Jakie anime obejrzeć? / Widziałem (...), co polecicie? |
Wersja do druku |
demiCanadian
Analogia stosowana.
|
Wysłany: 28-03-2009, 19:48
|
|
|
Ja poleciłbym jeszcze Hyakko |
_________________ Kolorowe groszki. |
|
|
|
|
AiMia
|
Wysłany: 28-03-2009, 21:07
|
|
|
Dziękuję wam myśle że któreś napewno mi podpasuje ;-) |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-03-2009, 21:52
|
|
|
pierwszy post napisał/a: | Posty nie będące odpowiedziami na jedno z ostatnio zadanych pytań będą usuwane. |
Usunięto post. Dyskusje o Utenie proszę kontynuować w odpowiednim temacie.
IKa
Zua Biurokratka |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 28-03-2009, 23:14
|
|
|
A i prosze was o jedną rzecz. Poszukuje Anime z miłym klimatem tak jak Shaman king gdzie postacie się poznają, a potem wspólnie podróżują. Wątek romantyczny nie musi być nie wiadomo jak rozwinięty. Walki też mogły by być na dobrym poziomie. Ps : o Bleachu już wiem :) |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 28-03-2009, 23:25
|
|
|
Cytat: | A i prosze was o jedną rzecz. Poszukuje Anime z miłym klimatem tak jak Shaman king gdzie postacie się poznają, a potem wspólnie podróżują. Wątek romantyczny nie musi być nie wiadomo jak rozwinięty. Walki też mogły by być na dobrym poziomie. Ps : o Bleachu już wiem :) |
Soul Hunter, emitowane swego czasu na RTL7, a także niegdyś goszczące w Shonen Jumpie i TV Tokyo? |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 28-03-2009, 23:28
|
|
|
Dred napisał/a: | Soul Hunter |
A zapomniałem dopisać, Nie musi się tyczyć koniecznie tematyki duchów |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 29-03-2009, 00:42
|
|
|
MegamanNoTsukaima napisał/a: | A i prosze was o jedną rzecz. Poszukuje Anime z miłym klimatem tak jak Shaman king gdzie postacie się poznają, a potem wspólnie podróżują. Wątek romantyczny nie musi być nie wiadomo jak rozwinięty. Walki też mogły by być na dobrym poziomie. Ps : o Bleachu już wiem :) |
Czyli ogółem jakaś przygodówka z podróżującą drużyną i pewną dozą walki? Inuyasha, Slayers czy Tsubasa Chronicle powinno się nadać. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
demiCanadian
Analogia stosowana.
|
Wysłany: 29-03-2009, 01:12
|
|
|
Samurai Champloo też ma miły klimat. Przemiły wręcz :) |
_________________ Kolorowe groszki. |
|
|
|
|
Piontek
człowiek z lasu
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 29-03-2009, 11:57
|
|
|
Dzięki na pewno obejrzę |
|
|
|
|
|
Kaioken
|
Wysłany: 29-03-2009, 12:07
|
|
|
Czy ktoś oglądał Sekirei i czy jest warte obejrzenia? I czy będzie druga seria. Arigato z góry. |
|
|
|
|
|
DarkHaze
|
Wysłany: 29-03-2009, 12:26
|
|
|
Widziałem pare pierwszych odcinków. Odpowiedź na twoje pytanie - nie, w żadnym wypadku nie jest warte obejrzenia. Przynajmniej dla mnie. Gniot i tyle. |
|
|
|
|
|
Piontek
człowiek z lasu
|
Wysłany: 29-03-2009, 12:26
|
|
|
Sekirey mi się to anime podobało, podobne do Fate stay/night ale wszystkie bohaterki mają spore a niekture gigantyczne gabaryty więc uważaj heheh. Drugi sezon ma wyjść w lipcu a teraz podobno ma wyjśc jakiś oavek. |
_________________ Znajdę cię gdziekolwiek byś nie był... I zabiję Cię... Rozerwę Cię na pół... Zmiażdżę twoje kości i zjem twoje ciało.. Wypiję twoją krew... Pochłonę Cię. |
|
|
|
|
Kaioken
|
Wysłany: 29-03-2009, 12:40
|
|
|
Na pewno obejrze, bo po recenzji wydaję się fajne :] |
|
|
|
|
|
shd
|
Wysłany: 29-03-2009, 15:43
|
|
|
@MegamanNoTsukaima
Shaman Kinga nie oglądałem, ale jeśli oczekujesz grupy podróżujących bohaterów i walk to polecam One Piece. Walki są nawet bardzo epickie a podróż, albo raczej rejs trwa już prawie 400 odcinków
Jeśli tylko przypasuje ci kreska, bo niektórych odpycha |
|
|
|
|
|
|