FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 284, 285, 286  Następny
  Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
Wersja do druku
Paweł Płeć:Mężczyzna

Status: offline
PostWysłany: 13-01-2011, 15:09   

1. Nie zdałem kolokwium (4 pełne dni wyjęte z życiorysu).
Samoocena spadła do poziomu piwnicy.

2. Nagle zapadła decyzja o obniżeniu progów - nadal brakuje mi jednego, malusieńskiego punkcika za zadanie, które prawie zrobiłem (acz o tym, że zrobiłem je prawie dobrze, przekonałem się dopiero w domu).
Samoocena spadła gdzieś tam jeszcze niżej.

3. Poprawka będzie wyglądała identycznie, czyli znowu 5 zadań i 30 minut (z czego 10 na wstępie minie na poszukiwaniu odpowiedzi na przychodzące na myśl: WTF?!).

4. Cały semestr (słownie cały) żyłem w przekonaniu, że zaliczę pewien przedmiot bez większych problemów (bo ja, w przeciwieństwie do innych, miałem już jakieś oceny). Inni dostali artykuły do pisania, a ja nie. No to na tydzień przed zaliczeniem zadano mi artykuł, oczywiście z książek których nigdzie nie ma (a przepraszam, są - napisane w języku niemieckim).

Damn, im więcej obowiązków, tym mnie chce się cokolwiek robić...

Idę się zastanowić nad sobą.

Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 13-01-2011, 18:09   

Bo monitor. Właśnie odebrany z naprawy, jutro wraca tam znowu. Z tym samym problemem.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mononoke Płeć:Kobieta
Little Yōkai

Grupy:
Alijenoty
Lisia Federacja
PostWysłany: 13-01-2011, 19:07   

Bo to dopiero początek, a ja już nie mam siły. Nie mogę spać od kilku dni, a dzisiaj to w ogóle jestem wykończona. Poza tym chyba postawiłam przed sobą zbyt wysokie wymagania i do tego chciałabym wszystko mieć od razu, a tak się niestety nie da :(

pestis Płeć:Kobieta
żuk w mrowisku

PostWysłany: 16-01-2011, 23:49   

Z cyklu życiowe tragedie pestisa:

- zmienili layout na wulffmorgnethaler Q_Q. Nie cierpię zmian layoutów. Nie dość że strona wygląda dziwnie, to do tego wprowadzili nowy sposób oceniania stripów i nie można już zostawiać komentarzy. To była jedna z dwóch stron w necie, na jakiej czytałam komentarze... Co z tego, że zazwyczaj idiotyczne. Teraz co najwyżej mogę se kliknąć w "Lubię to!"(pfffgkhh, zgiń, przepadnij durny fejsbuku).

- a tak poza tym nie wiem na czym stoję jeśli chodzi o pracę (i pewnie nie zmieni się to przez najbliższy miesiąc), muszę mieszkać w mieście, którego nie lubię, w domu, który mnie męczy, z ludźmi, którzy mnie irytują.

- mój kot ciągle jest gruby.

Ostatnio zmieniony przez pestis dnia 17-01-2011, 11:53, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 17-01-2011, 00:59   

NIE MOGĘ SPAĆ.

Chciałam położyć się na kilka godzin, wstać wcześniej i zabrać się za jakieś pisanie czy inną naukę. Ale cholera, NIE MOGĘ ZASNĄĆ, bo mnie sumienie gryzie - doba jest za krótka, a w co bym rąk nie włożyła, to mam wyrzuty sumienia, że coś innego leży odłogiem. A jeszcze cały czas doskonale wiem, że TYLKO ja mogę zrobić ten cholerny projekt z metodologii, bo moje koleżanki z grupy zwyczajnie nie ogarniają tematu.

Niech szlag trafi sesję i projekty zaliczeniowe.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Sm00k
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 17-01-2011, 01:43   

Mai_chan napisał/a:
NIE MOGĘ SPAĆ.

Też nie. Aczkolwiek z innych powodów >D
Powrót do góry
Hisayo Płeć:Kobieta
Mniumniu! ♫

PostWysłany: 19-01-2011, 22:09   

Bo chodzę spać o jeenastej, chociaż i tak wiem, że rano nie będę mogła zwlec się z łóżka. A do tego wyglądam jak wampir. Nie, nie taki zmierzchowy, tylko nomalny. Cienie pod oczami niedługo będą śliwkowe, bladam jak trup, ciągle jestem głodna i koleżanki na serio zaczęły podejrzewać, że jestem albinoską. Bo "jestem taka blada, mam jasne włosy, jasne oczy...". Niedługo jeszcze uzależnię się od herbaty/Anatola... Pffft, i bez tego wyglądam jak zaspany Rufus na haju (oczy znaczy się).

Numer Gadu-Gadu
1909381
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 20-01-2011, 12:45   

Moja grupa jest beznadziejna, właśnie zrobiłam z siebie idiotkę przed wykładowczynią, którą bardzo lubię i szanuję. Bo ktoś postanowił działać na własną rękę... Jestem wściekła!

a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 20-01-2011, 16:00   

Bo MegaUpload jest do du.py.

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
fm Płeć:Mężczyzna
Okularnik

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 20-01-2011, 17:20   

Z MegaUploadu najlepiej ściągać korzystając z JDownloadera. Ma się pobierać jeszcze przez godzinę, a tu przydałoby się wyłączyć komputer? Nie ma problemu, podczas kolejnej sesji program będzie kontynuował ściąganie od miejsca, w którym wcześniej przerwał (no i nie trzeba wklepywać captcha, bo ocr sobie z nimi radzi, wiec spokojnie można zakolejkować większą liczbę megauploadów i się nimi nie przejmować).

Na wszelki wypadek dodam, że JDownloader nic mi nie płaci za reklamę, to po prostu przydatny program ;)

Wiewiór Płeć:Kobieta
irish mastah

PostWysłany: 20-01-2011, 22:14   

Czy już kiedyś wspominałam, że e-learning jest ZŁY?! <RAGE!> Hulk, miażdżyć! =____=
I nie umiem gramatyki...i chyba się nigdy nie nauczę tak, żeby umieć i pamiętać...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Akai Płeć:Kobieta
Mad world

PostWysłany: 21-01-2011, 15:22   

Bo .. nie dostałam się : <

Numer Gadu-Gadu
9005871
anulka406 Płeć:Kobieta
Unfabulos :)

PostWysłany: 21-01-2011, 16:18   

Bo muszę pochować naczynia do zmywarki, a mi się nie chce i denerwuje mnie bluza, którą mam na sobie.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
10892933
Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 21-01-2011, 16:48   

A ja muszę posprzątać całe mieszkanie i tyż mi się nie chce. Od kilku dni. A zmywarka by się przydała, oj bardzo.

I wojgle jestem niedospana, niedożywiona i nie szyję (dobrze, że chociaż pierwsza zerówka mnie usatysfakcjonowała - gut omen).
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 21-01-2011, 18:52   

Bo gardło, i kranik w nosie.
No żeby żesz!
Ja wiem że jutro będzie już z grubsza w porządku.
Ale daczego akurat dziś?

Numer Gadu-Gadu
3869750
Strona 216 z 286 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 284, 285, 286  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi