FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 284, 285, 286  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Hisayo Płeć:Kobieta
Mniumniu! ♫

Status: offline
PostWysłany: 28-09-2010, 18:46   

Obawiam się, że takie ekscesy kryją się za niewinnie brzmiącą "przyjazną, domową atmosferą". Ba, ale w domu, jak ktoś ma imieniny, to po prostu jemy jakiś "luksusowniejszy" obiad i tyle.

Cytat:
Edit: Mama-matematyczka pisze, że to może być wrabianie nauczyciela w przyjęcie łapówki...

No to interesującą mamy tradycję, nie powiem~

Numer Gadu-Gadu
1909381
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 28-09-2010, 18:47   

Ależ to jest przyjęcie łapówki i jeśli to jest "zwyczaj" odgórny... Oooj, sprawa śmierdzi jak obóz pospolitego ruszenia.

Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 28-09-2010, 19:11   

Chwila, moment. A jesteś pewna, że ta kasa ma iść w całości na prezent dla jednego nauczyciela, a nie na pana od informatyki plus wszystkich tych, którzy obchodzą imieniny przez najbliższe pół roku? Suma wychodzi absurdalna >.> Mniej-więcej po tyle składaliśmy się na prezent dla wychowawczyni po maturze.

Numer Gadu-Gadu
1051667
Amarth Płeć:Kobieta

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 28-09-2010, 19:16   

Tym bardziej, że są duże szanse na to, że nauczyciel zwyczajnie odmówi przyjęcia prezentu (jeśli o tych planach nie ma pojęcia) i sporo pieniędzy pójdzie wtedy na grzybki. Hisa, nie wahaj się i porusz sprawę w klasie, bo cuchnie potwornie.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Hisayo Płeć:Kobieta
Mniumniu! ♫

PostWysłany: 28-09-2010, 19:18   

Nawet jeśli, to i tak lekkie przegięcie, bo śmiem twierdzić, że nauczyciele nie umrą bez kwiatków i czekoladek.
Ale jak mówiłam, pójdę i zapytam, żeby nie było ko(s)micznego nieporozumienia.

Numer Gadu-Gadu
1909381
Koranona Płeć:Kobieta
Morning Glory

Grupy:
Syndykat
WOM
PostWysłany: 28-09-2010, 19:45   

1:0 Dla Całego świata przeciwko mnie. Wrrrr...

Numer Gadu-Gadu
408121
Easnadh Płeć:Kobieta
a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 01-10-2010, 07:56   

Bo wczoraj specjalnie poszłam spać o idiotycznej godzinie (północ), bo chciałam się wyspać, jako że dzisiaj mam zajęcia, seminarki i ćwiczenia do 20:00, oh joy. I co? I *($#$$^*$, bo współlokatorka nie może usiedzieć na du.pie pomimo tego, że ma dzień wolny i o 7 obudził mnie jej budzik, a potem latała mi tam i z powrotem przez mój pokój, skrzypiąc podłogą i drzwiami. Mam tego dość, dość, DOŚĆ!!!

Okazało się, że dzisiaj jest Dniem Faila. A biorąc pod uwagę to, że nie ma nawet jeszcze południa, może być tylko gorzej.

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
longerowa Płeć:Kobieta
bogini w koronie

PostWysłany: 01-10-2010, 10:53   

Bo to ostatni weekend wakacji...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mononoke Płeć:Kobieta
Little Yōkai

Grupy:
Alijenoty
Lisia Federacja
PostWysłany: 01-10-2010, 17:06   

Bo na dworze zimno i brzydko, w poniedziałek na zajęcia (na szczęście na 9:45, bo trzeciego roku z zajęciami o 7:30 w pon bym chyba nie przeżyła), a ja nie mogę sobie miejsca znaleźć :/ Nosi mnie i jestem wkurzona, zirytowana czy co tam jeszcze wrr... I nie wiem czemu. Najpierw niewyjaśnione emo teraz to. Chyba mam jakieś zaburzenia osobowości.

Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 01-10-2010, 19:19   

Bo muszę sobie w końcu załatwić jakiś porządny net (pan w Orange mi dzisiaj powiedział, że ich radiówka NIE MA PRAWA działać w Stalowej Woli...). Nie mogę nawet obejrzeć jednego odcinka anime, bo nie chce się załadować albo muszę czekać 6 godzin, żeby mi się ściągnął... Z czytaniem mang online też nie jest lepiej (jedna strona ładuję się kilka minut), tak samo z przeglądaniem galerii czy poczty >_>

Ostatnio zmieniony przez Agon dnia 01-10-2010, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Akai Płeć:Kobieta
Mad world

PostWysłany: 01-10-2010, 19:50   

Źle .. źle .. źle .. Wszystko źle - jeśli chodzi o szkołę. Akurat dzisiaj nauczycielka musiała zrobić kartkówkę z geografii - nienawidzę geografii !!

Numer Gadu-Gadu
9005871
Easnadh Płeć:Kobieta
a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 01-10-2010, 20:10   

ja napisał/a:
Okazało się, że dzisiaj jest Dniem Faila. A biorąc pod uwagę to, że nie ma nawet jeszcze południa, może być tylko gorzej.
Było.
Nie przyjechały mi dwa tramwaje, dzięki czemu cudem zdążyłam na ten jadący pod uczelnię, prawie przejechał mnie tir, okazało się, że w mojej grupie, owszem, są osoby z mojej poprzedniej uczelni, ale na pewno NIE te, które chciałabym mieć i w ogóle czuję się pokarana obecną grupą, która jest drętwa, lewa i są w niej praktycznie same dziewczyny. BLEH. Po 3 latach w grupie, która w 2/3 składała się z chłopaków i w której całkiem sporo było osób o luźniejszym podejściu do życia, w obecnej czuję się głęboko nieszczęśliwa. Plus jestem padnięta.

OKOTOWARI SHIMASU.

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 01-10-2010, 21:28   

Mononoke napisał/a:
Nosi mnie i jestem wkurzona, zirytowana czy co tam jeszcze wrr... I nie wiem czemu. Najpierw niewyjaśnione emo teraz to.

<5>. Dodam, że to chyba nie ma nic wspólnego z początkiem roku akademickiego, bo mi się zaczął już 3 tygodnie temu...

Saga Płeć:Kobieta
Półdiablę

PostWysłany: 01-10-2010, 21:33   

Bo wrzeszcząca szefowa to koszmar. Gratulacje, popsuła mi pani weekend. Jutro pewnie pół dnia będę odsypiać te emocje.

pestis Płeć:Kobieta
żuk w mrowisku

PostWysłany: 02-10-2010, 07:12   

Cóż z tego, że sobota, skoro po ostatnich 3 dniach w robocie czuję się źle.
Ponad połowa analiz wyszła mi nie tak jak trzeba, albo nie wyszła w ogóle. Chemia nie lubi mnie, ja nie lubię chemii, ale do tej pory jakoś się dogadywaliśmy. A teraz d0pa.
Ja chce z powrotem grzebać sobie w węglu i popiołach, zaszyć się przy jakimś aparacie i mieć święty spokój. A tu się nie da.

Strona 195 z 286 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 284, 285, 286  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi