Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Najgorsze M&A |
Wersja do druku |
Kimka z dalekiego kraju
Dołączyła: 14 Kwi 2004 Skąd: Z Japonii polskiej Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2004, 15:10 Znam chyba gorsze....
|
|
|
Poki są ok i do nich noc nie mam. poza pokemonem, nie lubię pokepodobnych: Beyblade, Digimon, Medabots, Yu-gi-oh itd. Bo te 3 do wielkie plagiaty poków które fabułą są gorsze niż sam pokemon. I kto słyszał, że by 12 stolatek bawił się bączkiem?
Szłyszeliście o anime One Piecie Ramna 1/2 czy Shin chan.
Shin chan jest głupi jak w anime, także w mandze za wszystko. W Ramnie jest za zbyt dużo protekstów sexualnych, One piece wokóle nie odpowiada. |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 14-04-2004, 15:15
|
|
|
Ocho^^ zaraz pewnie trzeba będzie upokajać Gato^^ Znów ta sama śpiewka XD
A o One Piece słyszałam sporo dobrego.Nie mam nic do niego^^ |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2004, 15:17
|
|
|
De gustibus non est disputandum --> gusta nie podlegają dyskusji :) |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 14-04-2004, 15:19
|
|
|
No i masz, zamknął offtopa ^_____________________^
>żartuję!^^< |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2004, 15:22
|
|
|
Wszelakie kłótnie powstają dlatego że któraś z stron nie potrafi zrozumieć wyżej podanej prawdy
(chyba niezły off z tego wykwitnie :P) |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 14-04-2004, 15:23
|
|
|
Wykwitnie i będzie na mnie XD |
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 14-04-2004, 15:32 Re: Znam chyba gorsze....
|
|
|
Kimka z dalekiego kraju napisał/a: | nie lubię pokepodobnych: Beyblade, Digimon, Medabots, Yu-gi-oh itd. Bo te 3 do wielkie plagiaty poków które fabułą są gorsze niż sam pokemon. |
Pytanie za 100 punktów: Które trzy tytuły z podanych czterech są plagiatami poków? Zwycięzcę czeka lodówka z klimatyzacją i wyjazd do sąsiedniej przecznicy...
Kimka z dalekiego kraju napisał/a: | Szłyszeliście o anime One Piecie Ramna 1/2 |
O takim to na pewno nie...
Kimka z dalekiego kraju napisał/a: | W Ramnie jest za zbyt dużo protekstów sexualnych |
Protestów? Dziwne, jakoś nie zauważyłem żeby ktoś tam jakoś szczególnie protestował... Chyba, że chodziło ci o protesty.
Kimka z dalekiego kraju napisał/a: | One piece wokóle nie odpowiada |
Nie odpowiada? Może za cicho mówisz? Musisz zbliżyć usta do jednego z głośników, po czym głośno i wyraźnie sformułować pytanie - wtedy na pewno odpowie.
Kimka z dalekiego kraju napisał/a: | I kto słyszał, że by 12 stolatek bawił się bączkiem? |
A kto słyszał, żeby człowiek robił tyle błędów w jednym poście?
Dzisiejszy post jest sponsorowany przez literkę S, jak Smuggler, oraz cyferkę 1, jak "1 z ortografii i interpunkcji" |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 14-04-2004, 15:36
|
|
|
Ja zgadnę!!!^^ Żaden??? Dostanę lodówkę?^^
A tak na poważnie to Xen ma rację >przynajmniej w większości< |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2004, 15:37
|
|
|
Kimka-->Dziecinko ty się tyćko opanuj^^
o One Piece też słyszałam dużo dobrego
Ranma 1/2 jest skierowana raczej do męskiej publiczności więc to nie powinno cię dziwić
I żaden z nich nie jest plagiatem!
Beyblade,Yu-gi-oh-sama oglądam i nie mogę nic(poza tłumaczeniami) im zarzucić chociaż to fakt,że Beyblade leci na popularności pokemona
Ja nie mogę zdzierżyć Dr.Slump'a nie bawi mnie to>< |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 14-04-2004, 15:40
|
|
|
Ło!Xellas się dorwała to nic dobrego z tego nie wyniknie XD
Przykro mi, ale ja nie mogę przeboleć Ajruny i Slumpa T_T To nie dla mnie... |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2004, 15:52
|
|
|
Chimi ja wcale nic złego nie robię>< tylko mówię co myślę^^
Mnie się muzyka z Arjuny podobała^^ ale Slump mnie denerwował bo to nie był dowcip dla mnie>< |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 14-04-2004, 16:38
|
|
|
Niedalej jak 3 miesiące temu bawiłam się bączkiem z córeczką znajomych... niedobrze ze mną, skoro nawet 12-latek jest na to za stary.
One Piece - podobno świetne, ale mimo wszystko oglądać nie będę - długie, no i ta kreska... chyba nie dla mnie. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 14-04-2004, 16:47
|
|
|
ja zbierałam te boączki co w chipsach były^^ mam ich ponad 50 na pewno dokładnie nie wiem^^''
mój znajomy bardzo chwalił One Piece a do tej pory w opisach się niemylił^^ |
|
|
|
|
|
Ragnarok_666
|
Wysłany: 16-04-2004, 14:29
|
|
|
Cytat: | De gustibus non est disputandum --> gusta nie podlegają dyskusji :) |
dlatego napisałem w pierwszym poście
Cytat: | pamiętacie o gustach się DYSKUTUJE na forum dyskusyjnym |
:)))))) , wiedziałem że ktoś musi walnąc tą łacińską frazę, której ja nie uznaje, ale to raczej materiał na nowy topic
a bardziej na temat
ranma 1/2>> nawet niezła animka, oczywiście typowo rozrywkowa, humor , akcja, ciekawii bohaterowie . Ma jednak poważna wadę, po ok 40 dcinkach, nudzi , nie pojawiają się nowe gagi, (a raczej są nieliczne), ma się wrażenie że wszystko już było. mimo wszystko gniotem tego raczej bym nie nazwał.
one piece >> 3 odcinki widziałem, zaczynało się jak typowe anime w dragonballowym stylu, nawet mnie zaciekwiło.
a potem odcieli mi rtl2 i one piece i ranmu już se nie oglądałem -_-
a do swojej listy chyba dodam vampire princess myuu mangę {1 tom, nie całość :)} :/
znaczy czyatałem pierwszy tom, historia wydaje się infantylna mało zaskakujące, rysunki nic nadzwyczajnego. kadrowanie wogóle straszliwe.
a szkoda bo anime nawet mnie zaintrygowało (odcieli mi hypera-_- i widziałem jeden odc). Zbierać mangi nie zamierzam.
jakby co sorki za błędy i literówki :)))))))) |
_________________ przepraszam wszystkich
Ostatnio zmieniony przez Ragnarok_666 dnia 25-04-2004, 13:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 16-04-2004, 21:16
|
|
|
No no, widzę, że z Vampire Princess Miyu już się vampire HunteR myuu robi? Chyba, że o czymś nie wiem, i na hyperze było jeszcze inne anime o wampirach...
Błędy i literówki się poprawia, czytając post jeszcze raz, a nie przeprasza za nie, bo się nie chce paluszka ruszyć i przewinąć okienka. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|