Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 12-02-2011, 11:09
|
|
|
Bo od tygodnia zepsuty kaseciak i to tym razem na amen. Jadę na CD i LP, patrząc z tęsknotą na ścianę kaset przede mną - bo mimo znacznej liczby płyt kompaktowych i winyli, nadal jeszcze gros muzyki mam na kasetach. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 13-02-2011, 18:26
|
|
|
No bo jutro JUŻ szkoła. Ja nie chcę. Leniuszkowanie było takie tru : C |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-02-2011, 19:00
|
|
|
Mam nadzieję, że to zatrucie, a nie grypa żołądkowa -___-. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-02-2011, 17:35
|
|
|
Jestem chory, a że nie zdarza mi się to często, to jestem nieprzyzwyczajony i wkurzony. Chroniczny kaszel, katar gigant i stan podgorączkowy. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 15-02-2011, 01:46
|
|
|
Bo mi się zet zacina na klawiaturze >.>
Ponadto byłam zmuszona do nagłego, szybkiego złożenia zamówienia na to dziewczę, bo się nagle low stock zrobił, a to oznacza, że może już jej nie być nawet na następny dzień. Ech, kosztowne to hobby - dobrze, że chociaż za preordery nie trzeba płacić z góry, tylko dopiero jak figurki zrobią się dostępne. |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 15-02-2011, 11:15
|
|
|
Bo również jestem chora! Drugi raz już w tym roku! Zwyczajnie się starzeje. :( Niech mi jeszcze tylko zęby zaczną wypadać.. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 15-02-2011, 12:01
|
|
|
Wiecie jak fajnie mieć ospę wietrzną na stare lata. Moge powiedzieć jedwabiście. Jeżeli nie bedzie żadnych powikłań, albo nie zdechne. Będzie fajnie. Na szczęście twarz doszła do siebie, ale walka trwa z resztą ciała. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-02-2011, 14:10
|
|
|
krew_na_scianie napisał/a: | Bo również jestem chora! Drugi raz już w tym roku! |
Dokładnie to. Znaczy prawie dokładnie, bo nie w tym roku, ale licząc czas od jesieni do końca zimy. Byłam już chora, bodajże we wrześniu, a teraz jestem drugi raz. Skandal. Od lat nie chorowałam częściej niż raz w roku. Czuję się... no, wolałabym się nie czuć. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 15-02-2011, 20:16
|
|
|
Bo jutro na 7.30 do roboty.... potem będę udawała, że się uczę i pojadę prowadzić zajęcia =.= w weekend mam 4 egzaminy z czego tylko część materiału umiem na 2 z nich. nie wiem kiedy się będę uczyć. nie podoba mi się to.
Besides, putting some soap made me realize, rather painfully, how many small cuts and bruises my hands have T_____T I love my job. |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 16-02-2011, 11:09
|
|
|
Przeżyłam śmieciarzy, którzy tłukli się przez dobre 10 min (ale to w końcu ich praca), acz nie wiem o której, bo wolałam się nie ruszać i nie rozbudzać. Ale szlag mnie trafił, zwlekłam się z łóżka, uderzyłam 3 razy głową w ścianę i się rozryczałam, kiedy po 8 sąsiad z góry stwierdził, że czas kontynuować remont trwający nieprzerwanie od lipca i zaczął coś przybijać do ściany. Okrzyknięty przez moją landlady powiedział "Już, już", po czym przez następne 20 min. dalej się tłukł. Po 20 min stwierdziłam, że już mi wszystko jedno, i tak nie zasnę. Do jasnej cholery, do domu wracam o 1, zanim coś zjem i się ogarnę, jest przynajmniej ta 1:30. Chciałabym się w końcu WYSPAĆ. Chociaż trochę.
Boli mnie głowa, zwłaszcza skronie, i oczy.
Oho, właśnie zaczął coś wiercić... |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 18-02-2011, 07:49
|
|
|
Bo jasny gwint i ciemna śruba krzyżakowa! Kiedy w końcu udało nam się zebrać, by pójść na Czarnego Łabędzia, małpy z kina odwołały seans! A za wyjaśnienie podali- strona internetowa nie jest do końca wiarygodna, trzeba zadzwonić do kina by spytać czy seans się odbędzie. Po to jaką cholerę wam ta strona, co? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 18-02-2011, 23:47
|
|
|
Bo jestem zmęczona, chce mi się spać i nie miałam czasu się nauczyć do 4 egzaminów. Poza tym karta graficzna poszła się kochać. jutro będzie masakra na uczelni. nie widzę wywalania kolejnej kasy na poprawki =.= SPAAAAAAAĆ MI SIĘ CHCE! |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 20-02-2011, 20:52
|
|
|
O LOLu Nadobny! Co to się działo. Zaczęło się od tego, że przyjechałam z mamą do mieszkania, gdzie spędzam dni powszednie, a tu światło w oknie. Czyli ktoś jest w środku, może właścicielka ma zaległe korepetycje... Otwiera nam szczyl, ubrany w t-szert i szorty. w środku jeszcze dwóch koleżków. Co robić?! Wchodzimy do mojego pokoju. Mama mówi, żeby zacząć sprzątać, ja wolę siedzieć cicho. W końcu zagradzam się na sprzątanie. W trakcie okazuje się, że chłopaki kąpały się w wannie. Poza tym na zlewie stoją trzy, mizernych rozmiarów szklaneczki- te do wódki, a oni są nieletni. W dodatku, o zgrozo, wchodzili do mojego pokoju! Wiem, bo ja nie wyłączam telewizora całkowicie, zostawiam go tak by się dało włączyć pilotem i nie podgłaśniam tak bardzo. Sprzątanie skończone, siedzimy i myślimy co dalej, a do nich przyjeżdża pizza. Moja stanowcza rodzicielka prosi chłopaka na słówko. Pyta o co chodzi z tą sytuacją.
-No, bo proszę pani ja miałem nocować u kolegi, a drugi kolega u innego i tak jakoś nie wypaliło, więc będziemy spać tutaj. My mamy jutro mecz a zaraz potem egzamin gimnazjalny.- odpowiada szczyl.
-A czy mama o tym wie?
A tu zonk! Jego mama nic nie wie i proszę nie dzwonić bo będzie "przypał". A tak w ogóle to ma studniówkę.
Cóż, próba zawiadomienia jej nie wypaliła, a nam niespecjalnie podoba się wizja nocowania/zostawienia mnie w mieszkaniu z trzema wyrostkami, zwłaszcza, że przydałoby się wykąpać. Stwierdziłyśmy, że przyjadę rano. Wychodzimy, a ten wychynął z drugiego pokoju i pyta:
-To jak proszę pani będzie?
No więc została zawarta umowa. Oni się wyniosą a my nic nie powiemy.
A jakby co to właścicielka ma 2 zawiadomienia, że ktoś próbował się dodzwonić...
Podziękowania dla mojej stanowczej mamy, która nie da sobie w kaszę dmuchać. Ja jestem tchórzem... pewnie w poprzednim wcieleniu byłam oposem, w sytuacji zagrożenia udaję, że nie żyję :P |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-02-2011, 21:32
|
|
|
Sasayaki, dlaczego nie poszukasz sobie czegoś innego? To NIE jest normalne, że ludzie Ci się pałętają po wynajętym mieszkaniu :/ Nieważne, właściciele czy nie, skoro za nie płacisz, to masz prawo do prywatności. |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-02-2011, 21:35
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | No więc została zawarta umowa. Oni się wyniosą a my nic nie powiemy. |
Wait, what? Trzeba było towarzystwo wyprosić, a zadzwonić i tak - bez jaj... |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|