Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Akai
Mad world
|
Wysłany: 06-06-2011, 18:26
|
|
|
A ja tak myślę, że on po prostu nie może się zdecydować do której kuwet pójść i tyle : D A u mnie w temacie: bo AŁAAAAA, moje biedne, zmęczone, opuchnięte nogi. Plus: nienawidzę żyć bez weny i to dzień przed oddaniem rozprawki. |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 06-06-2011, 18:35
|
|
|
Urufu, ten Twój kot sika poza tym normalnie do kuwet?
Spróbuj je przestawić w inne miejsca, bardziej ustronne, ale przewiewne (z dala od kocich misek, pralek, miejsc gdzie się ludzie kręcą np.korytarzy). Częściej je sprzątaj (syp więcej żwirku)? Może go ostatnio zmieniałaś i się kotkowi nie spodobał. I ostatnie pytanie: Czy Twój kot jest wysterylizowany? |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-06-2011, 18:52
|
|
|
grrr musiałam wrócić do Wrocławia. A na dodatek muszę siedzieć tu do czwartku... bo zapomniało mi się o egzaminie. ups. Dajcie mi wrócić do tego przyjemnie chłodnego domu z komputerem plz.
Tymczasem przydałoby się znaleźć Heatha Ledgera dla mojego Jake'a Gyllenhaala. Albo przynajmniej owieczkę. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 06-06-2011, 19:05
|
|
|
Mono - poza tym, sika normalnie do kuwet. Sprzątam mu codziennie, nie zmieniałam ostatnio żwirku, wykastrowany... Heh, może czas na wsypanie świeżego żwirku. |
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 06-06-2011, 19:07
|
|
|
Urufu, najlepiej jest sypać trochę a często. Mój nie zrobi tego co potrzeba, jeśli jest choć trochę mokro. Więc to najlepsza taktyka. ;P |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 08-06-2011, 15:27
|
|
|
Strzeliła mi struna w gitarze. Niech to szlag. Teraz tylko czekać na tatę żeby naprawił. Może wreszcie kupię nowe, ale damn na tych się dobrze ćwiczyło. A czarna piękność jak kiedyś wpadnie mi w ręce to i tak będzie miała odpowiednie. Siiigh |
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 08-06-2011, 20:17
|
|
|
Ach, TAK SIĘ CIESZĘ!!!, że jutro będziemy mieć dwie kartkówki, no bo co z tego, że za tydzień koniec roku, serio, niby czemu mielibyśmy się wyluzować? Proponuję w ogóle zrobić sprawdzian z całęgo materiału z historii, wtedy byłoby "cała wieś śpiewa i tańczy", delikatnie rzecz ujmując. Poza tym się dowiedziałam, że mamy teraz najlepszą przewodniczącą, jaką kiedykolwiek mamy i generalnie powinniśmy szusować nha klęczkach do Częstochowy z modłą dziękczynną. No tak, bo to, że jej ego jest wielkości PKiNu i traktuje wszystkich jak idiotów, to niiiiiiic.
EDIT: No do jasnej cholery, dzień mnie nie było, a już na dA mam czterdzieści jeden powiadomień o dodaniu do ulubionych!!! W tym momencie z miejsca trafił mnie szlag. Ja tę osobę chyba zaraportuję. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 10-06-2011, 20:15
|
|
|
Mam anginę, 38,4 stopni gorączki i głowa mi pęka,dlaczego akurat teraz???? Kto ośmielił się mnie zarazić?! We wtorek mam wielki egzamin z historii literatury, na którym muszę zdobyć min. 180 pkt.!! No szlag by to... |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 12-06-2011, 16:41
|
|
|
Bo ludzie nie umieją czytać. Jak proszę o pomoc, to zrobiona rzecz mi nie pomoże. Jestem wdzięczna, ale to mnie tak irytuje, dlaczego ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Niechby odpisali "sorry nie chce mi się", przyjęłabym to lepiej niż pomoc, która mi niczego nie daje. |
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 13-06-2011, 19:46
|
|
|
Bo za dwa dni wyniki egzaminu gimnazjalnego .. a szczerze mówiąc, jak dla mnie mogliby te testy pogrzebać i o nich zapomnieć. Bo ja nie chcę wiedzieć, jak mi poszło. Co więcej: nie chcę aby inni wiedzieli jak mi poszło, żeby nie mieli możliwości do perfidnego porównywania się do mnie. |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 13-06-2011, 21:19
|
|
|
Bo sigh, szlag mi trafił dwa zdjęcia na których mi wyjątkowo zależało, nie powinno zależeć ale still. Niech to szlag!
I bu, bo nie jest dobrze... |
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 13-06-2011, 23:40
|
|
|
Bo wszyscy kochamy egzaminy-widmo i pisane na ostatnią chwilę proseminarki... |
|
|
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 14-06-2011, 18:23
|
|
|
Bo miałam dzisiaj egzamin pisemny z historii literatury. Panie doktorze, z całym szacunkiem, ale co to miało być??!!!! Przeczytałam 90% kanonu, ślęczałam po kilka godzin dziennie nad książkami przez cały rok i uważam, że większość tych pytań była wyjęta z czterech liter Maryny. Autentycznie. Kto pamięta wszystkie daty urodzin i śmierci pisarzy, debiutów i wydania poszczególnych wierszyków spośród kilkuset?????????? Można zapamiętać najważniejsze daty, ale nie marginalne bzdety! I co do tego wszystkiego ma remont zamku królewskiego, ratusz w Poznaniu, Monteverdi, Mikołaj Gomółka, konfederacja targowicka i i Immanuel Kant (DATY!!!)??!! Czy ja studiuję wiedzę o kulturze?? To może zamiast czytać lektury, powinniśmy od początku uczyć się na pamięć encyklopedii i przewodników bibliograficznych????
Nie no a ten tekst, że jednak można to oblać i dostać dobrą ocenę na ustnym, kurcze pieczone... tydzień temu groził nam pan, że jeśli napiszemy to poniżej 101 pkt to zobaczymy się na poprawce. TO. NIE. JEST. ZABAWNE. I jeszcze, że pan bardzo chce nam wpisać ładne oceny... No to już są szczyty!
Jeśli jutro okaże się, że napisałam to tragicznie, czy też nie zdałam, to obiecuję, że zrobię laleczkę vodoo... |
|
|
|
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 17-06-2011, 16:49
|
|
|
O rany. Post pod postem, coś ostatnio fatum nade mną zawisło:P
Bo ktoś mnie dzisiaj bardzo, bardzo wkurzył. Głodnemu nie mówi się o chlebie a przed żebrakiem nie chwali nowym volvo, prawda? To szczyt szczytów wypytywać innych o oceny, wiedząc, że innym nie poszło, i robić to TYLKO i WYŁĄCZNIE dlatego, żeby pochwalić się własną oceną. Ta zarozumiała osoba doprowadzała mnie do szewskiej pasji przez cały rok, dzisiaj miałam ochotę zrobić jej krzywdę. Bo wiem, że dla oceny byłaby w stanie podłożyć nogę całej reszcie. I powiedzcie mi proszę, skoro jest taka genialna, to dlaczego ustny postanowiła sobie przełożyć na najdalszy możliwy termin, hę? Przecież dla niej ustny byłby zwykłą formalnością, prawda? Ponadto ona mówi wciąż tylko i wyłącznie o sobie... |
|
|
|
|
|
potter644
|
Wysłany: 17-06-2011, 20:24
|
|
|
Vivian napisał/a: | Bo ktoś mnie dzisiaj bardzo, bardzo wkurzył. Głodnemu nie mówi się o chlebie a przed żebrakiem nie chwali nowym volvo, prawda? To szczyt szczytów wypytywać innych o oceny, wiedząc, że innym nie poszło, i robić to TYLKO i WYŁĄCZNIE dlatego, żeby pochwalić się własną oceną. Ta zarozumiała osoba doprowadzała mnie do szewskiej pasji przez cały rok, dzisiaj miałam ochotę zrobić jej krzywdę. Bo wiem, że dla oceny byłaby w stanie podłożyć nogę całej reszcie. I powiedzcie mi proszę, skoro jest taka genialna, to dlaczego ustny postanowiła sobie przełożyć na najdalszy możliwy termin, hę? Przecież dla niej ustny byłby zwykłą formalnością, prawda? Ponadto ona mówi wciąż tylko i wyłącznie o sobie... |
U mnie w szkole też jest taka osoba, która może nie chcę być najlepszy ale wyśmiewa się ze wszystkiego a na mnie się chyba uwziął. Myśli, że ma kasę i świeci. Raz miałem lepszą ocenę o głupi plus (ja miałem 5+ a on gładką 5, to stwierdził, że nauczycielka nie umie oceniać), wg. niego wszyscy to idioci a ja rysuję jak baba. Lubi niszczyć cudze rzeczy a jak ktoś dotknie lub pobrudzi jego rzecz to jest wielka afera. Najgorsze jest to, że nauczyciele mają to w szerokim poważaniu i ta osoba ma na koniec roku wpisaną wzorową ocennę z zachowania. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|