie ma ;)
Cybernetyczne mówisz... biedactwo zostanie przypieczone ;D HAHAHA |
|
|
|
|
Dzik
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:41
|
|
|
Dzikus z uśmieszkiem na twarzy otwiera mały portal i rzuca w niego fireballa. Po chwili obserwuje hologram przerażonego Distanta wykonującego przedziwny taniec godowy o nazwie "człowiek pochodnia"
Dzik wyciągnowszy sok z gumijagód napawał się tym widokiem, aż do monentu zniknięcia żałosnego wizerunku jakim stał się hologram Distanta ^^ |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:46
|
|
|
Distant, twoj pomysl uwazam za arcyniebezpieczny, zagrazajacy kolerzenstwu i dobrym stosunkom na forum. Jego mozliwe rezultaty snia mi sie po nocach, dlatego tak go rozpamietuje. Zreszta mam zamiar porozmawiac z toba o tym jutro. |
|
|
|
|
|
Distant
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:48
|
|
|
D:możesz mnie spalić na proch a nic mi się nie stanie.... pozatym to nie był taniec tylko zaplanowane działanie teraz płacz
<Distant otwiera portal ... Dzika wciąga przez portal do Distanta...>
D: GRAVI SPHERE!!!
<Dzika otacza sfera zakrzywionej przestrzeni... Distant zaciska pięść i Dzik zostaje zgnieciony a jego prochy zrzucone jako nawóz dla żywopłotu okalającego siedzibę AntyWiPu ...>
D: To cię nauczy.... Zeg lepiej załatw mu dobrych kapłanów polecam tych z koloseum. Nie mam ochoty wsczynać wojny tym incydentem. |
|
|
|
|
Dzik
|
Wysłany: 28-08-2003, 10:53
|
|
|
Jako Arcymag nie potrzebuję żałosnych pomocy kapłanrek.
A to czym mnie Distant potraktował codziennie robie sam na sobie aby przypomnieć sobie po co warto żyć ^^
Na razie nie mam zezwolenia zwierzchników, ale gdy nadaży się okazja z pewnością takie małe, upierdliwe stwożonko zostanie zakonserwowane zgodnie z jego planem i wrzucone do najnowszej płyty Just5 Mwuhahahahahaaa >>zgodnie z twym planem osiągniesz sukces na polu disco<< Har, har, har. |
|
|
|
|
|