Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 26-11-2008, 11:22
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | Bo jest zimno, ciemno, do domu daleko |
To chyba nie są okolice bieguna północnego, prawda? :> |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-11-2008, 11:36
|
|
|
Nie, ale budzę się rano - ciemno. Schodzę do katakumby, ćwiczymy sobie, wychodzę - ciemno. Depresję można załapać... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-11-2008, 15:11
|
|
|
Irian - próbowałam. Po wklepaniu tego zapamiętanego urywka tekstu w gugla wypluło mi Enrique Inglesiasa, który jednak kobietą nie jest, oraz piosenkę o odwyku. Jedno i drugie nie pasuje :( |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-11-2008, 15:52
|
|
|
Bo dziś matura...
Bo jutro matura + wyjazd + powrót o 3 rano w piątek + dokończenie matury z czwartku i piątkowa geografia rozszerzona (8 rano, pobudka przed 7...) = załamanie nerwowe, a w piątek mam gości... na weekend ==''
I burdel w pokoju, który muszę jeszcze dziś uprzątnąć! Ogólnie jest ŹLE... |
|
|
|
|
Yakow
Devil Luck
|
Wysłany: 26-11-2008, 16:21
|
|
|
Bo nie ma to jak pisać sprawdzian z rysowania tysięcy wykresów trygonometrycznych z paroma wartościami bezwględnymi i innymi syfami na skróconych lekcjach. I pomylić w którą stronę skierowany jest tangens. Przypomnieć sobie o tym na samym finishu, w pocie czoła wszystko poskreślać, zacząć pisać od nowa, tym razem dobrze, i "koniec czasu, oddajemy kartki". A naprawione dopiero jakieś 25% tego co trzeba. Co z tego, że wiem - w czasie się nie zmieściłem, znaczy pała. |
_________________ Życie jest ciągiem następujących po sobie chwilowych rozwiązań.
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 27-11-2008, 07:28
|
|
|
Bo śnieg topnieje.
Bo w domu dalej nie ma netu i o sesjach na IRCu, czy audycjach el-stacji mogę chwilowo zapomnieć...
(bo na IRCa ludzie się schodzą między 20:00 a 22:00, a biblioteka, w której korzystam z netu, jest czynna tylko do 18:00...)
Chociaż ojciec powiedział, że dzisiaj pojedzie do Szczecina to załatwić, zobaczymy, co będzie... |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-11-2008, 08:38
|
|
|
korsarz napisał/a: | Bo śnieg topnieje. |
A ja właśnie jadę zmienić ogumienie na zimowe i zaczynam wątpić w sens tego przedsięwzięcia - na wodzie, jak wiadomo, opony letnie sprawuja się duuużo lepiej. Oh well. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-11-2008, 10:02
|
|
|
Bo już trzeci dzień noga mnie boli i się faszeruje lekami z powodów bliżej nie określnonych zawrotów głowy. Mam dzisiaj 10 lekcji a no końcu dwie godziny programowania >.< |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 27-11-2008, 23:41
|
|
|
Bo najprawdopodobniej jakiś złośliwy wirus zżera mi system. Nie mogę się dostać do połowy folderów i niektórych dysków, bo zaraz mi się okno zawiesza, jak tylko próbuję je otworzyć. To samo jest z ładowaniem załączników czy zapisywaniem plików z netu - zgon. A antywirus niczego nie wykrył. Nie uśmiecha mi się format _^_' |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 28-11-2008, 14:41
|
|
|
Doświadczyłem całej nędzy polskich seriali - prawie cały dzień wczorajszy i pół dzisiejszego byłem w szpitalu na badaniach, gdzie leciał telewizor. Kiepscy, Modowe Lata, Rodzina Zastępcza, W11 i inne kulawe i parszywe tasiemce, nadające się tylko do eutanazji. Aaaargh... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-11-2008, 17:18
|
|
|
Bo nie ma to jak zacząć dzień, zaraz po przebudzeniu, od sprzątania kociej kupy. A poza tym przez pół dnia, od samiuśkiego rana do 15:30, nie było prądu. Zbrodnia po prostu. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 28-11-2008, 20:38
|
|
|
To "Rodzina zastępcza" jeszcze leci? Myślałem, że się skończyła jakieś 3 lata temu :) . Wracając do tematu - dalej nie ma w domu netu, bo tepsa wyraźnie moich rodziców olewa - podają błędne numery, ojciec jedzie do Szczecina, by się dowiedzieć, że liveboxów nie ma... Zaczynam się zastanawiać nad BlueConnect Ery, albo siecią TELE2, skoro tepsie tak zależy na klientach... |
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-11-2008, 13:58
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Doświadczyłem całej nędzy polskich seriali - prawie cały dzień wczorajszy i pół dzisiejszego byłem w szpitalu na badaniach, gdzie leciał telewizor. Kiepscy, Modowe Lata, Rodzina Zastępcza, W11 i inne kulawe i parszywe tasiemce, nadające się tylko do eutanazji. Aaaargh... |
Ciesz się, że się nie załapałeś na Brzydulę. To jest dopiero odmóżdżacz. A spora część mojej rodziny się tym ekscytuje niestety. |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 29-11-2008, 14:12
|
|
|
Załapałem, ale jakoś nie dobiła mnie aż tak bardzo beznadzieją pomysłów. Choć to chyba kolejny genialny polski serial, gdzie najbrzydszą postać gra najładniejsza aktorka... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
DarkHaze
|
Wysłany: 29-11-2008, 16:28
|
|
|
Bo mówią, że polacy non stop stękają, narzekają i sa pesymistami(no ja też troche jestem) to jak wytłumaczyć to, że ten temat ma 16 stron a temat "Wszystko co dobre" ma stron 275? |
|
|
|
|
|
|