FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 284, 285, 286  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Saga Płeć:Kobieta
Półdiablę

Status: offline
PostWysłany: 13-10-2010, 06:56   

Ysengrinn napisał/a:
Nienawidzę empików. Mają chyba z pięć różnych kalendarzy art noveau, które są obłędne...

Taa, oglądałam je wczoraj. Pewnie znowu kupię w marcu za pół ceny.

A żeby nie było offtopicznie: to nie fair, że jak tylko zaczynam kogoś unikać, to on zaczyna mnie nawiedzać. Zapominanie nie robi się przez to łatwiejsze...

Amarth Płeć:Kobieta

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 13-10-2010, 13:38   

Bo jakby mało było tego, że obudził mnie dziś paskudny ból gardła, to jeszcze Kota ma Problem Natury Kobiecej.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Mononoke Płeć:Kobieta
Little Yōkai

Grupy:
Alijenoty
Lisia Federacja
PostWysłany: 13-10-2010, 14:18   

Cytat:
I czy dziekan kiedykolwiek pojmie o co nam chodzi...

Nie, najwidoczniej to wykracza poza jego możliwości pojmowania. Powiedział, że on nie widzi problemu i mamy robić te fakultety i nie marudzić. Czyli kiedyś będę musiała zapłacić za te dodatkowe 15 h, bo w przyszłym roku są tylko przedmioty trzydziestogodzinne.
I boli mnie brzuch :<

korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 13-10-2010, 15:07   

Bo dzisiaj prąd wariował...

Bo w ten piątek mam zjazd, a PKP zlikwidowało w miarę sensowny dojazd (7:20 - na miejscu o 9:15. Teraz jest albo o 5:50 (o tej godzinie dopiero mogę wyjechać z domu do dworca - brak wcześniejszych autobusów) z trzema przesiadkami, albo o 11:10 i o 14:00 na miejscu. Dobrze, że zajęcia zaczynają się tym razem przed trzecią (wg. planu)),,,
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Caladan Płeć:Mężczyzna
Chaos is Behind you

Grupy:
Melior Absque Chrisma
Omertà
Syndykat
WOM
PostWysłany: 13-10-2010, 23:13   

Bo juro ide na rozmowe kwalifikacyjną. Pozytwynie przeszedłem turę z znajomości komputera i języka angielskiego. Jutro idę na rozmowe, która będzie po angielsku. Nerwowy jestem.

Sam widok nicka Caladana musi budzić złe emocje. Zarejestrowałem się na forum i po kilku dniach zaczełem pisać w normalny sposób, starajac się argumentować czemu lochy wygraja z cytką. Po kilkudziesięciu godzinach oskarżam moderatora za obrazę i oszczerstwo, oraz wmawianie, że jestem jakims tam zbanowanym użytkownikiem. Na tym forum bedzie jawna rozprawa sądowa. Po pozytywnym rozpatrzeniu przestane tam pisać i zaczne szukac aktywniejsze forum. Naprawdę nie każdy powinien być moderatorem.

What I'd do to see a smile

Even for a little while

And no one loves you when you're evil

I'm lying through my teeth!

Your tears are all the company I need
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
4934952
Wiewiór Płeć:Kobieta
irish mastah

PostWysłany: 14-10-2010, 11:21   

Bo chciałam iść wczoraj do pubu. Pragnę guinnessa, i to teraz zaraz NOW! ale oczywiście raz, że nikt nie mógł ze mną iść (nie jestem jeszcze aż tak zdesperowana, żeby sama siedzieć w pubie, pić piwo i mecz oglądać), a dwa, ze się kolejna żałoba nadarzyła. Przy okazji się dowiedziałam, ze koleżanki z pracy kumpla były w busie, który się rozwalił...
Źle zrozumiałam - kumpel pracuje w jakimś podejrzanym instytucie jako psycholog i jego koleżanki pojechały jako wsparcie mentalne dla rodzin ofiar w ogóle i podczas oględzin w prosektorium O_O

Ostatnio zmieniony przez Wiewiór dnia 15-10-2010, 14:32, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Easnadh Płeć:Kobieta
a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 15-10-2010, 10:42   

Bo boli mnie gardło. Bardzo boli mnie gardło. Przełykanie śliny to mordęga, a tabletki do ssania i ciepła herbata nie pomagają. Chciałam się dzisiaj wyspać, bo będę siedzieć na uczelni do wieczora, jutro zresztą tak samo, od cudnej godziny 8 rano, ale nie dało rady, bo przez gardło pospałam sobie jakieś 5 godzin, a byłam dodatkowo zdrowo padnięta po pracy. I jak na złość dzisiaj mam same ćwiczenia. Zresztą nawet jakby był wykład, to nie dałoby rady przysnąć, bo mamy te cholerne pojedyncze krzesełka z wysuwanymi pulpicikami, na których nawet nie da się normalnie pisać, że już o oparciu na nich łokci nie wspomnę, ale przynajmniej mogłabym udawać, że słucham, a na ćwiczeniach tak się nie da -__-

Plus idę na ćwiczenia z cudną świadomością, że jestem nieprzygotowana, bo za cholerę nie wiem, co mi dziewczyny pokserowały, w notatkach miałam zapisane co innego.

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
RepliForce Płeć:Mężczyzna
Vongola Boss

Grupy:
Omertà
PostWysłany: 15-10-2010, 15:44   

Niech ten typ z Media Experta się cieszy, że nie stało obok niego krzesło, bo prawdopodobnie miałby je w otworze odbytniczym/gębowym (niewłaściwe skreślić).
"Bo nam się dostawa spóźniło"...
A co mnie to, miało być w piątek, to w piątek, i nie ma że boli.

Numer Gadu-Gadu
4841576
Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 15-10-2010, 21:50   

Cytat:
Bo nie dość, że wykład ze wstępu do nauki o państwie i prawie trwa aż trzy godziny, to na dodatek facet mówi tak wolno, że idzie usnąć, i prawie wszystko nam dyktuje. Wolałabym słuchać jednej płynnej, żwawej wypowiedzi i sama sobie notować to, co uważam za istotne.

+ wykład składa się jota w jotę z tego, co można znaleźć w podręczniku (i duża część zdań jest żywcem z niego zerżnięta...). Nic, zupełnie nic od siebie nie mówi. Też mogę się nauczyć książki na pamięć i wykładać, i jeszcze za to kasę dostawać.

A wykładowca z historii ustrojów państw nie lepszy, skoro cały wykład czyta z notatek. Ech, szkoda gadać.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Morg Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 15-10-2010, 22:05   

Urufu, ale wykłady chyba nie są obowiązkowe, nie? Zresztą, jeśli podręcznik jest jego autorstwa, to w sumie aż tak bardzo się nie dziwię...

Numer Gadu-Gadu
8137449
Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 15-10-2010, 22:34   

Morg napisał/a:
wykłady chyba nie są obowiązkowe, nie?

Teoretycznie nie, ale obecność i tak jest sprawdzana... Więc lepiej chodzić, jak ma się mieć przez to jakieś problemy na egzaminie...

Morg napisał/a:
Zresztą, jeśli podręcznik jest jego autorstwa, to w sumie aż tak bardzo się nie dziwię...

Gdyby tak było, to ok, ale nie - nie jest =='

Ostatnio zmieniony przez Agon dnia 15-10-2010, 22:41, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Costly Płeć:Mężczyzna
Maleficus Maximus

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 15-10-2010, 22:40   

Bo policja to jednak bezużyteczna banda nierobów.

Wracam sobie z pracy do domu gdy oto na jednym z skrzyżowań zastaje blokujący mój pas unieruchomiony samochód z odpalonymi światłami awaryjnymi. Wszyscy nie siląc się nawet na trąbienie elegancko go omijają, a ja jeden głupi ugiołem się na widok kierowcy - wyraźnie zdezorientowanej i rozstrzęsionej kobiety. Tak więc dołączyłem się do blokady stając przed jej Espacem (brrr pchanie samemu tego samochodu zostaje w pamięci na długo) i wychodzę sprawdzić co się dzieje.

Pomijając dalsze wyjaśnienia i przechodząc do meritum - spędziłem potem sporo czasu na próbach pomocy, odbierając w zamian serie komplementów na temat "wciąż istniejących dżentelmenów" (to mnie naprawdę mile połechtało), gdy oto tuż obok nas rozłożył się patrol policji z suszarką. Raźno udałem się do funkcjonariuszy spytać, czy mogą w jakiś sposób pomóc, choćby wzywając pomoc drogową. Usłyszałem, że to nie ich sprawa, ich żadna pomoc drogowa nie obchodzi, stoczony przeze mnie na bok Renault jak i jego właścicielka nie są ich problemem, a tak w ogóle to czy ta Skoda co wraz z unieruchomionym samochodem blokuje pas czasem nie jest moja i czy mogę wsiąść do radiowozu i pokazać dokumenty. Jak mnie już po 20 minutach puścili (w między czasie ktoś z linką holowniczą zatrzymał się przy nieszczęśnicy i odholował ją) dostałem na odchodnym radę odnośnie postępowania w takich sytuacjach w przyszłości: mam oto dzwonić na policję. Dziękuje za radę.

IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 18-10-2010, 14:42   

Albowiem bardzo inteligentnie FF 4 beta mi odinstalował wszystko w trakcie wywalania go. Zostawiając mnie z łysym 3.6. Bez haseł, zakładek, dodatków, czysty goły, łysiutki FF 3.6.
Zakładki udało się odzyskać ze starego backupu. Dodatki się zainstaluje. Ale czy ja wspomniałam o tym, że wywalił hasła? Nienawidzę go.

Poza tym: Zimno. Jak. Cholera.

I nie pamiętam hasła na Subetę...
Powrót do góry
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 18-10-2010, 17:46   

Bo przyszły zjazd zapowiada się pięknie. 29-31 października. W niedzielę zajęcia do wieczora...
Będzie cud, jak mi się uda wrócić do domu przed wtorkiem... >.>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Sasayaki Płeć:Kobieta
Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 18-10-2010, 21:06   

Czuję się jakbym miała kurz w gardle. Super, pewnie co bardziej przewrażliwieni wykładowcy zaczną mnie wypraszać z sali... Dobrze chociaż że to jednak nie angina.

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9349483
Strona 199 z 286 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 284, 285, 286  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi