Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 22-03-2011, 19:09
|
|
|
Bo KOLEJNA kłótnia z matką skończyła się moją wyprowadzką z domu do siostry, na czas nieokreślony. Ja naprawdę jestem w stanie wiele znieść, ale rzucanie we mnie podręcznikami to już przesada. Dalszy komentarz sobie daruję. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 22-03-2011, 19:51
|
|
|
A mnie matka wkurza ciągłymi telefonami, dzwoniąc o każdą pierdołę.
Najpierw po południu mnie obudziła, jak akurat zdążyłam zasnąć, a byłam cholernie padnięta, żeby mi powiedzieć, że znalazła jakąś tam książkę w antykwariacie, i czy przypadkiem takiej nie potrzebuję. Nie, nie potrzebuję, jakbym takowej potrzebowała i sama nie mogła znaleźć, dałabym znać.
Teraz chciałam sobie obejrzeć Fakty, ale nie, nie mogłam, bo kolejny telefon, tym razem z pytaniem o wymiary obecnej kuwety Burbona, bo chcą mu kupić krytą i chcieliby wymiarowo identyczną. Oczywiście musiałam ją zmierzyć od razu, bo 10 minut by ich zbawiło.
I tak jest w kółko.
WRRRR. |
|
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 23-03-2011, 17:20
|
|
|
Bo moje psisko jest bardzo,bardzo chore (48 stopni gorączki) i nie wiem czy mu przejdzie. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-03-2011, 18:54
|
|
|
Och, poddaję się. Mieszkanie, w którym wynajmuję pokój, zmieniło właściciela - teraz jest nim syn byłej właścicielki. Który to syn planuje remont, m.in. wymianę wykładziny w moim pokoju. W związku z czym zostałam zapytana, kiedy miałabym jakoś luźniej na uczelni, żeby mi to nie przeszkadzało.
NIGDY.
Odpier...niczkujcie się.
EDIT
A nowa mozilla jest do... pupy.
Swoją drogą, dlaczego wyraz "pupa" pisany przez "d" na początku jest moderowany? Nigdy tego nie rozumiałam. To takie idealne dosadne słówko oddające 100% tego, co często chcę napisać... |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-03-2011, 15:33
|
|
|
Bo wczoraj przy sprzątaniu klatki chomika dostałam tak cudownego ataku duszności, że nie tyle piątek miałam z głowy ale dzisiaj też nie kontaktuje i za większość planowanych rzeczy nie mam nawet co się brać.[/center] |
Ostatnio zmieniony przez Avalia dnia 26-03-2011, 19:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zangetsu
Lady of mercy
|
Wysłany: 26-03-2011, 18:57
|
|
|
Bo godzina snu mniej, a termin na uczelnię na ósmą! Promotorka ma ma zabójcze poczucie humoru.
Ja do szkoły mam ponad godzinkę... |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-03-2011, 19:46
|
|
|
Bo zatrucie pokarmowe. W efekcie dzień wcale nie przyjemniejszy od takiego spędzonego w robocie, a kasy nie będzie - cholerne podrzędne knajpki z podłym żarciem na wynos =.= |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 27-03-2011, 11:45
|
|
|
Bo zmiana czasu. Zorientowałam się dopiero po włączeniu komputera. Godzina w plecy, a to jest dużo w przypadku maratonu nauki do koła. ARRRRRGH. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-03-2011, 14:42
|
|
|
Bo pierniczone pajęczaki! Mogę zabić, nie umrę na zawał jak zobaczę ale to dziadostwo jest nieprzyjemne!!! Dlatego nie lubię przesuwać mebli. niech je szlag. Damn. I nawet Herman/Joachim nic to nie pomoże. Uparłam się tej dużej krowy nie zabijać. Co ja teraz z nią zrobię? Damn it... |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-03-2011, 10:50
|
|
|
<prychkaszl> ZNOWU?! Tym razem z radosnie drapiącym gardłem i napadami kichania co naście minut. |
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 28-03-2011, 16:51
|
|
|
Łączę się w bólu z wszystkimi narzekającymi na zmianę czasu. I bo musiałam dzisiaj wstać o 5, gdyż akurat przypada mój ranny tydzień w pracy, i tak będzie do czwartku włącznie.
Bo dowiedziałam się właśnie, że Wielką Sobotę idę do pracy. |
|
|
Zangetsu
Lady of mercy
|
Wysłany: 28-03-2011, 17:50
|
|
|
Bo, znowu, bez żadnego powodu, kochany Win7 wywalił się.
I, ponownie, zabrał wszelkie dane.
W trakcie backupu.
Co wkurzające, poleciały mi nawet zakładki z FF.
Przechodzę na składowanie w chmurze, dosyć mam.
Na szczęście, bogom niech będą dzięki, kopie licencjatu przetrwały >] |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-03-2011, 18:05
|
|
|
Zangetsu napisał/a: | Bo, znowu, bez żadnego powodu, kochany Win7 wywalił się. |
...Nie wiem, co ty robisz temu windowsowi, ale powinieneś przestać... I nie, nie mam na myśli przesiadki na pingwina, tylko darowanie sobie kombinacji :D |
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-03-2011, 18:21
|
|
|
Po szanowni Panowie i Panie Mądrale piszący książki o teorii tłumaczenia mogliby się zdecydować na JEDNĄ CHOLERNĄ WERSJĘ TERMINOLOGII. A tymczasem szastają terminami "method", "strategy" i "technique", a czasem nawet "procedure" na prawo i lewo, a przy tym dla niektórych metoda jest tym, czym dla innych strategia, a strategia dla innych innych jest tym, czym dla innych innych innych technika. Potrafią nawet skomplikować tak podstawowy biegunowy podział "domestication" || "foreignization", nazywając to na 3 sposoby co najmniej. Serio, mało mnie obchodzi, dlaczego tak robią. W danej chwili obchodzi mnie tylko to, że koszmarnie utrudnia mi to życie i pisanie pracy. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 28-03-2011, 18:39
|
|
|
Bo mam dość. Wszystkich i wszystkiego. Bo ZNOWU obietnice bez uprzedniego pomyślenia (przesyłka z Japonii, a ty chcesz za nią płacić przy odbiorze? Życzę powodzenia), ZNOWU mój własny ojciec zachowuje się jak obrażona nastolatka i ZNOWU traktują mnie jak szmatę do podłogi, ewentualnie jakiś mało użyteczny naturalny element otoczenia. Ale oczywiście mnie kochają i robią to dla mojego dobra. O taaaak, to dobro po prostu wisi w powietrzu, a gdziekolwiek się nie rusza, zapylają za mnó różowe jednorożce miłości. Wszyscy, spadajcie, bardzo was proszę. No dobra, może poza tymi kilkoma osobami, które lubię. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|