Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Agon
|
Wysłany: 21-09-2010, 23:26
|
|
|
Athi napisał/a: | Bo uczelnia nie ma kompletnie pojęcia nic o indeksach, planach zajęć, grupach, rozpoczęciu, niczym! Październik już prawie, że jest a oni nic nie wiedzą, a skąd nowy student ma się dowiedzieć? Wrryy... |
<5>
UŚolek już wszystkie ważne daty podał (kiedy inauguracja, kiedy indeksy do odebrania, kiedy takie a takie szkolenie...), a KUL nadal się leni (a ja ciąąągle mam wybór między tymi uczelniami...).
Poza tym, net zamula jak cholera. Rwa. |
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 21-09-2010, 23:57
|
|
|
Urufu, UŚ? niektóre wydziały są sensowne. chyba tylko jeden. u mnie nadal nic nie wiadomo. |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 22-09-2010, 10:46
|
|
|
Bo bałagan wyżej = 18h pracy i 3,5-4h snu. Trzeci dzień z rzędu... rwa, zatrzymać ten świat, ja wysiadam. <robi face-desk> Ummh. Mięciutkie ...drewno. <zasypia> |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 22-09-2010, 11:12
|
|
|
Athi napisał/a: | Bo uczelnia nie ma kompletnie pojęcia nic o indeksach, planach zajęć, grupach, rozpoczęciu, niczym! Październik już prawie, że jest a oni nic nie wiedzą, a skąd nowy student ma się dowiedzieć? Wrryy... |
Miej nadzieje, że nie będa ci co chwila zmieniać rozkładu zajęć przez połowę sesji, albo profesora nie będzie przez większość zajęć, a ten zrobi egzamin z niewiadomo czego.
Rada dla nowych studentów. Ważne dokumenty i podania z podpisami profesorów kserować w dwóch egzemplarzach, bo zawsze macie dowód, że coś takiego było i niewymyślacie nic. Dziekanaty lubią gubić dokumenty. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 22-09-2010, 11:58
|
|
|
Bo siedzę od godziny 7 na stażu i do tej pory nie mam niczego ambitnego do roboty. Teoretycznie powinnam się cieszyć, ale mnie taka nuda po prostu zabija i dobija.. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-09-2010, 15:11
|
|
|
Bo poznałem dziś najbardziej aroganckiego człowieka świata. Jest to mój wychowawca-polonista. Przy omawianiu wybranych przez klasę tematów prezentacji maturalnych skomentował moje "Pzenikanie się świata rzeczywistego i fantastycznego" żebym nie myślał sobie, że ponawrzucam fantastyki. W trakcie dyskusji z nim okazało się, że literatura popularna oznacza "intelektualna ubóstwo". Zapytany, czy jego zdaniem cała literatura popularna to chłam odpowiedział niezmieszany - tak, cała literatura popularna to chłam. Czyli jestem głupi, bo ja lubię. Cóż, ja bym w życiu nie nazwał głupich moich koleżanek zafascynowanych Zmierzchem, a on powiedział mi niemal to samo innymi słowami. Eh, jaką ja miałem ochote rzucić mu w twarz Hyperionem twardookładkowym, dorzucić Shogunem i Paragrafem 22, poprawić Diuną i Grą O Tron, a na końcu zasypać Malazańską... |
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 22-09-2010, 21:58
|
|
|
Ajajaj boli mnie coś głowa *kaszl kaszl*... Nieee, nie mogę zachorować. No i przez własną głupotę i złośliwość rzeczy martwych... dlaczego akurat dzisiaj i w DOKŁADNIE tej chwili musiało się okazać być wyłączone łapanie zrzutek... ehhh. Moka Moka. Jak pech to pech. Epicki fail. Ale Gero i Dsk biorący ślub z Moką mhmmmmm...
Zapomniałabym... Bo zapasy się skończyły dzisiaj. |
|
|
Shadow Dancer
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 22-09-2010, 22:06
|
|
|
Ponieważ:
Urufu napisał/a: | KUL nadal się leni |
A ja dopiero się o tym dowiedziałam =.=' Dlaczego nadal nie mam o niczym pojęcia?
Bo:
Caladan napisał/a: | Rada dla nowych studentów. Ważne dokumenty i podania z podpisami profesorów kserować w dwóch egzemplarzach, bo zawsze macie dowód, że coś takiego było i niewymyślacie nic. Dziekanaty lubią gubić dokumenty. |
I ZNÓW o czymś nie wiem!
Czy tylko ja jestem taka ciemna? |
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 23-09-2010, 00:55
|
|
|
dezinformacja jest zła. informacja, że ma się 4 dni na wyprowadzkę jest koszmarna. a taka informacja przy pewności że dostało się miejsce jest jakimś makabrycznym zagraniem. i jak tu się cieszyć z wakacji? |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-09-2010, 18:27
|
|
|
AU!
Moja głowa -__-. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 23-09-2010, 19:40
|
|
|
Bo tak. Najchętniej bym kogoś zabił. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 24-09-2010, 19:49
|
|
|
Bo mam cholernie dosyć psa mojej cioci, która obecnie jest na wycieczce. Nie dość, że się totalnie nie wyspałam w nocy śpiąc na małym łóżku z dwoma psami (teraz już wiem, jak czują się sardynki w puszce...), to na dodatek ta nienażarta świnia zawsze musi coś zeżreć, jak jest na dworze - a jak potem dostanie rozwolnienia, to my będziemy mieć problem (dodam, że pies ma chore serce i jest tylko na suchej karmie dla "sercowców"...). Wrrr. |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 25-09-2010, 08:24
|
|
|
Bo boli mnie gardło, kręci mi się w głowie, jest mi zimno a ponadto mam jeszcze lekcje koleżance dać. I bo ta cholerna wycieczka szkolna. I bo organizatorzy myśleli, żemy potrafimy być na nogach od siódmej do dwudziestej. TA, I CO JESZCZE.
/raaaaaaaage |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-09-2010, 20:25
|
|
|
Bo.....bo.....bo..... bo moje serce do mnie wciąż nie należy. I to boli. |
|
|
|
|
|
Olcia
|
Wysłany: 26-09-2010, 17:21
|
|
|
bo jutro trudna rozmowa z szefem w dość skomplikowanym temacie ech... spędza mi sen z powiek już 3 dzień, byle do jutra.. byle mieć to z głowy |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|