Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Najchętniej udusiłabym/udusiłbym... |
Wersja do druku |
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 17-03-2007, 10:36
|
|
|
ja zadusiłabym:
Duo - z Legend of Duo. za to, że ma pomalowane usta! za to żwy wgląda jak BABa. a fu...
a wgoól,e postacie z tego anime zadusiłabym za bezsensowne gadanie przez pięć minut ;D
no i może Kikuchio z SAmurai 7. za to że jest krzykliwy i denerwujący. nie cierpę takich typów... |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
Kazik-chan
Przyjaciel Muminków
|
Wysłany: 31-07-2007, 19:37
|
|
|
GoNik, niech cię uściskam jak swego, że Cię
- Spoiler: pokaż / ukryj
- śmierć Greeda zabolała T_T Cierpię razem z Tobą, to był taki dobry homonculus...
Eee, do odstrzału, to idzie tak:
-Kikyo (Inu-yasha): Za życia była więcej niż w porządku, ale kiedy stała się kukłą na Baterie Duchowe Młodych Dziewcząt AA (paluszki), zrobiła się nie do zniesienia. "Kocham Inu... Albo nie, nienawidzę go i zabije! Chociaż, z drugiej strony..." Hum. I poza tym, niszczy mi związek InuxKagome!
-Honhenim (FMA): Argh, wyrodny tatuś. Nie lubię takich typów.
-Dante (FMA): Argh, wyrodna mamusia. Nie lubię takich typek. A poza tym okłamywała homoculusy, była egoistyczna, i zabiła... mojego ulubionego homoculusa...
-Sae (Brzoskwinia): Wstrętna manipulantka i egoistka, myśli tylko o swoich korzyściach. Niebezpieczna.
Więcje postaci nie pamiętam, i chwała Bogu, bo po co sobie nerwy mam psuć?...
No, jeszcze spore odruchy nienawiści wzbudził we mnie Don Krieg i Arlong z "One Piece" - ale to były świetnie zbudowane postacie, w dodatku ZŁE, więc spełniły swoją rolę jak trza.
Pozdrowienia i niech kisiel marchewkowy będzie z Wami ^^ |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 31-07-2007, 19:49
|
|
|
Kazik-chan: przy odpowiedzi, a nawet przy okienku szybkiej odpowiedzi masz tag "Spoiler" służący właśnie do ukrywania spoilerów. Post zedytowałam, ale na przyszłość radzę z tego korzystać, bo nikt nie lubi mieć psutej przyjemności oglądania przez czyjąś nieostrożną wypowiedź... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
mikolajp
|
Wysłany: 31-07-2007, 19:56
|
|
|
Saya z Blood+. Grrr, nie mogę patrzeć na jej nieporadność(żeby nie było - bazuję na pierwszych 12epkach). |
|
|
|
|
|
Lain
|
Wysłany: 31-07-2007, 21:05
|
|
|
Do moje listy dochodzą:
Mayama z Hachimitsu to Clover w sumie nawet nie wiem czemu ale denerwuje mnie.
Czasami mam też ochotę udusić Hachi z Nany za psucie moich nadziei, że moja ulubiona para
- Reira i Takumi będą razem
Zaczęłam czytać xxxHOLiC i jak na razie mam ochotę usunąć Himawari z tego świata. |
|
|
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 31-07-2007, 21:35
|
|
|
Drażni mnie trochę siostra Shinpachiego z Gintamy. Leje tego biednego Kondo-sana bez powodu, a ten numer z jajkami już mi się przejadł. |
|
|
|
|
|
Kazik-chan
Przyjaciel Muminków
|
Wysłany: 01-08-2007, 07:52
|
|
|
Avellana: Gomen! *prask w czoło* Przepraszam, wszystkie błędy swoje zanotuje i poprawić się z nich obiecuje ^^" (o, faktycznie jest tegesik ze spoilerem...) Dziękuję za poprawienie ^^
Wiem. Do mojej listy dochodzi jeszcze brat Kairiego z "Brzoskwini". Już myślałem, że więszkej małpy pokroju Sea nie znajdę, a tu proszę - mówisz i masz!
Politycy z "Ghost in the Shell". Banda głupich, zarozumiałych i skorupowanych dziadów, którzy dbają tylko o forsę i swoją pozycję. Nie potrafią się wzajemnie dogadać, jeżeli się rozchodzi o interes państwa, każdy próbuje postawić na swoim. Eeech, pan G. to przy nich pikuś! Jak tylko gości widziałam na ekranie, to aż prosiłam, żeby w którymś momencie Aramaki wyjawił ich wszystkie brudne sprawki :devil:
Pozdrowienia i niech kisiel grefrutowy będzie z Wami ^^ |
|
|
|
|
|
kazio_gt
|
Wysłany: 08-08-2007, 21:43
|
|
|
Ja bym udusił Shinjego w momencie kiedy chciał udusić Asuke w końcówce EoE. |
_________________ "If you really want to live, every place could be heaven. I'm living so I have chance to find happiness." Yui Ikari |
|
|
|
|
DiziXagi
Zettai Ryouiki
|
Wysłany: 08-08-2007, 21:51
|
|
|
kazio_gt napisał/a: | Ja bym udusił Shinjego w momencie kiedy chciał udusić Asuke w końcówce EoE. |
A ja bym mu pomógł.... Asuka to najbardziej nie lubiana przezemnie postać.
No i zawsze chciałem przydusić Keitaro z Love Hina za to że się tak dawał Naru prać. |
_________________ There is a god between the over knee socks and miniskirt. |
|
|
|
|
mikolajp
|
Wysłany: 08-08-2007, 22:37
|
|
|
Ten doktorek z Code Geass, przełożony Suzaku. W scenie gdy
- Suzaku (którego lubię, mimo, iż z reguły postaci tego typu nie przypadają mi do gustu) jest przygnębiony ściercią Euphii (zwykle sceny tego typu również mnie nie wzruszają, w Code było inaczej) a ten gość śmieje mu się prosto w twarz, miałem ochotę go zabić poważnie.
|
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 08-08-2007, 22:45
|
|
|
Najbardziej przez ze mnie znienawidzona osobą ostatnio jest ojciec Shinjego. Udusić................ to stanowczo za mało. Reszte z obsady z NGE spałiłbym na stosie, próćz tej przyjaciólki pani doktor( moja pamięć mnie zabiła). Zapomniałem, ale wiadomo o kogo chodzi.
we wrześniu wchodzi film nowy film. Może kts z tamtąd bardziej mnie bedzie wkurzał. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
DiziXagi
Zettai Ryouiki
|
Wysłany: 08-08-2007, 22:59
|
|
|
Caladan napisał/a: | (...) próćz tej przyjaciólki pani doktor( moja pamięć mnie zabiła). Zapomniałem, ale wiadomo o kogo chodzi. |
Chodzi Ci o Maye Ibuki? |
_________________ There is a god between the over knee socks and miniskirt. |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-08-2007, 16:12
|
|
|
mikolajp napisał/a: | Ten doktorek z Code Geass |
Lloyd właśnie przez to stał się dla mnie jeszcze ciekawszą postacią niż był.
Ostatnio jakoś nie mam ochoty zadusić nikogo z anime, ale jeśli już mówimy o CG to, mimo że jeszcze niewiele o tym wiemy, ja bym najchętniej zadusiła to małe z kremowymi włosami (V.V.). Nie podoba mi sie wszechwiedząca mina tej postaci. Ale to może się jeszcze zmienić. Za mało się pojawiło i nie wiadomo o co temu chodzi, żeby orzekać ostatecznie. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 09-08-2007, 22:22
|
|
|
Oj sorki za przeklenistwa i brak akapitow. Obiecuje poprawe;D.
Sakura z Naruto. Mimo, ze w Shippuudenie zyskala jakis umiejetnosci to nadal trzeba ja bronic. W ogole strasznie duzo sie musza tam nagadac za nim zaczna walczyc co mnie wkurza. Sam Naruto zreszta tez. Na paczatku go nie nienawidzilam, potem zaczelam lubic i ten stan utrzymywal sie dosc dlugo. Teraz w shippuudenie znowu duzo gada i poprzysiega zemste, ale zeby cos po za tym to nie. Mam nadzieje ze sie jeszcze poprawi.
Ten facet co jezdzil na swini w Bleachu w Spolecznosci Dusz. Strasznie niepodoba mi sie ta postac i zgrzytam zebami za kazdym razem jak ja widze.
Takumi z Nany. Nie zebym miala jakas odraze do Zimnych Drani, ale ten po prostu mi nie lezy. Egoista, pracoholik i nie szanuje kobiet. Od poczatku wzbudzal moja niechec.
Widze, ze wiekszosc nienawidzi tutaj Evangeliona i pana S. Mnie tam nie wkurza. W przeciwienstwie do jego ojca. Tego to bym upiekla w piekarniku i patrzyla jak mu znika ten obojetny i chlodny wyraz twarzy.
No narazie tyle wiecej nie pamietam. |
|
|
Pablock
|
Wysłany: 11-09-2007, 13:27
|
|
|
Jezeli chodzi o NGE to tworce tego anime wolalbym udusic niz jakiekolwiek postaci wen wystepujace.
A z postaci to napewno glowny bohater School Days... koles jest poprostu beznadziejny z kazdej strony (nawet seiyuu ma wqrzajace)
Glowny bohater z Darker than Black tez jest do kitu - moim zdaniem bardziej pasowalaby jakas barwniejsza postac na jego miejscu.
A no i Jubei z Jubei-chan mnie denerwowala bo sie zdecydowac nie mogla...
a reszty juz nie pamietam, pewnie cos jeszcze dopisze ; ] |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|