Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Forum Kotatsu » :: Kącik forumowicza ::.. » Zjazdy, spotkania etc. » Strych » Zjazd Wakacyjny 2008 |
Poprzedni temat ::
Następny temat
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Następny
|
Zjazd Wakacyjny 2008 |
Wersja do druku |
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2008, 15:15
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Ja mam takie pytanie - terminem ustalonym jest już pierwsza połowa sierpnia, prawda? |
Nie, tym razem planowaliśmy koniec lipca (ze względu na to m.in. że Tilka w sierpniu nie będzie) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-05-2008, 15:23
|
|
|
Kurcze. Mam Funekai 19-20 lipca i mam tam jakieś panele, więc powinien tam się zjawić.
Da się to wziąć pod uwagę ustalając termin? |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 10-05-2008, 16:19
|
|
|
O ile pamiętam ostatnie ustalenia, pomysł był taki, żeby to się zaczynało bezpośrednio po Funekai, czyli właśnie od 21 lipca. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 10-05-2008, 18:45
|
|
|
IKa napisał/a: | http://www.lesnawoda.pl/?n=oferta - rozmawiałam z osobą z biura/nie z właścicielami, czy istniałby szansa zarezerwowania tego na koniec lipca - podałam opcjonalnie datę 19/21.07 z możliwością przesunięcia o tydzień, na zjazd czasopisma internetowego Tanuki. |
Gloria in excelsis. Rozumiem, że ceny faktycznie są takie jak na stronie? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 12-05-2008, 08:35
|
|
|
I czy 22 miejsca to nie będzie jednak nieco mało? |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 12-05-2008, 09:37
|
|
|
Będzie, ale IKa pisała, że można próbować się dogadać o dołożenie karimat. Miejsca tam jest aż za wiele dla normalnej obsady, więc te dodatkowe kilka osób nie powinno zrobić piekła.
Mam pytanie związane ze zbliżającą się wizytacją ośrodka GOKSiR Brzeziny - jak się przedstawić? Na "grupę młodych osób" mogą łypać po staremu, "czasopisma internetowego Tanuki" w razie potrzeby nie poprę jakimś papierem. ^^' |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 12-05-2008, 09:57
|
|
|
BOReK - jeżeli koniecznie potrzebny jest jakiś papier, Avellana może Ci przefaksować zawiadomienie z Biblioteki Narodowej o nadaniu Tanuki numeru ISSN. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 12-05-2008, 10:39
|
|
|
To chyba jedyne wyjście, ale chyba nie ma sensu się fatygować ^^'. Trudno, na razie zbada się teren, bo może wcale nie będzie sensu tam się pchać - jakoś nie mam zaufania do różnych organizacji turystycznych. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 12-05-2008, 13:18
|
|
|
I słusznie - organizacje takowe są gorsze od Żydów, masonów i cyklistów razem wziętych.
Cytat: | I czy 22 miejsca to nie będzie jednak nieco mało? |
Domki na zdjęciach są nowe i obszerne, więc pobawimy się w dostawki. Szansa stratowania przez szczury czy wciągnięcia pod łóżko przez mykoidalne tentakle jest na pewno sporo mniejsza niż rok temu. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 12-05-2008, 15:12
|
|
|
Avellana napisał/a: | O ile pamiętam ostatnie ustalenia, pomysł był taki, żeby to się zaczynało bezpośrednio po Funekai, czyli właśnie od 21 lipca. |
Kurcze, wtedy z rodziną mam jechać na tydzień do francji :/
Jeśli zjazd ma obejmować dwa tygodnie od 21 lipca to chciał bym wiedzieć o tym jak najszybciej, wtedy będzie jeszcze jakaś szansa na to że rodzice pojadą sami z bratem a ja na zjazd. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 13-05-2008, 13:55
|
|
|
Dzwoniłam, kobieta oddzwoni w czwartek. Powód - jakaś duża firma chce wynająć ośrodek na dwa miesiące wakacyjne, facet zadzwonił w niedzielę wieczorem ==
A poza tym można i psa, i karimaty... cholera, niech se ta firma znajdzie inne miejsce, w mieście! Przecież tam ani budki z piwem, ani nic ciekawego nie ma z wyjątkiem przyrody ==
Obejrzeć alternatywy należy. Szybko. JUŻ! |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 13-05-2008, 20:17
|
|
|
Oto propozycja, jeśli nie wypali pod Wrocławiem :P.
Zadzwoniłem do GCKSiT w Radkowie, która posiada domki w Radkowie nad zalewem, te same, w których mieszkali ludzie z MW. Mają do dyspozycji 2 domki kepingowe po remoncie i z 4 przed, ale o standardzie o niebo lepszym niż z Soczewki. Posiadają kuchenki i lodówki. Cena za dzień to 190 zł (210 za odremontowane), w przypadku grupy zorganizowanej 20% zniżki. Z tego co widziałem to mieli psy. Można też rozbić namiot. Łóżka są w miarę przenośne więc jakby kto się chciał yurić/yaoić to można je łączyć w większe. Domki są 6osobowe maja jeden duży pokój na parterze i duży na piętrze. Do zalewu i do lasu blisko.
http://www.noclegownia.pl/obiekt/386 - tu są zdjecia.
Męczyć o szczegóły? |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 13-05-2008, 20:25
|
|
|
/me cicho szepcze "PYTAĆ!!!"
Zawsze jest to jakaś alternatywa, wygląda nawet dobrze. ;] |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 13-05-2008, 20:27
|
|
|
Słuchajcie, nie wiem czy ktoś inny ma mieć psa, ale jeśli to byłby jakiś problem to się nie przejmujcie tym psem. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 14-05-2008, 12:47
|
|
|
To nie jest problem.
Bambosh napisał/a: | Zadzwoniłem do GCKSiT w Radkowie, [...] |
210 dzielone na 6 daje soczyste 35 zł i żeby sprowadzić do tanukowego poziomu trzeba by dopchać jeszcze 4 osoby na karimatach. Na dostawki się na pewno zgadzają, skoro wpuścili centusiów z MW, pozostaje mieć mieć nadzieję, że miejsca jest wystarczająco dużo, by się nie pozabijać.
... W ostateczności męską część się jakoś skondensuje, bo doświadczenie uczy, że i tak 80% czasu spędzają w tanukofraucymerze (gdyby nie konsola spędzaliby pewnie z 95%). |
|
|
|
|
|
|
Forum Kotatsu » :: Kącik forumowicza ::.. » Zjazdy, spotkania etc. » Strych » Zjazd Wakacyjny 2008 |
Strona 4 z 10 Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Następny
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|