Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 01-12-2010, 15:19
|
|
|
Sm00k napisał/a: | Crofesima napisał/a: | O JEŻU JAK ZIMNO. |
>D
Bo moje zatoki == |
I moje gardło :< |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 01-12-2010, 17:53
|
|
|
Bo -10 na dworze, a ja mam nieszczelne okna, psia jego mać >_<'' Mimo kaloryferów odkręconych na maksa jest zimno jak cholera (nie wspominając już o tym, ile skasują mnie za centralne...).
I pomyśleć, że miesięcznie płacę niemałe pieniądze za mieszkanie w tak fatalnym stanie. Na wiosnę trzeba będzie się rozejrzeć za jakimś lepszym lokum...
Edit:
Aha, fajnie, firanka zaczęła się ruszać, jak się zerwał wiatr - chyba będę musiała spać w bluzie, żeby nie zamarznąć w nocy...
...
..
. |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 01-12-2010, 22:50
|
|
|
Bo internet. Coś się z nim dzieje, siły sygnału itp. niesamowicie dobrze, a strony ledwo wchodzą. Komunikatory padły zupełnie.
Mać.
Edit:
Sm00k napisał/a: | Bo moje zatoki ==
|
O tym już nawet nie wspominam. Mam coś nie tak z nosem (krzywą przegrodę czy coś), przez to zatoki dobijają mnie ciągle, a w okresie zimowym najbardziej. Jak na razie mam z tego powodu zwolnienie ze szkoły na tydzień i tonę leków. Co dalej, zobaczymy... |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 02-12-2010, 15:55
|
|
|
Już nie zamarzam, ko(ni/ń)czyny w miarę sprawnie, ale rany. Jak już się zaczęłam cieszyć, rozpadał się śnieg. Taaaaaakie płaciory. Ba, nawet PŁACISZCZA śniegu, nie żadne płatki. Samego śniegu na pół metra, chodniki odgarnięte tak, że ledwo się człowiek mieści... I to jest, proszę państwa, 'cywilizowana' Warszawa. Coz tego, że ulicą przemyka sobie maszyna odgarniająca, skoro ja się boję po chodniku chodzić, bo jeszcze mnie wciągnie?
Okej, żartowałam.
Ale grrrr, nie lubię cię, zimo. Dobrze, że przynajmniej tramwaje się nie spóźniają. Przynajmniej nie aż tak. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 02-12-2010, 18:02
|
|
|
Hisayo napisał/a: | Dobrze, że przynajmniej tramwaje się nie spóźniają. Przynajmniej nie aż tak. |
Dobrze, że w ogóle jeżdżą. :P
Nie będę specjalnie oryginalna. Bo zimno, dużo śniegu, zwłaszcza na chodnikach i problemy z komunikacją miejską. Dzisiaj spóźniłam się na rano do pracy 'tylko' 20 minut, a przecież mogłam wcale nie dotrzeć. |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-12-2010, 19:09
|
|
|
Nie spóźniają? Dziś w Krakowie 3 się wykoleiły, a spóźnienia 15 minutowe były bardzo powszechne. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 02-12-2010, 19:13
|
|
|
Bo .. mój kot dzisiaj umarł ; < |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Saga
Półdiablę
Dołączyła: 01 Lut 2007 Skąd: Poznań, zasadniczo Status: offline
|
Wysłany: 02-12-2010, 19:18
|
|
|
Ba,w Poznaniu tramwaje jeździły dzisiaj w ogóle poza rozkładem - wliczając w to trasę. Czekałam na dwójkę, przyjechała siódemka, która jeździ w ogóle inną trasą, później tramwaje w rządku stały pół godziny w miejscu, a jak już wreszcie ruszyły, jechały taką drogą, która była przejezdna, a nie tą którą powinny. Do pracy dotarłam godzinę później niż zwykle. Na swój sposób było to nawet zabawne (bo tramwaj był ogrzewany).
A w ramach rzeczywistego narzekania - bo mam awarię ogrzewania w domu i nieszczelne okna. Jest źle. |
_________________ Ci, którzy śnią za dnia widzą wiele rzeczy niedostępnych tym, co śnią nocą. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-12-2010, 19:22
|
|
|
Bo straciłem lusterko, okno, drzwi i obiłem łokieć a w ramach bonusa wspomniane okno sobie właśnie skończyłem z oka wyciągać - czyli o dostawczakach tańczących na lodzie.
Wkurzę się dopiero jutro jak zacznę ubezpieczenie tego idioty ścigać.
Z drugiej strony, u mnie zrobiło się tylko przewiewnie - on jest uziemiony i dalej marznie >D |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-12-2010, 20:26
|
|
|
Przynajmniej w centrum Poznania tramwaje jeździły, ale z opisu MPK wynika że były niezłe jaja (trzy wykolejenia, piaskarka spadła na trasę PST, jakiś samochód zastawił pług szynowy i straż miejska zamiast go usunąć wstawiła mandat za szybę...). Za to jutro do 10 nie trzeba kasować biletów, przejazdy na koszt miasta.
A to dworzec PKP...
|
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 02-12-2010, 20:58
|
|
|
U nas dzisiaj był przejazd na koszt miasta - ale kurka, wcale mnie to nie cieszy, bo ja i tak mam miesięczny, a w godzinach szczytu i podczas normalnych dni ciężko palec wcisnąć do autobusu, po prostu se ne da. Jutro też ma być, o ile prognozy sie spełnia i znów sypnie po południu. Zarówno dziś jak i wczoraj miałam przyjemność spacerować sobie ulica Karmelicka - zarówno wczoraj jak i dziś mijałam uroczy, długi na cała ulice i jeszcze trochę ogonek tramwajów.
A żeby było bardziej tematycznie, to wcale od poniedziałku nie czuje się ni lepiej, a wprost przeciwnie, choroba ma się całkiem dobrze. Na tyle ze czuje blizej nieokreslona potrzebe spotkania z lekarzem rodzinnym. Z tym, ze mój jest w miescie rodzinnym, a nie wiem kiedy tam sie wybiore, ahaha. |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-12-2010, 20:59
|
|
|
Crack napisał/a: | Przynajmniej w centrum Poznania tramwaje jeździły, ale z opisu MPK wynika że były niezłe jaja (trzy wykolejenia, piaskarka spadła na trasę PST, jakiś samochód zastawił pług szynowy i straż miejska zamiast go usunąć wstawiła mandat za szybę...). Za to jutro do 10 nie trzeba kasować biletów, przejazdy na koszt miasta.
A to dworzec PKP...
[url=http://img89.imageshack.us/img89/6073/20101202.th.jpg]Obrazek[/URL] |
Well, fck. Idę zagryzać czosnek aspiryną, klima skutecznie odebrała mi chęć do życia.
I wyjmować szkło z zadka, yep. |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 05-12-2010, 10:41
|
|
|
Ugh. protestuję. Gardło mnie boli. Przez duże B. I z chęcią opietruszyłabym pastę do zębów, bo to jej wina, ale samobójcą, ani masochistą, nie jestem.
Auuuuuuuuaaaaa.... |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-12-2010, 10:55
|
|
|
Bo nie mam już nawet siły, żeby kląć. A świat najwyraźniej nie zna słowa "przepraszam". |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-12-2010, 11:04
|
|
|
Gryyypa. I nawet wczorajszy film mnie niespecjalnie pociesza, mimo że był Świetny.
/me slaps flu around a bit with a large frypan >.> |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|