Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Forum Kotatsu » :: Kącik forumowicza ::.. » Zjazdy, spotkania etc. » Strych » Zjazd Wakacyjny 2008 |
Poprzedni temat ::
Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Następny
|
Zjazd Wakacyjny 2008 |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-02-2008, 18:19 Zjazd Wakacyjny 2008
|
|
|
Dobra, mamy połowę lutego, myślę, że można się powoli brać do roboty. Jak na razie rzeczy przedwstępne.
1. Uczestnicy: Na zeszłorocznym zjeździe letnim w sumie było 26* jenotów, na sylwestrowym - 27 + 5(7) dojeżdżaczy (dwoje niedojechanych dojeżdżaczy). To znaczy, że przejenocenia się raczej nie musimy obawiać i można spytać parę nowych ciekawych osób, czy by nie wpadli. Ktoś ma jakieś sugestie? Eire? Enevi? Jedyne wymagania - minimum 17 lat i prawdopodobieństwo, że będzie się dobrze w tanuczym gronie bawić.
2. Miejsce zjazdu:
a) mamy szukać w okolicach Wrocławia;
b) jeśli nie wypali - gdzieś w okolicach Tilka i Bambosha;
c) jeśli i to nie wypali - w centralnej Polsce;
d) w ostateczności powtórka z Soczewki.
Lokalizacja została gruntownie przedyskutowana i zwyciężyła sprawiedliwość dziejowa wobec dolnoślązaków. Jeśli ktoś zacznie mieć pretensje, które mógł zgłosić wcześniej, to do niego pojadę i wydłubię oczka. A potem jajniki. A potem się zobaczy.
3. Forma zjazdu: praktycznie na pewno domki. nie jestem w stanie powiedzieć ile i jak dużych, postaramy się, by nikt nie poczuł się ani niekochany, ani za bardzo kochany...
4. Cena - 20 zł/osobodoba (jak rok temu), chyba, że ktoś ma jakieś sugestie.
Z mojej strony to na razie tyle, wracam do handlówki...
* z Daerem i Inai. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 04-03-2008, 13:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-02-2008, 20:23
|
|
|
Drobna uwaga - jeśli szukamy czegoś w tamtych okolicach, to radze pilną uwagę zwrócić na dojazd - sieć kolejowa w zachodniej Polsce jest cokolwiek pokręcona i łatwiej stamtąd dojechać do Berlina niż do Warszawy.
Enevi - owszem. Zawsze warto wciągać jakąś świeżą krew. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 15-02-2008, 20:33
|
|
|
...na przykład Krew_na_ścianie? Po nieco "oryginalnym" wejściu, okazała się całkiem rozsądną osobą. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 15-02-2008, 20:54
|
|
|
Właściwie to jestem jeszcze nowicjuszką, ale co tam... Nie wiem czy te osoby nie były już zapraszane, w każdym razie bardzo sympatyczne wrażenie sprawiają Nanami i Doreen. |
Ostatnio zmieniony przez moshi_moshi dnia 16-02-2008, 00:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-02-2008, 21:57
|
|
|
Moshi_moshi: jak masz tu dostęp, to dlatego, że masz pełne prawo się tu odzywać ;)
Ja generalnie mam tylko uwagę, żeby jednak brać pod uwagę wiek ewentualnych kandydatów/tek. Ja wiem, że to są w większości rozsądne młode osoby i akurat najmniej się martwię o jakieś ich wyskoki. Ale jednak powiedzmy uczciwie: średnia wieku "grupy zjazdowej" powoli, ale nieubłaganie rośnie. Osoba, powiedzmy, piętnasto- czy szesnastoletnia, miałaby wszystkie szanse nie czuć się w takim towarzystwie najlepiej. Właśnie szczególnie, jeśli dołączyła do forum w przeciągu, powiedzmy, ostatniego roku. Jasne, są wyjątki i nie twierdzę, że to ma być jakaś zasada, że "młodszych niż" nie zapraszamy. Ale jednak wiek trzeba brać pod uwagę. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 15-02-2008, 22:00
|
|
|
Ależ oczywiście, napisałem nawet, że minimalny wiek to 17 lat. Jakiś 17-latek się wśród nas chyba jeszcze pałęta...
Dobra, w takim razie najpierw spyta się Enevi, Krew, Doreen i Nanami, a potem się zobaczy. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-02-2008, 23:47
|
|
|
Zasadniczo zgadzam się, choć pamiętajmy, ze niektóre jenoty, w chwili w której stawały się jenotami, miały poniżej 17 lat. Jednak na chwilę obecną ta granica wydaje się sensowna. Co do Enevi i Nanami - jestem na tak. O Doreen wiem za mało, a Krew...hmm, nie za krótko się u nas udziela? Chyba już Nakago bym wolał (wiem, zaraz na mnie ktoś naskoczy). |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-02-2008, 23:57
|
|
|
Grisznak napisał/a: | hyba już Nakago bym wolał (wiem, zaraz na mnie ktoś naskoczy). |
Tak, ja za Nakago podziękuje jednakowyż. Poza tym to jest osoba niestanuczona i najprawdopodobniej taka pozostanie, z własnym, ustalonym gronem przyjaciół :) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 16-02-2008, 00:25
|
|
|
Cytat: | Zasadniczo zgadzam się, choć pamiętajmy, ze niektóre jenoty, w chwili w której stawały się jenotami, miały poniżej 17 lat. |
Tak i robiły to grupkami, nie pojedynczo. Tymczasem 21 listopada skończy się pewna epoka - cały tanuczy "wewnętrzny krąg" stanie się pełnoletni.
Postaram się wkrótce umaścić PM-ki... |
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 16-02-2008, 13:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 16-02-2008, 01:23
|
|
|
Nanami znam z czasów, gdy była maskotką polskiego klanu TTA (sieciowej wersji karcianki z Final Fantasy VIII) - to całkiem sympatyczna dziewczyna. Pod aktualnym nickiem mnie na pewno nie kojarzy, bo tamten kawałek życiorysu zostawiłem za sobą, ale przez nią zacząłem w ogóle zaglądać na Tanuki. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-02-2008, 08:04
|
|
|
Acha, prosiłbym jeszcze o wzięcie pod uwagę PierniConu 4 podczas ustalania terminu. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 16-02-2008, 10:32
|
|
|
22-25 sierpnia? Nie ma sprawy, tak późno chyba jeszcze nigdy nie było zjazdu. Zazwyczaj zlatujemy się na przełomie lipca i sierpnia.
EDIT = Wysłałem zaproszenia do Enevi, Doreen i Nanami. Zobaczymy jaka będzie reakcja i dopiero wtedy będę pytać dalej. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 16-02-2008, 12:33
|
|
|
Ysen, a co z Salvą? Może w końcu będzie mogła przyjechać. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 16-02-2008, 12:57
|
|
|
Salva ma dostęp do tego tematu, więc trochę niezręcznie byłoby o niej pisać w 3. osobie. Jeśli ma chęć (i możność) udziału to niech ją wyrazi. |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-02-2008, 13:13
|
|
|
A czy dało by radę, żebym ja mogła pojechać?? |
|
|
|
|
|
|
Forum Kotatsu » :: Kącik forumowicza ::.. » Zjazdy, spotkania etc. » Strych » Zjazd Wakacyjny 2008 |
Strona 1 z 10 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Następny
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|