Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 21-06-2011, 13:50
|
|
|
Ech, specjalnie nadłożyłem dziś kawałek drogi, żeby wybrać się do Empiku. Nowy tomik "Karin"? Nie ma. Pierwszy tomik "Highschool of the Dead"? Nie ma. Idę do Matrasa. Nie ma. I wydawcy chcą, żeby ludzie kupowali mangi... (obydwa tytuły, wedle wydawcy, są na rynku od dwóch tygodni).
Za dwa tygodnie Daikon, może tam będą... |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-06-2011, 14:27
|
|
|
Urawa napisał/a: | Ech, specjalnie nadłożyłem dziś kawałek drogi, żeby wybrać się do Empiku. Nowy tomik "Karin"? Nie ma. Pierwszy tomik "Highschool of the Dead"? Nie ma. |
O, a myślałam, że to do Łodzi wszystko dociera z opóźnieniem, ale widzę, że są miejsca, gdzie mangi docierają jeszcze później (czytaj. u nas już są, choć mnie bardziej ucieszył nowy tomik Black Lagoon). |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-06-2011, 17:07
|
|
|
Dlatego właśnie przed wybieraniem się do Empiku najpierw dzwonię, żeby dowiedzieć się czy mają to, czego szukam. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 22-06-2011, 17:36
|
|
|
Rozwaliłem sobie stopę gwoździem. Po prosu wspaniale. Teraz będę człapać idiotycznym krokiem niczym Igor przez kilka dni. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 24-06-2011, 14:59
|
|
|
Egzamin z filozofii skopany (skąd ona wzięła połowę z tych pytań?!), a ja umiera i nie szyję. Idę spać. |
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-06-2011, 20:31
|
|
|
Bo mam sklerozę jak stąd na Antarktydę... Moje pieniądze T_T... |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 26-06-2011, 12:01
|
|
|
Położyłem się około 5, są wakacje, mam prawo nie? Rodzice o 10 mnie obudzili, że niby mamy jechać do siostry. Stwierdziłem, że o 13 mogę wstać, na co się zgodzili. I od 12 co dziesięć minut wchodzą i każą mi wstawać bo "zaraz pierwsza".
Ma frustracja sięgnęła szczytu. Ja ich pozabijam. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Zygmunt
|
Wysłany: 27-06-2011, 17:06
|
|
|
Uwielbiam tych, którzy układają ramówkę w Polskim Radiu. Jaka cholera kazała im przenieść Ciemną Stronę Mocy z 24 na 2 w nocy? Fantastycznie, że tym razem będzie trwać cztery godziny, nie dwie, ale druga nad ranem? Dobrze w wakacje, ale w rok szkolny? No wai! |
|
|
|
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 28-06-2011, 19:54
|
|
|
Niby dzisiaj miałam ostatnie dwa egzaminy, ale czuję się rozczarowana. Ja wiem, że życie nigdy nie było sprawiedliwe i że nie jest sprawiedliwe, ale mimo wszystko... 4+ to dobra ocena, ale nie satysfakcjonuje i pozostawia niedosyt, jeśli ktoś walczył i harował przez cały semestr, żeby dostać 5 z HLP... Bo bez tej całej pracy i tak bym miała 4. Heh, od przyszłego roku akademickiego zmieniam metodykę pracy... |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 28-06-2011, 20:39
|
|
|
Bo nasi profesorowie są szkoda słów. Mój promotor dawno temu dwa razy powiedział nie pisz charakterystyk firm, czyli historia i itd. Dziś oznajmił tuż tuż przed obronami , że jednak mój pierwszy pomysł był dobry i tak go powinienem zrobić. Odkrył Amerykę. Teraz muszę część praktyczną poprzewracać i dopisywać tam i ówdzie. Nie mówię o reszcie ludzi jak się uwijał z ich pracami mgr. Tak nie przebije jednego profka od siedmiu boleści z wpisami. Geniusz nad geniuszami.
Kłania się termin jesienny, a tak wszystko całkiem nieżle pozdawałem. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Lain
|
Wysłany: 30-06-2011, 09:56
|
|
|
Umarł mi Windows, drań jeden, a dzisiaj jest ostatni dzień, w którym będę mogla korzystać z laptopa koleżanki. W następne dni będę się chyba czuła jakby mi rękę amputowali T_T. |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 30-06-2011, 12:11
|
|
|
Czeeemu nie lecę właśnie na Anime Expo. ;_; Czeee-eee-eeemu... koncert waifu, Kalafina, Kobayashi Onyx, hachi, godwaka... czeee-eee-eeemuuuu. ;_;
chlip. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 30-06-2011, 14:49
|
|
|
'Doładowanie Twojego konta PayPal nie powiodło się. Zwrócimy Ci pieniądze w ciągu 6 dni roboczych.' - no !@#$%^&** jego mać. Zwrócić zwrócą, ale jutro mija deadline na zapłatę. Jestem taka !@#$%^&*, że najchętniej bym ich tam wszystkich pozabijała w tej firmie (Blue Media) >___< |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 02-07-2011, 12:12
|
|
|
Szanowna Pogodo,
Buuuu! I dwa kciuki w dół.
Nie kocham, Sas. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 03-07-2011, 17:37
|
|
|
Bo ja się pytam: co to, k*****, miało być?! No ja #*$^%@^#, skąd ten cholerny dupek wytrzasnął te pytania i odpowiedzi, to ja nie mam zielonego pojęcia. A może źle czytałam notatki z wykładów. Egzamin na bank niezaliczony, poprawy we wrześniu optymistycznie nie widzę i tym samym obleję 1 rok magisterki dzięki czemuś TOTALNIE NIEZWIĄZANEMU Z ANGLISTYKĄ. A żeby było milej, to jeszcze mnie facet maksymalnie wkur..., ledwo rozdał kartki, buc &%@*%#.
I bolą mnie nogi od butów na obcasie.
A jakby tego było mało, pojechałam do pracy sprawdzić grafik i co się okazało? Że nasz kochany wybitny Geniusz układający grafik nie potrafi odejmować i nie wie, że 16-8=8, a nie 7. Oooo nie, ja tego tak nie zostawię, w przyszły weekend mam jeszcze 2 egzaminy, prosiłam o 8 godzin i 8 chcę pracować. Wsadźcie se w du*ę te 9.
A jak już się żalę, to się jeszcze pożalę na to, że MIKUNOPOLIS w Los Angeles. Koncert Vocaloidów. Tak strasznie chciałabym na coś takiego pojechać... |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|