Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd wakacyjny 2006 |
Wersja do druku |
Abigail
Naleśnikara
|
Wysłany: 05-07-2006, 12:09
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | 3. Kompania Wsparcia im. Bohaterów Konron - odpowiedzialna za zmywanie brudnych naczyń po obiedzie, wieczorem oraz gdy się ich za dużo nagromadzi; póki co mianuję się dowódcą tej grupy;
wymagania rekrutacyjne - zręczność wyższa niż 7; |
To ja się zgłaszam, lubię zmywać. |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-07-2006, 15:08
|
|
|
Ja się niestety musze oficjalnie zglosi jako persona niepewna. Bardzo chce się pojawi, ale mozliwe że na parę dni, albo nawet że przyjade, pojade i przyjade znowu... Zglaszam to na wypadek gdyby takie machinacje byly dla księgowości nie do pojęcia i gdyby zarzadano ode mnie zalatwienia obie kwaterunku gdzie indziej. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-07-2006, 19:53
|
|
|
Zgłaszam się do kompanii numero uno - gotować lubię i umiem, aczkolwiek dla takiej ilości osób jeszcze nie próbowałam... :> |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-07-2006, 21:19
|
|
|
Tak w ogólności to jestem zdecydowana przyjechać, tylko nie wiem na jakim etapie będzie wtedy budowa domu... I czy uda mi się stąd wyrwać. Ale jeżeli już to:
Irian Baratai napisał/a: | Zgłaszam się do kompanii numero uno |
Same here. Lubię też być zwyczajnie pomocą szefa kuchni i mam w tym spore doświadczenie ^^
Poza tym ta opcja jest mi najbardziej pożądana, jako że z powodu w/w budowy 'przynieś, wynieś, pozamiataj' jest u mnie na porządku dziennym i mam już tego szczerze dość. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-07-2006, 21:39
|
|
|
W zasadzie, to tymczasowo mianuję się też dowódcą kompanii aprowizacyjnej. Na miejscu się obaczy, jak to faktycznie rozdzielić.
Cytat: | zaświadczenie o poczytalności nie jest wymagane |
Mówimy o ludziach, którzy mają gmerać w naszym żarciu...
Cytat: | Jeśli rankiem (bo przypominam, że około 8 wyprowadza sie psa i przechodzi przez kuchnię...) na stole lub w zlewie będą brudne naczynia, nie będzie obiadu. Kropka. |
Właśnie dlatego wziąłem się do roboty:P.
Cytat: | Nie ma więc sensu tworzyć brygad wsparcia, zaopatrzenia, straży pożarnej, wojska i policji choćby z tej przyczyny, że któraś z owych służb może nagle zjeść coś nieświerzego i zamiast na zjazd udać się do szpitala na płukanie żołądka. |
Mówimy o tanukach. Tanuki to najbardziej niezorganizowane stworzenia na Świecie, toteż wolę się tym zająć póki pamiętam, żeby potem zająć się czymś innym. Znając doświadczenie z niemal całkowitą pewnością stwierdzam, że na miejscu:
- nikomu się nie będzie chciało brać do tworzenia grup wsparcia;
- nikt się do nich nie zapisze;
- o uruchomieniu ich działalności możemy nawet pomarzyć;
- liczenie na to, że ludzie zajmą się czym trzeba spontanicznie to sny o utopii;
Łatwo jest po fakcie narzekać, że gary niepomyte, nic nie przyniesione ze sklepu, nieposprzątane. Sens to będzie jednak miało dopiero, gdy będzie wiadomo, komu należy za to urwać głowę dla przykładu; a jak się urwie głowę będzie od razu wiadomo, że potrzebny zastępca. Oczywiście na miejscu się pewnie większość pozmienia, ale lepiej mieć na czym bazować.
Cytat: | Radziłbym raczej zastanowić się nad tym:
1) Kto ostatecznie jedzie. Niech ci, co wpisali się na liste potwierdzą się, lub zgłoszą rezygnacje, na wypadek gdyby komuś jednak zmieniły się plany. |
Racja. W związku z powyższym:
KTO PRZED ZJAZDEM NIE SKONTAKTUJE SIĘ ZE MNĄ, BY OKREŚLIĆ KIEDY DOKŁADNIE I NA ILE SIĘ POJAWIA, ZOSTANIE WYKREŚLONY Z LISTY. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 07-07-2006, 10:45
|
|
|
Ja się zgłaszam i potwierdzam obecność równo na cały zjazd. Mogę zmywać, kwalifikacji informatycznych mi całkiem brak, za to *wydaje mi sie* że w zakupach mogę okazywać zdrowy rozsądek. Do sprzątania w ostateczności też się zgłoszę, ale wbrew swojej płci kuchnia moim powołaniem chyba nie jest xD chyba że trzeba będzie coś obrać, to się zgłaszam.
Jeszcze coś...? |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-07-2006, 12:00
|
|
|
ja jak zwykle "nie wiem" - na caly na pewno nie, obstawialabym 1 tydzien |
|
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 07-07-2006, 14:14
|
|
|
Ja na całość. Ewentualnie - jakieś 20% szans - mogę się spóżnić dzień, dwa, ale najprawdopodobniej przyjadę z grupą dolnośląską (Tilk Bamb Yuby Alirka Miya?). |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-07-2006, 18:14
|
|
|
Pojawię się w drugim tygodniu (najprawdopodobniej w poniedziałek) i zostanę do końca, wcześniej nie mogę, będę z rodziną w Chorwacji. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 08-07-2006, 18:44
|
|
|
U mnie bez zmian (czyli będę na całym) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 08-07-2006, 19:17
|
|
|
całość. bez zmian. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 08-07-2006, 19:28
|
|
|
Nie do końca jeszcze jest pewne, czy pojadę (tak na 80%). Zależnie od zebranych funduszy i tłoku na miejscu - pierwsze pół (najpewniej), drugie pół (mniej pewnie) albo całość (pomarzyć zawsze można ^^'). Ale ja tę kasę spod ziemi wydrę, a pojadę... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-07-2006, 19:32
|
|
|
Bez zmian, całość. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
|
Wysłany: 08-07-2006, 21:30
|
|
|
90% że będę do 9.VII |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-07-2006, 17:10
|
|
|
Mała zmiana: jednak mogę być już od 7 lub 8, zostanę tydzień. Dokładnie będę wiedział za dwa tygodnie. Jest ktoś z okolic Poznania jadący w tym terminie? |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|