Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-06-2010, 09:29
|
|
|
Cytat: | podpisuję się pod tym obiema łapkami ;( |
Mi pozwoliły zaspokoić zapędy hobbystyczne i rozwinąć się na polu pasji. Uczciwie mówiąc jednak prawdopodobnie zrobiłbym lepiej, gdybym porzucił akurat to hobby, a pieniądze wydał na gry i sprzęt do nich, więcej czasu spędzał siedząc w internecie, a mniej w książkach. I mówię to serio. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 29-06-2010, 14:48
|
|
|
Aaaaa miało być tak pięęęknieeee~
Szukam nowego lokum z naciskiem na całą, potrójną hydrowatość naszej hydry, o. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-06-2010, 17:18
|
|
|
No poważnie, czemu zawsze przytrafiają mi się takie rzeczy?
Kupiłem 2 miesiące temu książkę Elantris. Teraz zabrałem się za lekturę, i jak się okazuje, ponad połowa książki została źle wydrukowana, bo nagle akcja przeniosła się z fantastycznego miasta do Jerozolimy (!), z zupełnie nowymi bohaterami, i nie, to nie jest zabieg fabularny. Wysłałem maila do wydawnictwa, może mi wymienią.
A tak poza tym, to z 5 osób które kupiły książkę na Allegro tylko ja jestem poszkodowany, bo jak się okazało, akurat dla mnie zabrakło egzemplarza. |
|
|
|
|
|
seshiro
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-06-2010, 23:42
|
|
|
Bo na necie są wyniki matur, a ja się nie zaloguję bo jest serwer przeciążony :/ |
_________________ Just open your eyes and see that life is beautiful.
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 30-06-2010, 17:35
|
|
|
Bo matury z polskiego i angielskiego były jeszcze prostsze, niż rok temu. Ahh, będzie silna konkurencja... |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 30-06-2010, 17:59
|
|
|
Bo przebiłam się przez sto stron notatek, mam totalny mętlik w głowie i czuję, że wiem niewiele więcej niż tydzień temu... |
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 01-07-2010, 12:34
|
|
|
Buuuuuu...zagadałam się z fryzjerką i nieupilnowałam jej...ucięła mi moje zapuszczane pejsiki przy uszach...pół roku je zapuszczałam....buuuhuuuuu =_= miałam nadzieję dzięi temu wyglądać mniej jak facet... |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-07-2010, 09:25
|
|
|
Od rana za drzwiami panowie znęcają się nad posadzką. Jakby mało tego, że dookoła mam co najmniej dwie budowy i non stop coś warczy, to jeszcze musi warczeć nad uchem.
W związku z tym: SPAĆ. *kiw kiw* |
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 02-07-2010, 10:15
|
|
|
Praktyki mam poza miastem, w którym mieszkam. W lipcu. Niestety, nie przemyślałem jednego - wakacje i związane z tym zmiany w dojazdach... |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-07-2010, 13:31
|
|
|
Bo tego kto wstawiał opis jakie powinno być zdjęcie do dokumentów powinno się za coś powiesić. Po kiego diabła wstawili takie mylne wymiary jak 2x2,5 cm skoro chodzi im o zdecydowanie większe! Własnie zmarnowałam ponad pół godziny na latanie od komputera do laptopa z pendrivem i ustawianie wymiarów, tylko po to by się okazało, że zdjęcie jest za małe! Dobrze chociaż, że na prędce wymyśliłam plan B, czyli wykorzystanie zdjęcia porównawczego.
Ale jutro muszę znowu iść do fotografa wyżebrać większe zdjęcia do dokumentów... i wymyślić co zrobię z tym zestawem małych.... ==" |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-07-2010, 23:01
|
|
|
Bo już nie mam do tego wszystkiego siły. Zwyczajnie nie mam. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-07-2010, 14:02
|
|
|
Bo jestem głupi. Zamiast na chama ściągnąć bawiłem się ściągą, bojąc się że facet się doczepi( Miał on w nosie czy ktoś ściąga czy nie). Od zawsze nie umiałem dobrze ściągać, więc miałem takie oceny jakie miałem. Zdane zdane, ale niesmak oceny jest. Co prawda nadrobie resztą przedmiotów, bo wystarczy większości pójść po wpisy, a tam będę miał lepsze oceny. Na przyszłość muszę zapamiętać, aby przychodzić najlepiej 1-2 godziny przed starszymi babkami(żebym miał ochotę siedzieć tyle czasu w budzie),żeby mieć lepszą miejscówę jakby co. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-07-2010, 17:52
|
|
|
Bo za oknem pałęta się jakiś irytujący byt materialny z wuwuzelą. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 04-07-2010, 13:08
|
|
|
Serce nie sługa, krew nie woda, ale czasem trzeba zacisnąć zęby i coś poświęcić. Zgłosiłem więc podaż na moją koffaną Hondę, moje drugie (i mechaniczne) serce... Nie wiem czy i w jakim samochodzie będę się jeszcze czuł tak swojsko, ale będzie miał na masce srebrne H! Nawet jak kupię Mercedesa, to urwę mu gwiazdę i wstawię skrzydełka albo H! na to miejsce.
.
.
.
.
H! |
|
|
|
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 04-07-2010, 21:16
|
|
|
Po wczorajszej sesji zdjęciowej w ogródku jestem okropnie pogryziona przez komary, wszystko mnie swędzi... Ponadto sąsiedzi mieli imprezę na tarasie i to akurat pod moim oknem... Po prostu słysząc męskie wycia o 2.30 w nocy można dostać szału... Chodziłam nieprzytomna przez cały dzień... |
|
|
|