Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Forum Kotatsu » :: Kącik forumowicza ::.. » Zjazdy, spotkania etc. » Strych » Zjazd Wakacyjny 2008 |
Poprzedni temat ::
Następny temat
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Zjazd Wakacyjny 2008 |
Wersja do druku |
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 26-07-2008, 15:38
|
|
|
Ysen, problem w tym, że właśnie nie chcę brać i teraz już stwierdziłam, że nie wezmę. Jak znam życie, ledwo uniosę własną torbę i pewnie jakąś dodatkową siatkę, bo mi się wszystko nie zmieści, a co dopiero dwa tobołki. |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-07-2008, 16:41
|
|
|
Dida napisał/a: | Daleko jest z przystanku PKS w Bystrzycy do ośrodka? |
Jak na moje oko to połowa drogi do Kaziówki z ichniego przystanku, i jest w dół. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-07-2008, 19:22
|
|
|
Dida napisał/a: | tilk napisał/a: | Jasne. Yub z Alirą chyba jadą na drugi tydzień, więc chyba więcej osób ze mną nie pojedzie ;) |
A o której wyjeżdżacie? Jadę z Poznania przez Wrocław i może też bym się zabrała. :P |
Nie mamy jeszcze ustalonej godziny wyjazdu ;) Jeśli Grisznakowi nie będzie przeszkadzać, możemy się dopasować. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-07-2008, 20:00
|
|
|
Jasne, że nie. Dogadamy się. |
|
|
|
|
|
|
Forum Kotatsu » :: Kącik forumowicza ::.. » Zjazdy, spotkania etc. » Strych » Zjazd Wakacyjny 2008 |
Strona 10 z 10 Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|