Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-08-2011, 06:16
|
|
|
Nie wiem co się ze mną dzieje, ale musi przestać zanim do reszty oszaleję... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 15-08-2011, 10:38
|
|
|
Bo nie mogę przejść misji z The Legend of Zelda! Jestem wściekła! |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 15-08-2011, 15:21
|
|
|
Bo jak mi się trafia okazja na chociaż namiastkę wakacji poza miastem to NIE! muszę zostać w domu, aby pielęgnować kontakty rodzinne. Nawet do Wrocławia mnie nie chcą puścić. Do tej pory nie było tak źle, ale teraz muszę wyjechać najszybciej jak się da. Chyba, że się nie da... nie wiem sama co mam robić :<
EDIT: i przeraża mnie jakich moja matka potrafi użyć argumentów żeby postawić na swoim. I że potrafi tak zagrać mi na emocjach, że doprowadza mnie do płaczu. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-08-2011, 18:37
|
|
|
Bo restock. RESTOCK. A ja nie mam pieniędzy ;___________;
A koteczka gardzi mokrym Royalem i Hillsem z saszetek... Bo jaśnie panienka tylko suchą i mokrą z puszeczki. Saszetki jaśnie panience nie podchodzą. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 15-08-2011, 22:45
|
|
|
Meruś, twoja chociaż je jakąś mokrą, bo mój Pan i Władca tylko chrupki i tru mięsko...
I bu, chyba łapie mnie przeziębienie. |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
|
Wysłany: 17-08-2011, 16:33
|
|
|
Moshi, to współczuję :D Moja aż tak wybredna nie jest (może dałoby się ją nawet karmić samą kukurydzą z puszki i wypasać na trawniku przed domem), chociaż w przypadku wspomnianego mięska, to pół godziny będzie się zastanawiać i trącać łapą, zanim się zdecyduje na zjedzenie (lub majestatyczne oddalenie się ze wzgardą). Szczególnie jeśli chodzi o mięsko gotowane, bo surowe już prędzej zje.
Bo jutro do dentysty. Nie byłoby o czym pisać, gdyby nie to, że musiałam na tę wizytę poświęcić jeden dzień urlopu z już i tak skromnego zapasu. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 18-08-2011, 12:18
|
|
|
Bo potrącił mnie rower, chociaż chodnik był szeroki i dało się mnie wyminąć z każdej strony; lewa ręka boli mnie jak cholera, zwłaszcza, gdy próbuję ją unieść powyżej poziomu ramienia. Na dodatek jestem zmęczona i śpiąca, a temperatura we Wrocławiu jest oczywiście za wysoka jak na Easiowe standardy, więc wcale nie mam z tego powodu lepszego humoru.
Aaaaargh! Na dodatek COŚ mi się wyprało razem z ciuchami, jakiś papier czy chusteczka, i teraz wszystko mam w białym szicie. *&^!@$#!!!!! |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 18-08-2011, 14:36
|
|
|
Zapalenie gardła w piękną, słoneczką pogodę. Kicham, prycham i gryzę. Niech chociaż ta gorączka sobie wreszcie pójdzie... Najchętniej bym przesiedziała w domu parę dni, ale nawet to nie jest mi dane. |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 19-08-2011, 15:09
|
|
|
Co za %^$# dzień. W tej chwili NIE NA WI DZĘ swojego życia, BARDZO! |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-08-2011, 21:12
|
|
|
Bo nowy antywir (najprawdopodobniej on, innych podejrzanych brak) tworzy mi dysonans, gdy słucham muzyki z youtuba. Żeby móc bez zakłóceń odsłuchać piosenki muszę poczekać aż calutki się załaduje i podczas słuchania nie przełączać stron w innych oknach. >.> |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-08-2011, 21:32
|
|
|
Tren napisał/a: | Bo nowy antywir (najprawdopodobniej on, innych podejrzanych brak) tworzy mi dysonans, gdy słucham muzyki z youtuba. Żeby móc bez zakłóceń odsłuchać piosenki muszę poczekać aż calutki się załaduje i podczas słuchania nie przełączać stron w innych oknach. >.> |
Zmień antywira? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-08-2011, 22:29
|
|
|
Keii napisał/a: | Zmień antywira? |
..........brzmi tak prosto, co nie?
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ten antywirus był kupiony. Nie, nie przeze mnie, przez ojca i teraz mam w planach jakże radosną perspektywę wyjaśniania mu jutro, że program mi się nie podoba i już wolę spiracić innego antywira... Czuję się jak cholerny zdrajca przez jeden durny program! |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 20-08-2011, 22:41
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Bo restock. RESTOCK. A ja nie mam pieniędzy ;___________; |
XD
Obecnie mam podobny problem, tyle że nie restock, a premiery siem zbliżają. Oh well, zawsze jakoś mi się udaje na czas.
Cytat: | Meruś, twoja chociaż je jakąś mokrą, bo mój Pan i Władca tylko chrupki i tru mięsko... |
Mój nowy nabytek tyż. A dzisiaj nawet suchego z Puriny nie ruszyła, tylko kurczaczka (dzięki dobroci moich rodziców, bo ja bym jej nie dała). Przygarnięte toto ze schroniska, a takie wybredne. I chude jak przecinek. |
|
|
|
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 21-08-2011, 10:28
|
|
|
Agon napisał/a: | Cytat:
Meruś, twoja chociaż je jakąś mokrą, bo mój Pan i Władca tylko chrupki i tru mięsko...
Mój nowy nabytek tyż. A dzisiaj nawet suchego z Puriny nie ruszyła, tylko kurczaczka (dzięki dobroci moich rodziców, bo ja bym jej nie dała). Przygarnięte toto ze schroniska, a takie wybredne. I chude jak przecinek. |
Nie chcę nic mówić, ale moja kotka je jedynie ugotowaną marchewkę, czasami chrupki (ale tylko z łaski) i co najśmieszniejsze mokrą karmę z puszki .. oblizuje .. tzn. tylko sosik wcina. Jak tak na nią patrze to aż mi się śmiać chce. Bo mięska, kurczaczka, nawet rybki nie ruszy, damulka. Tee kootyy ..
U mnie: bo obudziłam się z okropnym bólem głowy i wiem, że dzisiejszy dzień będzie do .. odwłoku! Poza tym boję się! Strasznie się boję nowej szkoły, internatu. |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 21-08-2011, 12:27
|
|
|
akai_akumu napisał/a: | Bo mięska, kurczaczka, nawet rybki nie ruszy, damulka. |
Damulka? A gdzie tam! Masz szalenie ekonomicznego kota, też bym takiego chciała. :D |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|