Log Kampanii Daera |
Wersja do druku |
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-11-2010, 00:44
|
|
|
Wydaję 6 expa na podniesienie meritu Danger Sense na 5 i bardzo dziękuję naszemu wspaniałemu MG, że mi pozwolił. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-11-2010, 00:46
|
|
|
Cytat: | bardzo dziękuję naszemu wspaniałemu MG, że mi pozwolił. |
Wazelina. ;)
Ja wydaję 8 exp na Unsurpassed Sight Discipline, zostaje mi 1. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 29-11-2010, 00:58
|
|
|
Kupuję Gathering Congregation. Zostaje mi -2 xp. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 03-12-2010, 20:47
|
|
|
Kupuję Leaping Dodge Method, zostaje mi 0xp. |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 05-12-2010, 12:11
|
|
|
Sugeruję z tego zrezygnować, i robić osobne tematy dla kart dla konkretnych sesji (w stylu tematów postaciowych do questów, więc z aktualizacją starych postów, zamiast dodawania nowych)
I pewnie przydałoby się wydzielić wszystkie te tematy sesyjno-erpegowe do jakiegoś osobnego podforum, by za bardzo nie śmiecić w tym. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
|
Wysłany: 05-12-2010, 15:26
|
|
|
Popieram Tomka, to będzie najlepsze rozwiązanie. |
|
|
Sehtal
|
Wysłany: 07-12-2010, 15:16
|
|
|
Z tych 5 xpa za sesję 2 idą na spłatę długu a reszta się kumuluje na przyszłe zabawki |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-12-2010, 21:21
|
|
|
Oh joy, skoro w ramach gratisa od MG dostałam śmiertelnego wroga za 5 kropek (wszyscy pozdrawiamy Maskę Zim!) miałam w sumie 18 expów do wydania (licząc z tymi za sesję minus spłata długu).
Poprzednio kupowałam First Integrity Excellency i Faithful Killer's Reprieve, teraz Heart of Darkness i Lesser Horrors Scorned (yay! Mental PD!).
Zostaje mi +2 expa. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-12-2010, 21:27
|
|
|
Serika napisał/a: | Oh joy, skoro w ramach gratisa od MG dostałam śmiertelnego wroga za 5 kropek (wszyscy pozdrawiamy Maskę Zim!) miałam w sumie 18 expów do wydania (licząc z tymi za sesję minus spłata długu). |
Ja pierdykam, jak wam się to udało?? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-12-2010, 21:31
|
|
|
Normalnie, zrobiliśmy mu włam do chałupy i zakosiliśmy nasze trumny, robiąc mu przy tym obciach na cały Podświat :> Jak rozumiesz, teraz Gwiazdka i Płomień są jego ulubionymi abyssalami :P
(znaczyyy... zakosimy, jak już zwiejemy i przeżyjemy...) |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-12-2010, 21:34
|
|
|
Macie talent. Zaprawdę powiadam wam.
...z drugiej strony, Robin na następnej sesji straci na jakiś czas oburęczność XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 07-12-2010, 21:45
|
|
|
Stary zbol (niejaki Maska Zim) włamywał się do mózgu niewinnej Abyssalki (niejaka Gwiazdka), więc drużyna uznała, że to nieetyczne i należy temu zapobiec poprzez akcję kradzieży trumn.
I uważam, że Whispers, które otrzymał nasz nowy solarny Crafter to jeszcze bardziej uroczy prezent. XD
I Serik, co sądzisz o mojej propozycji robienia tabelki na bieżąco? Jednocześnie robiłybyśmy podsumowania i dostosowywały do nich kolejne rozkłady. Bo z planów może nic nie wyjść, a w ten sposób powinnyśmy dać radę wyrównywać przypadkiem wynikłe dysproporcje. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Sehtal
|
Wysłany: 08-12-2010, 01:04
|
|
|
Za ten whisperowy prezent to ja bym się chciał mu odwdzięczyć.
Trochę szkoda, że ekspresowo stamtąd musimy zwiewać.
Jakby był czas to bym mu niespodziankę na do widzenia zmontował.
Czy Deathlordzi chodzą do kibelka?
Jeśli tak to by się mógł zdziwić siadając. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 08-12-2010, 09:49
|
|
|
Serika napisał/a: | Oh joy, skoro w ramach gratisa od MG dostałam śmiertelnego wroga za 5 kropek (wszyscy pozdrawiamy Maskę Zim!) | Dołączam się do pozdrowień.
XP za Maskę wydaję na Royal Warstridera (wszelkie dodatki jak lusterka boczne, obicia czy system audio dokupię później). Dodatkowo, idąc za wyraźną sugestią MG podnoszę Wits z 3 na 4. Zostaje 2 xp.
Mental pedeków jak nie było, tak nie ma...
PS: dopisz sobie zbroję jeśli chcesz (soulsteel reinforced breastplate), prawdopodobnie możesz sobie dopisać również grand daiclave. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 11-12-2010, 16:10
|
|
|
Daer w końcu pozwolił - dopisuję sobie wadę Wróg 3 (Symfonia*). Mam teraz 7 expa.
* w zasadzie jest to sformalizowanie stanu faktycznego - ona i tak radośnie sabotuje plany Johanna. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|