Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Saga
Półdiablę
Dołączyła: 01 Lut 2007 Skąd: Poznań, zasadniczo Status: offline
|
Wysłany: 13-10-2010, 06:56
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Nienawidzę empików. Mają chyba z pięć różnych kalendarzy art noveau, które są obłędne... |
Taa, oglądałam je wczoraj. Pewnie znowu kupię w marcu za pół ceny.
A żeby nie było offtopicznie: to nie fair, że jak tylko zaczynam kogoś unikać, to on zaczyna mnie nawiedzać. Zapominanie nie robi się przez to łatwiejsze... |
_________________ Ci, którzy śnią za dnia widzą wiele rzeczy niedostępnych tym, co śnią nocą. |
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 13-10-2010, 13:38
|
|
|
Bo jakby mało było tego, że obudził mnie dziś paskudny ból gardła, to jeszcze Kota ma Problem Natury Kobiecej. |
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 13-10-2010, 14:18
|
|
|
Cytat: | I czy dziekan kiedykolwiek pojmie o co nam chodzi... |
Nie, najwidoczniej to wykracza poza jego możliwości pojmowania. Powiedział, że on nie widzi problemu i mamy robić te fakultety i nie marudzić. Czyli kiedyś będę musiała zapłacić za te dodatkowe 15 h, bo w przyszłym roku są tylko przedmioty trzydziestogodzinne.
I boli mnie brzuch :< |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 13-10-2010, 15:07
|
|
|
Bo dzisiaj prąd wariował...
Bo w ten piątek mam zjazd, a PKP zlikwidowało w miarę sensowny dojazd (7:20 - na miejscu o 9:15. Teraz jest albo o 5:50 (o tej godzinie dopiero mogę wyjechać z domu do dworca - brak wcześniejszych autobusów) z trzema przesiadkami, albo o 11:10 i o 14:00 na miejscu. Dobrze, że zajęcia zaczynają się tym razem przed trzecią (wg. planu)),,, |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 13-10-2010, 23:13
|
|
|
Bo juro ide na rozmowe kwalifikacyjną. Pozytwynie przeszedłem turę z znajomości komputera i języka angielskiego. Jutro idę na rozmowe, która będzie po angielsku. Nerwowy jestem.
Sam widok nicka Caladana musi budzić złe emocje. Zarejestrowałem się na forum i po kilku dniach zaczełem pisać w normalny sposób, starajac się argumentować czemu lochy wygraja z cytką. Po kilkudziesięciu godzinach oskarżam moderatora za obrazę i oszczerstwo, oraz wmawianie, że jestem jakims tam zbanowanym użytkownikiem. Na tym forum bedzie jawna rozprawa sądowa. Po pozytywnym rozpatrzeniu przestane tam pisać i zaczne szukac aktywniejsze forum. Naprawdę nie każdy powinien być moderatorem. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 14-10-2010, 11:21
|
|
|
Bo chciałam iść wczoraj do pubu. Pragnę guinnessa, i to teraz zaraz NOW! ale oczywiście raz, że nikt nie mógł ze mną iść (nie jestem jeszcze aż tak zdesperowana, żeby sama siedzieć w pubie, pić piwo i mecz oglądać), a dwa, ze się kolejna żałoba nadarzyła. Przy okazji się dowiedziałam, ze koleżanki z pracy kumpla były w busie, który się rozwalił...
Źle zrozumiałam - kumpel pracuje w jakimś podejrzanym instytucie jako psycholog i jego koleżanki pojechały jako wsparcie mentalne dla rodzin ofiar w ogóle i podczas oględzin w prosektorium O_O |
Ostatnio zmieniony przez Wiewiór dnia 15-10-2010, 14:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-10-2010, 10:42
|
|
|
Bo boli mnie gardło. Bardzo boli mnie gardło. Przełykanie śliny to mordęga, a tabletki do ssania i ciepła herbata nie pomagają. Chciałam się dzisiaj wyspać, bo będę siedzieć na uczelni do wieczora, jutro zresztą tak samo, od cudnej godziny 8 rano, ale nie dało rady, bo przez gardło pospałam sobie jakieś 5 godzin, a byłam dodatkowo zdrowo padnięta po pracy. I jak na złość dzisiaj mam same ćwiczenia. Zresztą nawet jakby był wykład, to nie dałoby rady przysnąć, bo mamy te cholerne pojedyncze krzesełka z wysuwanymi pulpicikami, na których nawet nie da się normalnie pisać, że już o oparciu na nich łokci nie wspomnę, ale przynajmniej mogłabym udawać, że słucham, a na ćwiczeniach tak się nie da -__-
Plus idę na ćwiczenia z cudną świadomością, że jestem nieprzygotowana, bo za cholerę nie wiem, co mi dziewczyny pokserowały, w notatkach miałam zapisane co innego. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 15-10-2010, 15:44
|
|
|
Niech ten typ z Media Experta się cieszy, że nie stało obok niego krzesło, bo prawdopodobnie miałby je w otworze odbytniczym/gębowym (niewłaściwe skreślić).
"Bo nam się dostawa spóźniło"...
A co mnie to, miało być w piątek, to w piątek, i nie ma że boli. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 15-10-2010, 21:50
|
|
|
Cytat: | Bo nie dość, że wykład ze wstępu do nauki o państwie i prawie trwa aż trzy godziny, to na dodatek facet mówi tak wolno, że idzie usnąć, i prawie wszystko nam dyktuje. Wolałabym słuchać jednej płynnej, żwawej wypowiedzi i sama sobie notować to, co uważam za istotne. |
+ wykład składa się jota w jotę z tego, co można znaleźć w podręczniku (i duża część zdań jest żywcem z niego zerżnięta...). Nic, zupełnie nic od siebie nie mówi. Też mogę się nauczyć książki na pamięć i wykładać, i jeszcze za to kasę dostawać.
A wykładowca z historii ustrojów państw nie lepszy, skoro cały wykład czyta z notatek. Ech, szkoda gadać. |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-10-2010, 22:05
|
|
|
Urufu, ale wykłady chyba nie są obowiązkowe, nie? Zresztą, jeśli podręcznik jest jego autorstwa, to w sumie aż tak bardzo się nie dziwię... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 15-10-2010, 22:34
|
|
|
Morg napisał/a: | wykłady chyba nie są obowiązkowe, nie? |
Teoretycznie nie, ale obecność i tak jest sprawdzana... Więc lepiej chodzić, jak ma się mieć przez to jakieś problemy na egzaminie...
Morg napisał/a: | Zresztą, jeśli podręcznik jest jego autorstwa, to w sumie aż tak bardzo się nie dziwię...
|
Gdyby tak było, to ok, ale nie - nie jest ==' |
Ostatnio zmieniony przez Agon dnia 15-10-2010, 22:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 15-10-2010, 22:40
|
|
|
Bo policja to jednak bezużyteczna banda nierobów.
Wracam sobie z pracy do domu gdy oto na jednym z skrzyżowań zastaje blokujący mój pas unieruchomiony samochód z odpalonymi światłami awaryjnymi. Wszyscy nie siląc się nawet na trąbienie elegancko go omijają, a ja jeden głupi ugiołem się na widok kierowcy - wyraźnie zdezorientowanej i rozstrzęsionej kobiety. Tak więc dołączyłem się do blokady stając przed jej Espacem (brrr pchanie samemu tego samochodu zostaje w pamięci na długo) i wychodzę sprawdzić co się dzieje.
Pomijając dalsze wyjaśnienia i przechodząc do meritum - spędziłem potem sporo czasu na próbach pomocy, odbierając w zamian serie komplementów na temat "wciąż istniejących dżentelmenów" (to mnie naprawdę mile połechtało), gdy oto tuż obok nas rozłożył się patrol policji z suszarką. Raźno udałem się do funkcjonariuszy spytać, czy mogą w jakiś sposób pomóc, choćby wzywając pomoc drogową. Usłyszałem, że to nie ich sprawa, ich żadna pomoc drogowa nie obchodzi, stoczony przeze mnie na bok Renault jak i jego właścicielka nie są ich problemem, a tak w ogóle to czy ta Skoda co wraz z unieruchomionym samochodem blokuje pas czasem nie jest moja i czy mogę wsiąść do radiowozu i pokazać dokumenty. Jak mnie już po 20 minutach puścili (w między czasie ktoś z linką holowniczą zatrzymał się przy nieszczęśnicy i odholował ją) dostałem na odchodnym radę odnośnie postępowania w takich sytuacjach w przyszłości: mam oto dzwonić na policję. Dziękuje za radę. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 18-10-2010, 14:42
|
|
|
Albowiem bardzo inteligentnie FF 4 beta mi odinstalował wszystko w trakcie wywalania go. Zostawiając mnie z łysym 3.6. Bez haseł, zakładek, dodatków, czysty goły, łysiutki FF 3.6.
Zakładki udało się odzyskać ze starego backupu. Dodatki się zainstaluje. Ale czy ja wspomniałam o tym, że wywalił hasła? Nienawidzę go.
Poza tym: Zimno. Jak. Cholera.
I nie pamiętam hasła na Subetę... |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 18-10-2010, 17:46
|
|
|
Bo przyszły zjazd zapowiada się pięknie. 29-31 października. W niedzielę zajęcia do wieczora...
Będzie cud, jak mi się uda wrócić do domu przed wtorkiem... >.> |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 18-10-2010, 21:06
|
|
|
Czuję się jakbym miała kurz w gardle. Super, pewnie co bardziej przewrażliwieni wykładowcy zaczną mnie wypraszać z sali... Dobrze chociaż że to jednak nie angina. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|