Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-04-2011, 18:40
|
|
|
Bo dzięki jednej (wnerwiającej mnie już od dłuższego czasu) osobie wyszłam dzisiaj w pracy na niekompetentną, nie radzącą sobie i słabą psychicznie oraz emocjonalnie idiotkę. A zdanie rzucone w pewnym momencie w eter przez menadżerkę wcale sprawy nie poprawiło.
Pierwszy raz podczas pracy zwyczajnie rzuciłam wszystkim, wyszłam na korytarz i się rozryczałam, bo ileż można. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 11-04-2011, 18:50
|
|
|
Bo jutro egzamin z humana i się stresuję. Trzymać kciuki !~ |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-04-2011, 19:36
|
|
|
Bo nie ma to jak dla równowagi psychicznej powrzeszczeć na ojca. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 12-04-2011, 08:58
|
|
|
Bo co mi z tego, że ktoś poświęcił dla mnie sporo czasu, skoro nic dla mnie z tego nie wynika... Czy ludziom naprawdę jest tak trudno czytać. Czy to taki problem postępować zgodnie z jakimiś wytycznymi? Bo ktoś sobie uzna, że o to nie jest ważne. Well, maybe. Ale w takim razie się po prostu odmawia i nie podejmuje bo i ja i ktoś marnujemy niepotrzebnie mnóstwo czasu. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc, ale nic z tej pomocy dla mnie nie wynika. Wręcz przeciwnie. I rozwiązać problemu w sensowny sposób nie potrafię. Niech to szlag i wszyscy diabli. |
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 12-04-2011, 12:36
|
|
|
Bo źle mi poszło! I GRRRRRRR!! : (
Edit: bo łamanie serca - raz proszę. Cholera no! Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Ale .. dlaczego zawsze tak jest?! Bu : (
Edit 2: bo zboczenie literackie .. co za ludzie! W ciągu 5 minut na forum 5 razy "na prawde". A potem mówią, że młodzież głupia! A co! Dziękuję, że mam jeszcze tanukowców *khe*kotatsunowców, którzy jako jedyniu zwracają uwagę na to co piszą. |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
jackyll
Emotionless
|
Wysłany: 14-04-2011, 18:33
|
|
|
Do jasnej anieli jakim nawiedzonym księdzem trzeba być żeby w klasie maturalnej kiedy do matury jest dosłownie 5 min zadawać tzw "pracę semestralną" od kiedy ta cała religia jest włączona do średniej i tak dalej to księża i te katechetki chyba chcą się poczuć jak prawdziwi nauczyciele.
I jeszcze wybitny temat " Co to znaczy być katolikiem" mam ochotę Arialem 52 czy tam jaką inną czcionką na środku napisać "Trzeba przestrzegać 10 przykazań" i oddać.
Teraz cholernie żałuję że się z tej religii nie wypisałem |
_________________ Z powodów osobistych i światopoglądowych podpisu nie będzie !!! |
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 14-04-2011, 20:11
|
|
|
Ktokolwiek wpadł na ten jakże epicki pomysł, żebyśmy szli do szkoł w piątek - niech go szlag. PO CO, JA SIĘ PYTAM?
I bo moje koleżanki są takie słitaśne. Ja się pytam, gdzie można znaleźć te specjalne książki do przeczytania na angielski, a ona, że w księgarni. NO JA PIÓRKUJĘ, COŚ TY. NO TOTALNIE NIE WIEDZIAŁAM, OLŚNIŁAŚ MNIE. I to cholerne przekonanie o własnej zajedwabistości... Ono drażni. Szczególnie wtedy, kiedy osoba mająca to przekonania jest, prych, żałosną, nie potrafiącą się normalnie wysłowić, jąkającą się nudną kujonką. No po prostu... irytacja, delikatnie mówiąc. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 15-04-2011, 06:50
|
|
|
Bo paskudnie jest jakoś. I ludzie mnie irytują. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 15-04-2011, 11:25
|
|
|
We wtorek wieczorem laptop zsunął mi się z kolan i stuknął o podłogę. Obraz zniknął. Podejrzewaliśmy obluzowanie jakiegoś kabelka, nic wielkiego. W środę rano zaniosłam do serwsiu. Dzisiaj dostałam wycenę napraw po ekspertyzie.
"blahblahblah, płyta główna, obudowa górna, blahblah TYSIĄC CZTERYSTA SZEŚĆDZIESIĄT ZŁOTYCH netto".
...słabo mi.
Sharon będzie musiała reinkarnować. ==' |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 15-04-2011, 16:32
|
|
|
Bo wylałam na siebie zupę. Dużo zupy. Właściwie to na siebie, krzesło i podłogę.
Gorącą, niedawno bulgoczącą w garnku zupę. . A żeby było jeszcze zabawniej, to nie była zwykła, szybko spływająca z ubrań i rąk zupa, tylko taka kremowa, maziastolepista., co wcale nie spływa, tylko przylepia się, wsiąka i parzy.
A poza tym - co uważam już za szczyt bezczelności ze strony zupy - była niesmaczna. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 17-04-2011, 02:43
|
|
|
Bo lodzik Yotsuby zakończył swój żywot - jestem tak zła, że jestem gotowa kupić jeszcze jeden egzemplarz tej figurki, jeśli na horyzoncie pojawi się jakiś cudowny re-stock >.> |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 17-04-2011, 21:17
|
|
|
Bo wczoraj znowu u sąsiadów była burda. Cała masa krzyków o zabijaniu na całą klatkę schodową. Rodzice musieli policję wezwać...
Strach z domu wychodzić ._. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 18-04-2011, 15:58
|
|
|
Bo jest mi przykro. Zrobiono mi nadzieję a teraz zaczynają się wykręty. Super. Rozumiem, że niektórych pochody juwenaliowe nie kręcą, ale można przecież powiedzieć od razu, a nie patrzeć jak się cieszę i staram by wymyślić coś fajnego, a potem zostawić mnie na lodzie. W dodatku to nie pierwszy raz gdy taki zawód mnie spotyka ze strony tej osoby. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 20-04-2011, 20:20
|
|
|
Bo znowu komputer się pieprzy.
Najpierw karta dżwiękowa-naprawiano
Potem plik systemowy, który powinien być naprawiony przez płytę windowsa, a jak już miałem ją. Dziwnym trafem przestało pojawiać.
Teraz coś z sterownikiem karty graficznej, oraz restartami windowsa(Teoretycznie wiem co jest). Chociaż mogę korzystać z zasobów kompa po epopei. Jutro znowu biegać po płytkę, bo moja niewiadomo gdzie jest w czasoprzestrzeni na wszelki wypadek.
Nie lubię windowsa. Wole unicestwianie infekcji.
Takich problemów nie miałem od 5 lat. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 25-04-2011, 13:02
|
|
|
Jeszcze trochę i kupie sobie kilka kamer, zamontuje w domu i zrobię pestisowy, superdochodowy reality show. Będę mogła plątać się to tu, to tam i nic nie robić. A że na pewno istnieje masa ludzi dużo bardziej znudzonych i żałosnych ode mnie - na pewno będę mieć ogromną oglądalność. I to będzie mój sposób na życie.
Innymi słowy - nie chce mi się jutro iść do pracy. Bardzo. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|