Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 12-09-2011, 18:14
|
|
|
Bo matka znowu jęczy, ze robię miny, ze jej się to nie podoba i żebym sobie zrobiła zdjęcie, to zobaczę, jak wyglądam. TO KUR... DE NIE PATRZ, jak jestem taka nieestetyczna. Co, mam całe życie chodzić z pokerface'em? Nie, uprzejmie dziękuję. Ale to jeszcze nie koniec, dowiedziałam się, że zawsze po powrocie ze szkoły wyżywam się na rodzicielce (biedactwo, ojej) i wrzeszczę. A to mi powiedziała osoba, która podobnoż ma "chorobę zawodową", która polega na tym, że się drze. Innymi słowy jej można, bo jest nauczycielką, a mnie nie, bo jestem dzieckiem => mam szanować rodziców (= całować po nóżkach i przepraszać za sam fakt istnienia, zapewne). Ahaha, no tak, nastolatki wcale nie reagują intensywniej, te hormony to tylko plotki.
Po prostu FACEPALM. Albo nie. FACEDĄB. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-09-2011, 17:29
|
|
|
Koleżanka z pracy, która robiła to samo co ja, poszła właśnie na zwolnienie i raczej nie wróci, bo jest już jakoś w 5. miesiącu ciąży. Dowiedziałem się o tym około ósmej rano, około dziesiątej dowiedziałem się również, że teraz ja mam z marszu przejąć jej sprawy oraz chrzanić się z ludźmi, do których zdążyła już wysłać wezwania do wyjaśnień.
Things just got interesting... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 13-09-2011, 20:10
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | (...)około dziesiątej dowiedziałem się również, że teraz ja mam(...) |
Jeżu, w kontekście wcześniejszej części wypowiedzi niemal apopleksji dostałam czytając ten fragment* :D
A żeby nie offtować za bardzo w offtopie - bo ściana słówek z angielskiego na jutro, bo dalej jestem chora i autentycznie nie mam kiedy się wyleczyć, bo pierwsze zajęcia z harmonii a mi już mózg uszami wypłynął.
*ciążeeeeeee? Tak dla urozmaicenia wydziału? |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 13-09-2011, 20:13
|
|
|
Koranona napisał/a: | bo ściana słówek z angielskiego na jutro |
Wolałabym znowu być w szkole i uczyć się ściany słówek niż pisać ten goniony plan na karciankę. Ja nie wiem, skąd ci z ministerstwa biorą takie denne pomysły...
A na domiar złego, boli mnie gardło. Bomba. |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 15-09-2011, 21:24
|
|
|
...w przeciągu dwóch miesięcy rozbiłem drugi samochód. Brawo, braaawo, piękny wynik, który nic, ino zapisać zaraz pod rubryczką "wykonywane zajęcie: kierowca zawodowy". I ten styl - zasnąłem za kierownicą. Jak cholerny stereotypowy bohater wieczornych wiadomości o wypadkach samochodowych. Przynajmniej bez żadnych obrażeń dla uczestników kolizji.
Rozsądek rozpaczliwie krzyczy: "człowieku, wyśpij się i zacznij myśleć!", a w rzeczywistości idziemy od zaraz naprawiać Mastera, który do poniedziałku musowo musi jeździć... |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-09-2011, 21:26
|
|
|
KATAR. RWA. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-09-2011, 21:31
|
|
|
Same here. Oddycham jedną dziurką od nosa. Druga jak nie zatkana, to cieknie, a cały nos już piecze. Oczy łzawią, głowa boli (dobrze, że gardło już nie), jeszcze trochę i wykaszlę płuca i wykicham zęby. Gorączka też już opadła. Jak dobrze, że jeszcze tylko piątek i weekend. A nie, przecież w sobotę mam dwie osoby na korkach. Bomba. |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-09-2011, 06:29
|
|
|
Takoż. A już miałam nadzieję, że w tym roku mnie ominie >_< |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 16-09-2011, 14:32
|
|
|
Bo Arcanum nie obsługuje jpg.
WRRR |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 18-09-2011, 07:03
|
|
|
Pamiętacie jak pisałam o pladze os? No to już doskwierają znacznie mniej. Za to mamy nową- Plaga Muszek Owocówek. W życiu ich tylu na raz nie widziałam. Ktoś wie, skąd się toto bierze? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 18-09-2011, 10:25
|
|
|
Musisz poszukać miejsca gdzie się lęgną. Pozbyć się gnijących ziemniaków i owoców, lub czegoś co gnije. Sprawdzić rury i wentylację, bo tam mogą tez przybywać. Fajnie się je morduje.
Pytanie mieszkasz pod sklepem spożywczym |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 18-09-2011, 11:21
|
|
|
Caladan napisał/a: | Pytanie mieszkasz pod sklepem spożywczym |
Nie. Tak myślę teraz, że może przyleciały z zewnątrz- z sadu. tam zgniłych jabłek jest pod dostatkiem.
Swoją drogą, muszki lgną zwłaszcza do ciasta drożdżowego (mama zrobiła). |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-09-2011, 11:53
|
|
|
Sas, jak wyżej, sprawdź czy gdzieś nie leży jakiś nadpsuty owocek, w koszu nie ma obierek z czegokolwiek. Jak by się dało, uprzątnij trochę tych zgniłych owoców. A w domu, szczególnie w kuchni, pilnuj porządku. Ciasto, chleb zakrywaj, często wyrzucaj śmieci, zwłaszcza te organiczne. Niedawno miałam to paskudztwo w domu, trzy dni się męczyłam przez jedną, głupią gruszkę. Pocieszę cię, że żyją krótko, tylko nie można im ułatwiać wylęgania.
Jak chcesz się ich trochę pozbyć, to sprzedam ci sposób, który sama dostałam: do słoiczka po dżemie wkładasz kawałek owocka albo wlewasz trochę octu winnego. Zostawiasz to na godzinkę, po tym czasie paskudy powinny się zlecieć. Cichaczem nakrywasz słoiczek łapką (tylko ostrożnie, bo to szybka i czujna zaraza jest), po czym tak żeby nie wyleciały, nalewasz do niego wody, topisz muszki, a zwłoki wylewasz do toalety. I tak kilka razy. |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 18-09-2011, 12:25
|
|
|
O, dzięki za radę! Wypróbuję pułapkę. |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 19-09-2011, 12:38
|
|
|
Śmierć pisaniu i składaniu licencjatów.
I skapnęłam się że właśnie skonczył się groupon na czekoladę, a go nie wykorzystałam. za to drugi trochę droższy z jazdą konną usłyszałam - nie mamy terminów, instruktorka jest na urlopie i wraca w przyszłym tygodniu. Dziękuję. |
Ostatnio zmieniony przez Nanami dnia 20-09-2011, 16:42, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|