Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 10-09-2011, 18:10
|
|
|
ale coś jest z osami. my wywaliliśmy 3 gniazda spod dachu, koleżanka która ma domek letniskowy w okolicy naszej też narzeka na plagę os. pan we wsi powiedział, że skoro tyle os jest, to będzie sroga zima. jako miastowa nie mam powodu mu nie wierzyć. :P |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 10-09-2011, 19:26
|
|
|
U mnie w Sączu też w cholerę os, tu nawet w Krakowie też dziadostwa pełno. Nie mam żadnych włosów do macania to mnie nic nie użądliło, ale psa mi upitoliły w język. Sigh. Poczułam się biologicznie zaintrygowana skąd tyle tego... |
|
|
Luik
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 10-09-2011, 20:06
|
|
|
A, że dobry dla nich rok to nie przeczę. Nadziałce tyle tego było, że właziły do pszczelich uli i je plądrowały (ojciec ma niewielką hobbistyczną pasiekę, przy której mu zazwyczaj pomagam). Z kolei dla pszczół rok koszmarny. Więc pszczół mało, a os stada. Chodziłem po pasiece z packą na muchy i zabijałem paskudztwo w locie. Pierwszy raz miałem tak, że w czasie grzebania w ulu pożądliły mnie osy. Samą packą zabiłem ich kilkaset, a poza tym wyszukałem i zniszczyłem wszystkie gniazda nadziałce i w okolicy. Myślę, że dzięki temu jeszcze mamy pasiekę. Ale teraz problem zdecydowanie został opanowany. ;)
Sasayaki, postanowiłaś wytrzeć rękę w klawiaturę? :P |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 10-09-2011, 20:25
|
|
|
Cytat: | Sasayaki, postanowiłaś wytrzeć rękę w klawiaturę? :P |
Nie... poskarżyłam się jednoręcznie, czekając aż panowie załatwią sprawę.
A wiedzieliście, że osy lubią włazić do butów i tam zdychać? No bo ja już wiem. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Luik
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 10-09-2011, 20:35
|
|
|
Płeć cię ochroniła prze perfidnym komentarzem o osach zdychających po wlezieniu do buta :D |
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-09-2011, 23:58
|
|
|
Wczoraj na balkonie naliczyłam 12 martwych os. Nie mam pojęcia skąd się wzięły, nie mam żadnych kwiatków czy innych wabiących roślinek.
A w temacie
- bo leczenie zębów zżera mi finanse
- bo ziiiiimno |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 11-09-2011, 14:03
|
|
|
Bo z rocznego rozliczenia za media wyszła niedopłata, którą trzeba dopłacić. Szit fak by to. |
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 11-09-2011, 15:31
|
|
|
Bo mam MONSTRUALNĄ opryszczkę, jestem przeziębiona, wszystko i wszyscy mnie irytują. Jak to miło, że będą jedli MÓJ tort urodzinowy, kiedy ja będę gniła w łóżku. BARDZO. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 11-09-2011, 18:11
|
|
|
Moje ukochane półbuty nie dadzą się naprawić. Konstrukcja jest na tyle durna, że bez stosownych zacisków nie mają szansy dać się skleić, a nawet po ich zastosowaniu rozleciałyby się za góra pół roku - to są akurat miejsca mocno obciążane i zupełnie źle pomyślane. Poza tym i tak się strasznie prują.
Wniosek - Heavy Duty to nazwa baaaaardzo na wyrost. == |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 12-09-2011, 08:48
|
|
|
Porządne przeziębienie mnie złapało. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 12-09-2011, 10:20
|
|
|
Bo po raz kolejny moja genialna uczelnia dała d.u.p.y. Zapisy na zajęcia w e-dziekanacie, tak? Od godziny 11. Wiedziałam, że pójdzie coś nie tak, bo nasz e-dziekanat jest czymś totalnie absurdalnym i nawalającym przy każdej okazji.
1) Najpierw wyskoczyło mi okienko, że w ogóle nie mogę się zapisać na zajęcia. Świetnie.
2) Potem, jak się w końcu udało, jeszcze ze 3 razy musiałam klikać w kolejne linki do podstron, tak jakby administrator nie zdawał sobie sprawy, że w momencie, kiedy masa ludzi chce się dostać na stronę w tym samym momencie, strona ładuje się koszmarnie wolno.
3) Jest! Jest tabelka z zajęciami. Eh? Co jest? A gdzie jest pozostała połowa zajęć, które były wypisane w rozpisce, a na które ja chcę iść, bo niestety widoczne są na razie dla mnie tylko zajęcia, na które iść nie zamierzam?
4) Tylko 15 miejsc na jedne zajęcia? Suuuper.
5) Okej, zapiszę się przynajmniej na jedne. Klikam. Klikam. Klikam. NIC. O, w końcu załapało, wyskoczył komunikat "trwa zapisywania".
6) 5 min później - "trwa zapisywanie".
7) Odśwież.
8) I teraz nie chce mi się otworzyć nawet defaultowa strona główna e-dziekanatu.
9) Czyli pewnie koniec końców wyląduję na tych zajęciach, na których nie będę chciała, a wtedy się wścieknę, pójdę na uczelnię i zrobię im awanturę.
10) A w ogóle to genialnym pomysłem jest rozpoczęcie zapisów w poniedziałek, kiedy sekretariat jest nieczynny i nawet nie można zadzwonić spytać się, co jest nie tak. Czy choćby powiedzieć, ze coś jest nie tak i zwyzywać tę bandę debili od <cała litania niecenzuralnych słów> |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 12-09-2011, 10:56
|
|
|
Bo mały wypadek na Błoniach, rowerowy. Sigh, przeklęte owce. |
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 12-09-2011, 11:16
|
|
|
Sara, bo się końcu nie dowiedziałam od Nanami: co na Błoniach robią owce? O_o
...c.d.
11) PRZERWA TECHNICZNA.
...no co wy? nie, wcale się tego nie spodziewałam. i ojej, to musiała być totalna niespodzianka dla administratora. grrrrrrrr, pokażcie mi szmaciarza, to mu obiję klejnoty rodowe.
(ale udało mi się zapisać na dwa zajęcia. sukcessss -.-) |
_________________ ☾
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-09-2011, 12:44
|
|
|
Easiu, jesienny wypas owiec. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 12-09-2011, 12:56
|
|
|
Dzięki.
...c.d.
12) Z powodu awarii systemów (no co wy, kto by się spodziewał...) zapisywanie na zajęcia wstrzymano co najmniej do środy. To się lepiej pospieszcie, bo w piątek już idę do pracy, a wątpię, żeby mi tam pozwolili ślęczeć godzinami przy kompie w oczekiwaniu na załadowanie się strony. |
_________________ ☾
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|