Co w tej chwili oglądacie - edycja druga |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-07-2012, 16:56
|
|
|
Mi z kolei SAO 4 się nie podobało. Imouto-przygody są ostatnim co mnie interesuje - chcę do głównej fabuły, a nie jakieś prequelowe side-stories z moe bohaterkami. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Altramertes
|
Wysłany: 29-07-2012, 18:18
|
|
|
Cytat: |
Mi z kolei SAO 4 się nie podobało. Imouto-przygody są ostatnim co mnie interesuje - chcę do głównej fabuły, a nie jakieś prequelowe side-stories z moe bohaterkami.
|
Soon, my brother. We must persevere. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 29-07-2012, 18:47
|
|
|
Keii napisał/a: | chcę do głównej fabuły | Yosh, yosh~~
Następny tytuł widziałeś.
Będzie głównowątkowo, z dużą zawartością Asuny.
...a, nie, nie czytałeś :3
No więc, będzie jak chcesz! |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 29-07-2012, 20:29
|
|
|
Lizbet pomijają? Niedoczekanie! |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Altramertes
|
Wysłany: 29-07-2012, 20:59
|
|
|
Oda Nobuna no Yabou - 1-4
Quality entertainment. Masa ślicznotek, MC który nie gustuje w loli, tsundere ale do zniesiena główna laska i całkiem sprawnie (jak na razie) poprowadzony scenariusz. Dla mnie było to pozytywne zaskoczenie. |
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-07-2012, 21:20
|
|
|
Mardock Scramble 2 - homo delfin to faktycznie pewnego rodzaju nowa jakość, ale nie dane mi zachwycić się głębią fabuły ani pieknem cyberpunkowego świata gdyż albowiem ASFADSDFASDF TE KOLORY GWAŁCĄ MOJE OCZY. Wzięli na art directora jakiegoś hipstera zafascynowanego instagramowymi filtrami czy co? Pokolorujmy każdą scenę jakimś kontrastowym zestawieniem w stylu fiolet-zieleń-żółty a nasze anime nagle stanie się Wyelką Sztuką~! Straszny kicz w efekcie wyszedł :/ Przynajmniej kreska jet niezła, o. |
|
|
Smk
|
Wysłany: 30-07-2012, 00:01
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Keii napisał/a: | chcę do głównej fabuły | Yosh, yosh~~
Następny tytuł widziałeś.
Będzie głównowątkowo, z dużą zawartością Asuny.
...a, nie, nie czytałeś :3
No więc, będzie jak chcesz! |
Nie trolluj, to przedostatnie side story >]
Asuna jest included thou.. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 30-07-2012, 11:17
|
|
|
Smk napisał/a: | Lizbet pomijają? Niedoczekanie! |
Nah, są przecież projekty postaci.
Spodziewam się 2 epów na murder teraz, i potem właśnie fluffy white BLACKSMITH apron.
I tak wall-run, to będzie piękne... Swoją drogą, jeśli będzie też fairy dance robione, to... to będzie piękny zonk. Zobaczymy. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Altramertes
|
Wysłany: 30-07-2012, 19:44
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Spodziewam się 2 epów na murder teraz |
Wątpie. Dziś przeczytałem ten rozdział i to jest materiał na minimum 2 odcinki, podbnie zresztą jak epizod z Sachi, ale nie dali w zapowiedzi (part 1), więc mam złe przeczucia. I Fairy Dance... Dat small navigation pixie :3 |
|
|
|
|
|
Smk
|
Wysłany: 30-07-2012, 21:14
|
|
|
Altramertes napisał/a: | Dat small navigation pixie :3 |
Dat transformation>D |
|
|
|
|
Altramertes
|
Wysłany: 30-07-2012, 21:21
|
|
|
Smk napisał/a: | Dat transformation>D |
Aleosochozi?? Bo nie pamiętam żadnej transformacji z tego arc'u. |
|
|
|
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 04-08-2012, 09:51
|
|
|
K-ON! filmowy, czyli moe podbija Jouroppę.
Stary dobry Koń. Jeśli ktoś nie jest uczulony na wszystkie fluffy moe motywy, to film jest idealnym odstresowywaczem. Zwyczajowo zostałam uraczona ciastkami, zbliżeniami idealnie mięciutkich ciał dziewcząt, ale jest też jakby nieco więcej muzyki (w skali muzyczności od 1 do 10, będzie to przeskok z poziomu 0, gdzieś na 2,5).
Grafika jest bardzo przyjemna (szczególnie ujęcia londyńskie), fabula była, co w przypadku Konia samo w sobie jest plusem, pod względem komediowym też było nieźle (She is no panties! XD).
8/10.
A skoro już tu jestem:
Sword Art Online 1-4
Właściwie żaden odcinek mnie do tej pory nie urzekł. Powiedziałabym nawet że póki co jest dość nudno. Może seria musi się dopiero rozkręcić. Mam nadzieję, że forma - Kirito (którego jakiś przodek na pewno był emo) łazi tu i tam pomagając innym, długo się nie utrzyma.
Natsuyuki Randezvous 1-4
Na pewno dawno nie było takiego anime. I chociaż fabuła zapowiada się ciekawie, a i relacje między bohaterami są dość nietypowe (ona po przejściach, on dużo młodszy plus trolujący duch), samych bohaterów właściwie nie udało mi się jeszcze szczególnie polubić. Może miłość przyjdzie z czasem.
Było by miło, gdyby ten sezon mimo wszystko jeszcze się rozkręcił. Póki co cieszą mnie tylko Space Brothers i Hyouka. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 04-08-2012, 14:05
|
|
|
Ending w Moyashimonach jest coraz śliczniejszy :p Kurcze prawie połowa serialu za nami. |
|
|
|
|
|
NecroMac
Biri biri!
|
Wysłany: 04-08-2012, 19:02
|
|
|
kokoro-connect ep 5
Takiego Tear jerkingu juz dawno nie miałem. Ale to było dobre :D |
|
|
|
|
|
Altramertes
|
Wysłany: 04-08-2012, 22:08
|
|
|
SAO - 5
Cóż, odcinek generalnie udany i dzięki Bogu całość podzielono na 2 odcinki, co daje nadzieje na porządne przedstawienie tej historii, zwłaszcza, że sporo w niej kombinacji i detali. Jeśli zaś chodzi o wady... te assshoty na Yoruko i Asune kompletnie zrujnowały dramatyzm chwili i były jak najbardziej nie na miejscu. Poważny błąd. Czekamy na kolejny tydzień i na rozmowy małżeńskie ^^ |
|
|
|
|
|
|