Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Paweł
|
Wysłany: 13-01-2011, 15:09
|
|
|
1. Nie zdałem kolokwium (4 pełne dni wyjęte z życiorysu).
Samoocena spadła do poziomu piwnicy.
2. Nagle zapadła decyzja o obniżeniu progów - nadal brakuje mi jednego, malusieńskiego punkcika za zadanie, które prawie zrobiłem (acz o tym, że zrobiłem je prawie dobrze, przekonałem się dopiero w domu).
Samoocena spadła gdzieś tam jeszcze niżej.
3. Poprawka będzie wyglądała identycznie, czyli znowu 5 zadań i 30 minut (z czego 10 na wstępie minie na poszukiwaniu odpowiedzi na przychodzące na myśl: WTF?!).
4. Cały semestr (słownie cały) żyłem w przekonaniu, że zaliczę pewien przedmiot bez większych problemów (bo ja, w przeciwieństwie do innych, miałem już jakieś oceny). Inni dostali artykuły do pisania, a ja nie. No to na tydzień przed zaliczeniem zadano mi artykuł, oczywiście z książek których nigdzie nie ma (a przepraszam, są - napisane w języku niemieckim).
Damn, im więcej obowiązków, tym mnie chce się cokolwiek robić...
Idę się zastanowić nad sobą. |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-01-2011, 18:09
|
|
|
Bo monitor. Właśnie odebrany z naprawy, jutro wraca tam znowu. Z tym samym problemem. |
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 13-01-2011, 19:07
|
|
|
Bo to dopiero początek, a ja już nie mam siły. Nie mogę spać od kilku dni, a dzisiaj to w ogóle jestem wykończona. Poza tym chyba postawiłam przed sobą zbyt wysokie wymagania i do tego chciałabym wszystko mieć od razu, a tak się niestety nie da :( |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 16-01-2011, 23:49
|
|
|
Z cyklu życiowe tragedie pestisa:
- zmienili layout na wulffmorgnethaler Q_Q. Nie cierpię zmian layoutów. Nie dość że strona wygląda dziwnie, to do tego wprowadzili nowy sposób oceniania stripów i nie można już zostawiać komentarzy. To była jedna z dwóch stron w necie, na jakiej czytałam komentarze... Co z tego, że zazwyczaj idiotyczne. Teraz co najwyżej mogę se kliknąć w "Lubię to!"(pfffgkhh, zgiń, przepadnij durny fejsbuku).
- a tak poza tym nie wiem na czym stoję jeśli chodzi o pracę (i pewnie nie zmieni się to przez najbliższy miesiąc), muszę mieszkać w mieście, którego nie lubię, w domu, który mnie męczy, z ludźmi, którzy mnie irytują.
- mój kot ciągle jest gruby. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise.
Ostatnio zmieniony przez pestis dnia 17-01-2011, 11:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-01-2011, 00:59
|
|
|
NIE MOGĘ SPAĆ.
Chciałam położyć się na kilka godzin, wstać wcześniej i zabrać się za jakieś pisanie czy inną naukę. Ale cholera, NIE MOGĘ ZASNĄĆ, bo mnie sumienie gryzie - doba jest za krótka, a w co bym rąk nie włożyła, to mam wyrzuty sumienia, że coś innego leży odłogiem. A jeszcze cały czas doskonale wiem, że TYLKO ja mogę zrobić ten cholerny projekt z metodologii, bo moje koleżanki z grupy zwyczajnie nie ogarniają tematu.
Niech szlag trafi sesję i projekty zaliczeniowe. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-01-2011, 01:43
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | NIE MOGĘ SPAĆ.
|
Też nie. Aczkolwiek z innych powodów >D |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 19-01-2011, 22:09
|
|
|
Bo chodzę spać o jeenastej, chociaż i tak wiem, że rano nie będę mogła zwlec się z łóżka. A do tego wyglądam jak wampir. Nie, nie taki zmierzchowy, tylko nomalny. Cienie pod oczami niedługo będą śliwkowe, bladam jak trup, ciągle jestem głodna i koleżanki na serio zaczęły podejrzewać, że jestem albinoską. Bo "jestem taka blada, mam jasne włosy, jasne oczy...". Niedługo jeszcze uzależnię się od herbaty/Anatola... Pffft, i bez tego wyglądam jak zaspany Rufus na haju (oczy znaczy się). |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 20-01-2011, 12:45
|
|
|
Moja grupa jest beznadziejna, właśnie zrobiłam z siebie idiotkę przed wykładowczynią, którą bardzo lubię i szanuję. Bo ktoś postanowił działać na własną rękę... Jestem wściekła! |
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-01-2011, 16:00
|
|
|
Bo MegaUpload jest do du.py. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-01-2011, 17:20
|
|
|
Z MegaUploadu najlepiej ściągać korzystając z JDownloadera. Ma się pobierać jeszcze przez godzinę, a tu przydałoby się wyłączyć komputer? Nie ma problemu, podczas kolejnej sesji program będzie kontynuował ściąganie od miejsca, w którym wcześniej przerwał (no i nie trzeba wklepywać captcha, bo ocr sobie z nimi radzi, wiec spokojnie można zakolejkować większą liczbę megauploadów i się nimi nie przejmować).
Na wszelki wypadek dodam, że JDownloader nic mi nie płaci za reklamę, to po prostu przydatny program ;) |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 20-01-2011, 22:14
|
|
|
Czy już kiedyś wspominałam, że e-learning jest ZŁY?! <RAGE!> Hulk, miażdżyć! =____=
I nie umiem gramatyki...i chyba się nigdy nie nauczę tak, żeby umieć i pamiętać... |
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 21-01-2011, 15:22
|
|
|
Bo .. nie dostałam się : < |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
anulka406
Unfabulos :)
|
Wysłany: 21-01-2011, 16:18
|
|
|
Bo muszę pochować naczynia do zmywarki, a mi się nie chce i denerwuje mnie bluza, którą mam na sobie. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 21-01-2011, 16:48
|
|
|
A ja muszę posprzątać całe mieszkanie i tyż mi się nie chce. Od kilku dni. A zmywarka by się przydała, oj bardzo.
I wojgle jestem niedospana, niedożywiona i nie szyję (dobrze, że chociaż pierwsza zerówka mnie usatysfakcjonowała - gut omen). |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 21-01-2011, 18:52
|
|
|
Bo gardło, i kranik w nosie.
No żeby żesz!
Ja wiem że jutro będzie już z grubsza w porządku.
Ale daczego akurat dziś? |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|