Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 06-01-2011, 11:02
|
|
|
Tiaa, też należę do tych, którzy zapomnieli wyłączyć budzik. A przyzwyczajenie - siła wielka, jak o 5:00 zadzwonił, tak już wstać musiałem... |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 06-01-2011, 13:13
|
|
|
HQ, Siemens' down! I repeat - Siemens is down!
Padła nam więc zmywareczka... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-01-2011, 19:26
|
|
|
Bo ciągle to samo. No ileż można. Niepewność Mickiewicza nigdy nie była tak bardzo akurat jak teraz. Czego Ty ode mnie człowieku chcesz?! Jak rany...
"Waaaal głową w ścianę, to pomaga każdemu, wybierz miękkie kawałek i uderz z rozbiegu... na problemy i smutki, wal w ścianę do skutku~" |
|
|
Agon
|
Wysłany: 06-01-2011, 23:15
|
|
|
Bo figurka + figurka czy figurka + artbook oto jest pytanie.
Urodzinowe pieniążki, wpływajcie już. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-01-2011, 09:25
|
|
|
No żesz diabli nadali...!
"Informujemy, że w dniach 6-7 stycznia lunchbar *** będzie ZAMKNIĘTY."
Głodny pracownik to zły pracownik, ja jak zwykle bez śniadania, firma jest na odludziu straszliwym, jestem skazana na automat z batonami i pizzę na wynos, której nie znoszę. No ja pierdykam... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 07-01-2011, 10:07
|
|
|
<5>, Maieczko, same here. >_>
Chociaż tyle dobrego, że zapas wafelków mam nieprzebrany (jak na standard szarego człowieka, khem). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 07-01-2011, 18:44
|
|
|
Bo aż mnie brzuch zaczyna boleć od patrzenia na osoby X, które podlizują się i udają, że lubią osoby Y, tylko dlatego, że nie mają z kim chodzić po mieście. O bogowie ..
Edit: Jestem chora. I to w sumie nie byłoby takie złe .. ale jutro WOŚP, a ja jestem wolontariuszką .. Cudowny dzień się zapowiada |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Paweł
|
Wysłany: 09-01-2011, 10:21
|
|
|
Bo nienawidzę psychometrii, excela (jako zamiennika SPSSa) i magistrów, którzy przekładają kolokwia na dwa dni wcześniej.
Damn, myślę już nawiasami, komórkami i dziwnymi wzorami, których nie rozumiem. |
|
|
Agon
|
Wysłany: 09-01-2011, 19:49
|
|
|
Bo łacina jest zua, bo sesja się zbliża, bo mi się nie chce, i w ogóle życie jest ciężkie ;_; |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 09-01-2011, 19:50
|
|
|
Urufu napisał/a: | Bo łacina jest zua, bo sesja się zbliża, bo mi się nie chce i w ogóle życie jest ciężke ;_; |
Seconded. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-01-2011, 13:34
|
|
|
Po prostu niech to wszystko szlag jasny trafi... Równie dobrze mogę sobie założyć hodowlę fasolki szparagowej i z nią rozmawiać. Ja naprawdę nie wiem co się musi stać, żeby pewne osoby zrozumiały że są nieodpowiedzialnymi, staczającymi się kretynami. Ja już nie wiem co mam robić, człowiekowi odechciewa się nawet siąść i płakać... |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-01-2011, 13:44
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Ja już nie wiem co mam robić, człowiekowi odechciewa się nawet siąść i płakać... | Olać. Jak im minie, same wrócą.
Najpewniej.
BO mam ojca skrajnie nieodpowiedzialnego, zmykającego chirurgowi ze stołu... |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 11-01-2011, 17:28
|
|
|
Bo żeby napisać zaległe kolokwium na 5 minut pisania, które na dodatek chciałam zaliczyć już przed Świętami, straciłam 2 godziny (liczyłam na to, że wyrobię się łącznie z drogą w jedną i w drugą stronę w niecałą godzinę), akurat jak bardzo mi tego czasu dzisiaj brakuje. Daj ktoś czasowstrzymywacz >.> |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-01-2011, 18:55
|
|
|
Bo idę do szpitala, nie wiem na ile. Napisałbym coś więcej, ale nie chce tu rzucać wulgaryzmami, a tylko to przychodzi mi do głowy. Do zobaczenia jak wrócę. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 12-01-2011, 23:17
|
|
|
Bo sesja to zło. Jestem absolutnie przerażona jednym egzaminem. Bo dzięki nieodpowiedzialności pewnej osoby, prawdopodobnie będę musiała wywalić 500 zł na kretyński kurs, którego nie zaliczyłam, przez wyżej wymienioną osobę. Bo koleś, który układa nam e-learning z jednego przedmiotu naprawdę przesadza z zadaniami w stylu: Przesłuchaj 2,5 h audycji radiowej, po czym wypełnił 3 krzyżówki z super trudnym vocabem, którego nauczyłeś się podczas słuchania. Noż kurna! =.= I to ma być na egzaminie....
I bo mam kilka opcji życiowych i niestety wybór jednej oznacza zabicie drugiej-> kombinatoryka stosowana.
A i najważniejsze: BO zobaczyłam przypadkiem swoje udo w lustrze...Ono jest MONSTRUALNE...i brzydkie i duże T_T |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|