Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Co robicie gdy macie doła? |
Wersja do druku |
Nomikyo
|
Wysłany: 15-02-2005, 17:25 Co robicie gdy macie doła?
|
|
|
No włacha.. dół... co robicie kiedy macie doła..? Czy żrecie czekoladę, wydajecie forse na dzwonienie do przyjaciół, siadacie przed kompem czy może jeszcze coś innego..? |
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 15-02-2005, 19:46
|
|
|
spotkania z narzeczonym:*.. takze czasem rysowanie (zalezy od stapnia zaawansowania dola), spacer, herbata z hibiskusa, zabawa z chomikami :) .. a gdy jestem mocno zdolowana to zaczynam maniaczo cwiczyc, prawie do omdlen, po takim wysilku odechciewa mi sienawet miec doly :).. no i czasem jakas muzyka relaksacyjna lub szumy do autohipnozy :) |
_________________ ::Love is like wind, you can't see it, but you feel it::
::galeryjka na DA-> www.shy4.deviantart.com ::
::ja wcale nie jestem taka wredna jak sie moze wydawac, to tylko pozory^^":: |
|
|
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 15-02-2005, 20:15
|
|
|
szumy do autohipnozy O__o"" co to jest??? to mozie być fajne... |
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 15-02-2005, 20:47
|
|
|
napisz w google lucid dreaming albo OOBE (out of body experience) tudziez presets albo braingenerator :) od razu znajdziesz mnostwo stronek z tymi szumami:) jedne poprawiaja pamiec, inne relaksuja, pomagaja zasnac (lub na odwrot powoduja 'wyjscie z ciala' ) .. polecam :) mozesz takze kupic na allegro gotowe skladanki :) |
_________________ ::Love is like wind, you can't see it, but you feel it::
::galeryjka na DA-> www.shy4.deviantart.com ::
::ja wcale nie jestem taka wredna jak sie moze wydawac, to tylko pozory^^":: |
|
|
|
|
Qrczak
|
Wysłany: 15-02-2005, 21:57
|
|
|
ja oglądam anime ^_^ |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-02-2005, 22:28
|
|
|
Gadam z kimś. A raczej - gadam do kogoś. Muszę wypluć z siebie całą żółć, często z dużą ilością klątw i obietnic co to ja komu nie zrobię. Zazwyczaj pomaga. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-02-2005, 09:05
|
|
|
Temat na czasie. Właśnie chodze struty czwarty dzień...
Bogu dzięki doły miewam nieczęsto. Ostatnio czekałem, aż mi przejdzie, dość skutecznie zresztą (pamietajcie! nie zostawajcie na ferie na stancji uczyć się do niezdanego egzaminu i polować na zaliczenia! Wszyscy - doktorzy, koledzy, współlokatorzy - gdzieś wyjadą, wam będzie się nudzić, nie będzie do kogo otworzyć gęby i zje was stres, wpadniecie w straszną depresje, a nic nie osiągniecie).
Tym razem powody są inne i pewnie skończy się to jakąś niesamowitą awanturą. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 16-02-2005, 21:33
|
|
|
Plan w czterech punktach
1. Idę do pokoju i zamykam drzwi
2. Włączam na maksymalną głośność przy której nie boli mnie głowa jakąś płytę metalową na której nie ma piosenek o miłości :P (Czyli Minas Morgul z Summoning)
3. Biorę kartkę papieru i ołówek
4. Rzucam się na łóżeczko i rysuje ciągi znaków w stylu "yume", "kame" "shi" i co mi tam jeszcze do głowy przyjdzie byle myśleć o czymś innym...
alternatywne punkty:
3. Włączam komputer
4. Piszę jakieś denne opowiadania ^^"
(kto czytał Patch mniej więcej wie o co chodzi... chociaż przyznam że wtedy to daleko mi było do dołka :P) |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 17-02-2005, 13:14
|
|
|
ja kompa sama włączyć nie mogę bo mi rodzidziel założył hasło :P umieram... (nie przejmujcie się, ja ciągle stwierdzam że umieram XD) lubie metal... ale ostatnio słucham gotyku.. HIM :3 |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-02-2005, 22:47
|
|
|
Pyo... Doły Maieczki można podzielić na dwa rodzaje:
1. Dół właściwy
Rozwiązania:
- wyżywanie się artystyczne
- wiszenie na telefonie mojej kumpelce
- głodzenie się (dla odmiany)
- męczenie neopetsów
- chowanie się w kąciku i gryzienie każdego kto się zbliży
- i muzyka rodzaj dowolny, byle głośno
2. Dół naturalny (zwany również dołem cyklicznym)
- zwolnienie ze szkoły z racji nudności
- duży słoik kremu czekoladowego Milky Way
- i zostawcie mnie w spokoju |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 20-02-2005, 13:27
|
|
|
takk...ja zazwyczaj mam doła, bo uważam że nie potrafię rysować (według Razuri to śmiechu warte XD) ale lubie posłuchać muzyczki głośno..najleiej coś metalowego...i zjeść czekoladę XD później mam doła że jestem gruba XDD ale po przeczytaniu KKJ chyba już nigdy nie stwierdze, że nie umiem rysować (magiczny wpływa Ariny-sensei) |
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 20-02-2005, 13:53
|
|
|
->męczenie papieru, czyli wyżywanie artysyczne
->spanie
->kąpiel
->rozmowa z kimś. Ja mam dwie soby, z którymi naprawdę mogę pogadać gdy mam doła.
-> najlepsze i najczęściej skutkuje: czytanie wybranych logów z BH lub archiwów z gadulca ^^V To po prostu rozkłada na łopatki.
->muzyka
->jedzenie kisielu ^^' Koniecznie malinowy lub wiśniowy. Koniecznie ten instant. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-02-2005, 14:37
|
|
|
Ja doły przesypiam. Wbrew pozorom rewelacyjnie skuteczne, a do tego nie maltretuję otoczenia wyżalaniem się, którego i tak nikt normalny nie ma ochoty słuchać (i słusznie).
A jeśli nie przesypiam, to niestety świat musi to przecierpieć... Głównie ta część świata, która akurat znajduje sie w BH. Ewentualnie ktoś, kogo dorwę na gadulcu (jest taka jedna pani :P). |
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-02-2005, 14:52
|
|
|
A ja się standardowo opycham czekoladą. :> Na całe szczęście jestem z tych osób, na których czekolada nie robi dużego wrażenia, mogę się opychać do rozpęku i nie tyję. :> Innym dobrym sposobem jest dla mnie kupienie sobie kwiatów... No co tak patrzycie ^^'' |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-02-2005, 15:30
|
|
|
Głupie pytanie: co wy właściwie rozumiecie przez doła: zwykły zły humor, który człowiek miewa od czasu, do czasu, czy taki stan, w którym dobicie go byłoby aktem łaski? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|