Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Akai
Mad world
|
Wysłany: 26-09-2010, 20:36
|
|
|
Boo .. jutro szkoła, nie mogę spać od 2 dni i muszę zrobić pracę na plastykę. Grrr .. Do tego wszystkiego dochodzi ból głowy - auć .. |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-09-2010, 21:21
|
|
|
Ten weekend... dobra, trzy ostatnie dni były naprawdę super i świetnie się bawiłam, ale...
... już jutro na zajęcia. DO NOT WANT. Na dodatek na 8mą. Zlitujcie się. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-09-2010, 21:44
|
|
|
Kwa. Zaczynam mieć powoli wszystkiego dosyć... >.> |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Shadow Dancer
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 27-09-2010, 05:34
|
|
|
Bo trzeba było wstać o 6:00 na jazdy o 7:00. W deszczu. O 7:00... =.=' |
|
|
Harpagan
|
Wysłany: 27-09-2010, 10:49
|
|
|
Zachorowałem :( kolejny tydzień muszę przesiedzieć w domu, a miałem takie piękne plany... -_- |
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 27-09-2010, 15:17
|
|
|
Bo wracałam pół godziny do domu .. w deszczu.
Jestem mokra, zmęczona i marudna. Co jeszcze mnie dzisiaj spotka ?! |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-09-2010, 20:39
|
|
|
Bo dlaczego, do diabła, to zawsze ja wychodzę na tę złą i muszę przepraszać, zwłaszcza jeśli MAM rację?! >____<
I bo nawet bez tego dzień i tak byłby męczący.
<oddala się, podśpiewując pod nosem "Break stuff" Limp Bizkit> |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 28-09-2010, 12:56
|
|
|
Bo dzisiaj jest dla mnie dzień Wielkiego, Paskudnego Faila...
Pojechałam do dziekanatu WNS w celu złożenia rezygnacji ze studiów i odbioru dokumentów. Pojechałam specjalnie wcześniej, żeby być tam jeszcze przed otwarciem (dziekanat jest czynny od 10.00). Pomyślałam sobie, że jak tak zrobię, to nie będzie jeszcze dużo ludzi i szybko wszystko załatwię. No więc wchodzę sobie na wydział, a tam morze studentów z indeksami sobie stoi przed wejściem do dziekanatów. I co się okazuje? Że oczywiście musiałam trafić na dzień wyników z Kampanii Wrześniowej. W rezultacie NIC nie załatwiłam, i osobiście już nie będę miała okazji tego załatwić - czyli będę musiała to zrobić przez pełnomocnika. Na dodatek wymarzłam i przemokłam do suchej nitki, i teraz to już na bank będę chora. A jak wracałam do domu, to oczywiście musiałam utkwić w korku.
Ponadto dzisiaj czeka mnie jeszcze Wielkie Pakowanie, a jutro przeprowadzka.
I Internet, który ma ze mną jechać na studia, działa, jak mu się zachce - jedne strony się ładują błyskawicznie, inne kilka minut, a jeszcze inne wcale, albo za setnym podejściem. Ja dziękuję Orange za taki Internet, na miejscu załatwię sobie osiedlowy. |
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 28-09-2010, 13:38
|
|
|
^%!$#&^!$# WRRRRRRRRRRRR!!!!!!
Z moim komputerem od czasu formatu dzieją się dziwne rzeczy. Głośniki się krzaczą, nie może robić zbyt wielu rzeczy na raz, szybki jest niczym pędzący żółw (jak nie ślimak), ale teraz przesadził. Czasem nie chciały mi się dodawać nowe zakładki. Ale teraz wszystkie po prostu zniknęły. Wszystkie! Co do jednej. Aaaaaa. Wrrrrr. Zaraz wywalę tą kupę złomu przez okno. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 28-09-2010, 14:24
|
|
|
Urufu, na USiu nie opłaca się bawić w rezygnacje. bo musisz napisać podanie z prośbą o skreślenie z listy studentów, podanie musi iść do dziekana który rozpatruje Twoją prośbę i w ogóle, i w ogóle.
przyjemniej poczekać do połowy listopada, jak Cię skreślą i załatwić obiegówkę w jeden dzień w połowie semestru przy okazji. jedno i drugie w papierach wygląda tak samo, więc nie bawiłabym się w podania na Twoim miejscu. |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 28-09-2010, 15:17
|
|
|
Bo w życiu. Nie widziałam. Głupszej. Tradycji. Szkolnej.
Dwadzieścia. Złotych. Od łebka. Na prezent. Z okazji imienin faceta od informatyki.
JAK. NO JAK.
Jak dwie klasy dadzą te chachmęcone dwie dychy, to on będzie miał jedną trzecią pensji. Do jasnej anielki, ja się tu UCZĘ, a nie daję wypłaty!
I oczywiście indywidualnie nie można, no bo jak.
EDIT @GoNik - Toteż właśnie to planuję - grzecznie i subtelnie zapytać się, czy to przypadkiem nie jest leciutkie przegięcie, chociaż w szkole, w której chór i zajęcia teatralne są obowiązkowe, nigdy nic nie wiadomo. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
Ostatnio zmieniony przez Hisayo dnia 28-09-2010, 16:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-09-2010, 16:19
|
|
|
Hisayo, nie dawaj? Prezent na imieniny za 1200zł to gruba przesada. Moja klasa za mniejszą kwotę kupiła wychowawczyni na zakończenie liceum przepiękny wisior z grawerunkiem. Podejrzewam też, że np. moja matka miałaby problem z przyjęciem tak drogiego prezentu. Nie musisz bez komentarza patrzeć, jak ktoś realizuje swoje dziwne pomysły - powiedz, co o tym sądzisz. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-09-2010, 16:25
|
|
|
I ok, ja się nie znam, ale podejrzewam, że za coś takiego nauczyciel może bardzo mocno beknąć. Za łapówkarstwo.
Powiedz rodzicom o tym "genialnym" pomyśle, niech się poplują. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 28-09-2010, 18:28
|
|
|
a poza tym, co to za okazja imieniny? nawet na Śląsku nie daje się nauczycielom prezentów na imieniny. w ogóle się nie daje prezentów poza końcem szkoły i kwiatkiem na dzień nauczyciela... |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 28-09-2010, 18:41
|
|
|
nat_mich napisał/a: | w ogóle się nie daje prezentów poza końcem szkoły i kwiatkiem na dzień nauczyciela... |
I tak powinno być. Ja rozumiem życzenia, może czekoladę, albo kwiatek na dzień Kobiet jeśli chodzi o nauczycielki, ale to? Jak kupiliśmy różę na urodziny wychowawczyni w liceum to już był wyraz dużej sympatii... i nie oszukujmy się wyrachowania, bo nie chcieliśmy być pytani. Ale to co się u ciebie dzieje Hisayo to jest chore.
Edit: Mama-matematyczka pisze, że to może być wrabianie nauczyciela w przyjęcie łapówki... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|