Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 28-09-2009, 19:10
|
|
|
Bo jeszcze dwa pomieszczenia są do malowania, z czego jedno pomieszczenie strategiczne, a mianowicie kuchnia. I co się robi z meblami i sprzętem? Oczywiście wpycha się do mojego pokoju, bo oczywiście u mnie jest bardzo dużo miejsca. Tak dużo, że teraz ledwo można do mojego pokoju wejść... |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-09-2009, 19:16
|
|
|
........i w co ja się wpakowałam?
Byłam dzisiaj podpisać umowę o studiowanie. Zaoczne, bo mi tego co mam mało :D W szkole wybranej pod kątem najlepszego stosunku jakości do ceny. I byłoby wszystko fajnie, gdyby nie drobny szczegół.
Nie doceniłam odległości. Bardzo.
O kurka wodna, jak to jest daleko! I mówię to ja, dziecko autobusu, któremu zawsze wszędzie było blisko. Drugi koniec świata, jak pomyślę, o której będę musiała wstać, żeby rano dotrzeć tam na zajęcia, to mój budzik profilaktycznie popełnia seppuku.
Będzie bolało. |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-09-2009, 20:23
|
|
|
Czas się chyba na mnie wściekł tudzież uznał, że już musi dać się we znaki, bo urodziny mijają mi przy bólu głowy, niepokojącym, irytującym i niewytłumaczalnym bólu w prawej łopatce, który teraz jest i tak mniej dokuczliwy, niż był poprzedniej nocy, oraz ogólnej senności.
Poza tym mam plan zajęć. Ładnie wygląda, jeśli zaznaczę sobie zajęcia, na które chciałabym pójść, ale biorąc pod uwagę, że zapisy będą w pierwszym tygodniu, a konkurencja w przypadku niektórych ostra, to mi się NIE CHCE. Nic mi się nie chce, tak dokładniej.
I jak sobie pomyślę, ile załatwiania różnych spraw mnie jeszcze czeka, to nie chce mi się jeszcze bardziej. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 29-09-2009, 14:44
|
|
|
Bo mam serrrrdecznie wszystkiego dosyć. Wiecznie tylko pretensje i wymagania, a ja jestem głupia i sie tym przejmuje jeszcze jak ostatnia idiotka. Z rodziną wychodzi się ładnie tylko na obrazku... Oby mnie do jutra szlag nie trafił.
Bo jest zimno i wstrętnie, a durne przeziębienie jak się od początku września ciągnie, tak końca nie widać. Auć, moja głowa. I nie, nie bede brać proszków. I do lekarza tez nie pójde, bo nie boli strasznie, jest tylko upierliwe. |
|
|
Harpagan
|
Wysłany: 29-09-2009, 14:55
|
|
|
Nienawidzę hazardu. Jak zobaczyłem jak ludzie sobie grają na maszynach zwanych jędnorękimi bandytami i ile wygrywają to stwierdziłem, że też spróbuje... Oczywiście podszedłem z nastawieniem pozytywnym, myślę sobie ile wygram i w ogóle. Wrzuciłem ładnie 100 złotych i przegrałem wszystko w 5 minut... Na dodatek kiedy wyszedłem z tego kasyna zaczęło lać jak z cebra. Przemoknąłem całkowicie i tak to cały dzień został zapisany do najgorszych... |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 29-09-2009, 15:38
|
|
|
Łeh, wczoraj było nieźle ale dzisiaj jest do chrzanu. Współlokator w ostatniej chwili zadzwonił, że jednak sprowadzi się w weekend - spowoduje to pewne zaległości płatnicze i popsuje i tak napięty plan. Do tego zadzwonili z potencjalnej pracy, ponieważ w tę środę nie da się urządzić dnia próbnego i spróbujemy za tydzień. No i deszczyk pada, przez co nie chce mi się samemu pchać w warszawskie korki. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 29-09-2009, 18:04
|
|
|
Mimo urodzin, karma mnie dojechała: plan na ten semestr jest BEZNADZIEJNY!!! I ja nie chcę jeździć na uczelnię w piątki.... RWA!
To nie są urodziny, to jakiś obrzydliwy koszmar. Ja nie chcę wiedzieć co zrobiłam w poprzednim życiu, skoro teraz dostaję tak po d... Normalnie boję się jutro obudzić. |
Ostatnio zmieniony przez moshi_moshi dnia 29-09-2009, 21:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 29-09-2009, 18:55
|
|
|
Bo uwielbiam, jak ludzie piszą masowo posty typu 'Zgadzam się z Tobą', 'Masz rację'. Ludzie, litości.
Bo jutrzejszy poranek będę musiała zaliczyć do cudnej straty czasu. A mogłabym się wyspać porządnie, ale nie.
Bo mam łapki jak z lodu. Kocham moje krążenie.
Edit: Oż kur, opryszczka mi w nocy wyskoczyła. Zło. |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 30-09-2009, 08:10
|
|
|
Bo muszę na praktykach siedzieć do 15:00 (na szczęście ostatni dzień dzisiaj), a dosłownie usypiam na siedząco, bo jestem dalej potwornie zmęczona po wczorajszym czatowaniu na uczelni od 6:30 i lataniu po mieście jak dzika tam i z powrotem. Znaczy - usypiałabym, gdyby nie cholerny, kłujący ból żołądka, który mnie męczy od ponad godziny. Na dodatek mam jeszcze jakieś dreszcze. A czeka mnie dzisiaj kończenie sprawy z cennikiem, nie za bardzo czuję się jednak w stanie to zrobić.
Chcę do domu. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 30-09-2009, 10:00
|
|
|
Coś mnie rozbiera i ewidentnie nie jest to druga połówka, a jakieś wredne rinowirusy == (czy jakieś tam inne ustrojstwo...) A prych! |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-10-2009, 11:49
|
|
|
Bo nóżki i jelitka mnie kochają~ |
|
|
Agon
|
Wysłany: 01-10-2009, 17:15
|
|
|
Bo mogliby w końcu podać na stronie te cholerne zastępstwa na jutro, bo człowiek nie wie, czego ma się uczyć, a co może sobie odpuścić.
Edit: Bo historię musieli nam wcisnąć jako zastępstwo, no musieli. WYJĄTKOWO jej jutro nie chcę... |
Ostatnio zmieniony przez Agon dnia 01-10-2009, 22:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 01-10-2009, 18:29
|
|
|
Osz jasny gwint! Kolano mnie boli diabelnie... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-10-2009, 19:00
|
|
|
Bo uczyć się muszę, a tu głowa mnie boli.
Bo zawsze na klasówce jest coś, co zaniedbałem/zapomniałem/nie miałem zielonego pojęcia ze coś takiego będzie. |
|
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 01-10-2009, 21:03
|
|
|
Tokyobynight.pl się kończy. Śledziłam ten blog dwa lata, wiele zdjęć z niego znalazło się na moim pulpicie. Jakby mało nieszczęścia, czytając ostatni wpis upuściłam kanapkę na klawiaturę. Pomidorem do dołu, of kors. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|