Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 28-09-2010, 18:46
|
|
|
Obawiam się, że takie ekscesy kryją się za niewinnie brzmiącą "przyjazną, domową atmosferą". Ba, ale w domu, jak ktoś ma imieniny, to po prostu jemy jakiś "luksusowniejszy" obiad i tyle.
Cytat: | Edit: Mama-matematyczka pisze, że to może być wrabianie nauczyciela w przyjęcie łapówki... |
No to interesującą mamy tradycję, nie powiem~ |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 28-09-2010, 18:47
|
|
|
Ależ to jest przyjęcie łapówki i jeśli to jest "zwyczaj" odgórny... Oooj, sprawa śmierdzi jak obóz pospolitego ruszenia. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-09-2010, 19:11
|
|
|
Chwila, moment. A jesteś pewna, że ta kasa ma iść w całości na prezent dla jednego nauczyciela, a nie na pana od informatyki plus wszystkich tych, którzy obchodzą imieniny przez najbliższe pół roku? Suma wychodzi absurdalna >.> Mniej-więcej po tyle składaliśmy się na prezent dla wychowawczyni po maturze. |
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-09-2010, 19:16
|
|
|
Tym bardziej, że są duże szanse na to, że nauczyciel zwyczajnie odmówi przyjęcia prezentu (jeśli o tych planach nie ma pojęcia) i sporo pieniędzy pójdzie wtedy na grzybki. Hisa, nie wahaj się i porusz sprawę w klasie, bo cuchnie potwornie. |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 28-09-2010, 19:18
|
|
|
Nawet jeśli, to i tak lekkie przegięcie, bo śmiem twierdzić, że nauczyciele nie umrą bez kwiatków i czekoladek.
Ale jak mówiłam, pójdę i zapytam, żeby nie było ko(s)micznego nieporozumienia. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 28-09-2010, 19:45
|
|
|
1:0 Dla Całego świata przeciwko mnie. Wrrrr... |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 01-10-2010, 07:56
|
|
|
Bo wczoraj specjalnie poszłam spać o idiotycznej godzinie (północ), bo chciałam się wyspać, jako że dzisiaj mam zajęcia, seminarki i ćwiczenia do 20:00, oh joy. I co? I *($#$$^*$, bo współlokatorka nie może usiedzieć na du.pie pomimo tego, że ma dzień wolny i o 7 obudził mnie jej budzik, a potem latała mi tam i z powrotem przez mój pokój, skrzypiąc podłogą i drzwiami. Mam tego dość, dość, DOŚĆ!!!
Okazało się, że dzisiaj jest Dniem Faila. A biorąc pod uwagę to, że nie ma nawet jeszcze południa, może być tylko gorzej. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
longerowa
bogini w koronie
|
Wysłany: 01-10-2010, 10:53
|
|
|
Bo to ostatni weekend wakacji... |
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 01-10-2010, 17:06
|
|
|
Bo na dworze zimno i brzydko, w poniedziałek na zajęcia (na szczęście na 9:45, bo trzeciego roku z zajęciami o 7:30 w pon bym chyba nie przeżyła), a ja nie mogę sobie miejsca znaleźć :/ Nosi mnie i jestem wkurzona, zirytowana czy co tam jeszcze wrr... I nie wiem czemu. Najpierw niewyjaśnione emo teraz to. Chyba mam jakieś zaburzenia osobowości. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 01-10-2010, 19:19
|
|
|
Bo muszę sobie w końcu załatwić jakiś porządny net (pan w Orange mi dzisiaj powiedział, że ich radiówka NIE MA PRAWA działać w Stalowej Woli...). Nie mogę nawet obejrzeć jednego odcinka anime, bo nie chce się załadować albo muszę czekać 6 godzin, żeby mi się ściągnął... Z czytaniem mang online też nie jest lepiej (jedna strona ładuję się kilka minut), tak samo z przeglądaniem galerii czy poczty >_> |
Ostatnio zmieniony przez Agon dnia 01-10-2010, 20:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 01-10-2010, 19:50
|
|
|
Źle .. źle .. źle .. Wszystko źle - jeśli chodzi o szkołę. Akurat dzisiaj nauczycielka musiała zrobić kartkówkę z geografii - nienawidzę geografii !! |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 01-10-2010, 20:10
|
|
|
ja napisał/a: | Okazało się, że dzisiaj jest Dniem Faila. A biorąc pod uwagę to, że nie ma nawet jeszcze południa, może być tylko gorzej. | Było.
Nie przyjechały mi dwa tramwaje, dzięki czemu cudem zdążyłam na ten jadący pod uczelnię, prawie przejechał mnie tir, okazało się, że w mojej grupie, owszem, są osoby z mojej poprzedniej uczelni, ale na pewno NIE te, które chciałabym mieć i w ogóle czuję się pokarana obecną grupą, która jest drętwa, lewa i są w niej praktycznie same dziewczyny. BLEH. Po 3 latach w grupie, która w 2/3 składała się z chłopaków i w której całkiem sporo było osób o luźniejszym podejściu do życia, w obecnej czuję się głęboko nieszczęśliwa. Plus jestem padnięta.
OKOTOWARI SHIMASU. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 01-10-2010, 21:28
|
|
|
Mononoke napisał/a: | Nosi mnie i jestem wkurzona, zirytowana czy co tam jeszcze wrr... I nie wiem czemu. Najpierw niewyjaśnione emo teraz to. |
<5>. Dodam, że to chyba nie ma nic wspólnego z początkiem roku akademickiego, bo mi się zaczął już 3 tygodnie temu... |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Saga
Półdiablę
Dołączyła: 01 Lut 2007 Skąd: Poznań, zasadniczo Status: offline
|
Wysłany: 01-10-2010, 21:33
|
|
|
Bo wrzeszcząca szefowa to koszmar. Gratulacje, popsuła mi pani weekend. Jutro pewnie pół dnia będę odsypiać te emocje. |
_________________ Ci, którzy śnią za dnia widzą wiele rzeczy niedostępnych tym, co śnią nocą. |
|
|
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 02-10-2010, 07:12
|
|
|
Cóż z tego, że sobota, skoro po ostatnich 3 dniach w robocie czuję się źle.
Ponad połowa analiz wyszła mi nie tak jak trzeba, albo nie wyszła w ogóle. Chemia nie lubi mnie, ja nie lubię chemii, ale do tej pory jakoś się dogadywaliśmy. A teraz d0pa.
Ja chce z powrotem grzebać sobie w węglu i popiołach, zaszyć się przy jakimś aparacie i mieć święty spokój. A tu się nie da. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|