Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Agon
|
Wysłany: 08-01-2010, 17:59
|
|
|
Bo spotkała mnie dzisiaj wielka niesprawiedliwość. Go to hell ty wredny !@#$%^&*. Jeszcze tylko 4 miesiące, wytrzymaj.
Poza tym mam zapalenie oskrzeli, no i w związku z tym, że mamy wieczór, zaczyna wzrastać mi gorączka. Oh joy. |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 09-01-2010, 15:24
|
|
|
Bo jedno, wielkie, głośne i protestujące PRYCH!!!
Bo w przyszłym tygodnieu znowu test, a nawet dwa. Bo mamy głupią lekturę. Bo nie mam weny. Bo torebka z krówkami jest za daleko...
Bo zachowuję się jak rozpaczjąca, głupia dziewczynka a nawet jeśli nie, to i tak mnie tak traktują. PRYCH!
ILE mam powtarzać?! Ja NIE JESTEM jakąś "damą"!!! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-01-2010, 16:35
|
|
|
Hisayo <myyyyź> :D
Bo przemoczone buty! I sucz wylizujący łapy, znowu. |
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 09-01-2010, 21:13
|
|
|
Bo miałem jutro jechać na mangowy WOŚP do Białegostoku, ale raz, że droga nie do jazdy, dwa, że sam bym autem ojca nie pojechał, czyli by musiał chociaz w samochodzie siedzieć, dwa, że była przed chwilą rodzina i na jutro raczej obydwaj nie będziemy mogli prowadzić. Przynajmniej dzisiaj stół był bogatszy, niż przez całe święta. Ale chrzestnego znowu nie zobaczyłem, a ponoć do Afganu jedzie, bo pieniędzy na wykończenie domu mu brakuje... No cóż, zawodowa armia... |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 10-01-2010, 12:37
|
|
|
Bo jutro mam kolokwium z budownictwa ;/
Materiały budowlane to zuo! |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 10-01-2010, 14:53
|
|
|
Bo lód i syf po "odśnieżaniu" rządzi miastem. Samochód odkujesz, ale z parkingu nie wyjedziesz ani nie zaparkujesz, bo potencjalne miejsca są zasypane. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-01-2010, 17:15
|
|
|
Bo zaczął się przedsesyjny wysyp kół i zerówek. Na dodatek w tygodniu przyjeżdża Irina, znowu wszystkie dni będę miała zawalone od rana do wieczora, że nie wspomnę o rozstrojonych nerwach. Bo muszę dla niej zrobić jakieś cholerne portfolio, bogowie tylko raczą wiedzieć w jakim celu, a zorganizowanie dzisiaj materiałów z prac grupowych okazało się niezwykle trudne. Plus szlag trafił listę key wordsów. Grrrrrrr...!!!
A uczenie się historii po zapoznaniu się z Hetalią to jednak zuo. Wizja zawarcia Trójprzymierza ("Doitsu, Doitsu! Przyyyytuuuuuul!") i Trójporozumienia (walające się wszędzie butelki po wódce, zalany w trupa UK, biegający nago Francja i siedzący cicho, uśmiechający się sadystycznie Rosja) to w sumie tylko początek całej serii dziwnych obrazków... |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 10-01-2010, 21:19
|
|
|
Bo odwilż zdarza się wtedy gdy chcę ulepić bałwana. Bo ktoś mnie wkurzył. Bo muszę być tu a nie tam. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 10-01-2010, 21:47
|
|
|
Bo stoję przed tym cholernym oknem i płacze jak panienka. I do tego jestem tego świadom. A pytanie, które sobie zadaje "czy to się kiedyś (...) skończy?" |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 10-01-2010, 22:00
|
|
|
RepliForce napisał/a: | Bo stoję przed tym cholernym oknem i płacze jak panienka. I do tego jestem tego świadom. A pytanie, które sobie zadaje "czy to się kiedyś (...) skończy?" |
Repli, mam nadzieję że jesteś na parterze, bo to brzmi jakbyś był bliski rzucenia się z rzeczonego okna.
Łepek do góry, jak mówi moja mama: "jeszcze tak nie było, żeby jakoś nie było".
Aha i bo zbliża się kolos z logiki, niby wszystko proste ale stres łapie... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Ponury
Grim Greetings
Dołączył: 27 Lip 2006 Skąd: ....diabli wiedzą Status: offline
|
Wysłany: 10-01-2010, 22:30
|
|
|
<Tu leci ciąg bardzo niekulturalnych wyrazów których z oczywistych przyczyn nie mogę zamieścić>
Świat mnie nienawidzi, WOŚP mnie nienawidzi, samochody mnie nienawidzą, śnieg również mnie nienawidzi.
Cholerny samochód musiał się popsuć zaraz po cholernym wośpie, zagrzał się i coś cię spaprało bo nie mógł przejechać po cholernym śniegu. I jeszcze musiałem przed chwilą ponad pół godziny odśnieżać drogę żeby go cholerę przepchnąć.
Jestem zły jak rzadko kiedy >.< |
_________________ Live fast, die young,
make a pretty corpses |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-01-2010, 22:41
|
|
|
Bo jutro ponowne wyrywanie paznokcia, co oznacza praktycznie niemożność chodzenia przez tydzień. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 10-01-2010, 22:44
|
|
|
Ponury napisał/a: | zagrzał się |
Ke? To co ty do chłodnicy lejesz (albo lej coś takiego, żeby nikt już nie mógł wypić więcej).
Sasayaki napisał/a: | bo to brzmi jakbyś był bliski rzucenia się z rzeczonego okna. |
(...)nie przychodź do bruku, nie przychodź... |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 11-01-2010, 09:34
|
|
|
Nie dość, że nie mogłam zasnąć do czwartej nad ranem, bo męczył mnie kaszel, to jeszcze ojciec musiał mnie obudzić przed 9:00 z pytaniem, gdzie jest kalkulator, bo matka nie wie, jak obliczyć procent z danej liczby... No litości... *opad łapek* I oczywiście musi się drzeć do telefonu, bo nie umie rozmawiać normalnie. Warczę. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-01-2010, 12:09
|
|
|
Bo zabieg w przeciwieństwie do poprzedniego bolał. Zresztą boli w dalszym ciągu mimo wzięcia tabletek i teoretycznego działania tych 7 zastrzyków przeciwbólowych, które dostałem w palec. I prawie-mdlenie nie jest fajne, zdecydowanie nie polecam. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|