Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-09-2011, 13:56
|
|
|
Nanami - walcz o swoje, nie daj się stłamsić przez pierdołowatość promotora!
Bożejakideeeeerp. Niech mnie ktoś stąd zabierzeeee... |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 19-09-2011, 15:43
|
|
|
Jutro będę walczył z betonem i systemem. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 19-09-2011, 17:24
|
|
|
Bo znowu mam zapchany nos, meh. Ból gardła już mi przeszedł, ale w sumie wolałabym jednak to gardło, nie nos. O ile zakład, że nie zasnę do drugiej nad ranem? ==" |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 19-09-2011, 19:12
|
|
|
W ramach zimy zakupiłem opony odpowiednie <wbrew pozorom dbam o bezpieczeństwo, tego..>. Z rozpędu oddałem felgi do piaskowania. Nie mam więc kół w rydwanie. ETA zwrotu - przyszły poniedziałek.
BAKA i potrzeba posiadania samochodu nadciąga w piątek... |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-09-2011, 08:00
|
|
|
Z cyklu "najgłupszy powód do odwołania spotkania".
Pranie nie wyschło. W domu nie ma ani jednej suchej pary spodni (bo są całe dwie, jestem u rodziców, mam to co sobie przywiozłam).
No komedia po prostu, nie mam w czym wyjść z domu :D |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 20-09-2011, 10:08
|
|
|
Bo od paru dni nie mogę spać. Nie ma znaczenia o której się położę i jak bardzo jestem zmęczona, przewracam się z boku na bok do 6 nad ranem, potem zasypiam. Jeśli wstaję o tej 10 to dobre i te 4 godziny snu, choć to mało. Ale dzisiaj moi współlokatorzy postanowili zrobić sobie o 7 ran świeża kawę... I ją mielili. A ten młynek elektryczny hałasuje gorzej niż betoniarka na placu budowy (swoją droga jakieś ustrojstwo teraz też warczy za oknem. Panowie budowlańcy, nie cierpię was.) Oczywiście nie dane było mi znowu zasnąć. A mam dzisiaj masę spraw do załatwienia na uczelni. Także spalam całą godzinę, czuje się fatalnie i chyba zaczyna mnie boleć gardło. Jak ktoś się dzisiaj do mnie odezwie nieproszony to przysięgam, że zabiję -.- |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-09-2011, 15:34
|
|
|
Motyla noga*, znowu problemy, awantury i węszenie spisków i oszustów, tym razem padło na mnie. Niech mnie ktoś zabije, będę miał spokój... =='
*dzięki Mai za pomysł na przekleńśtwo |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 20-09-2011, 16:33
|
|
|
Bo w 14 dni muszę doprowadzić mój angielski do stanu używalności.
Niewykonalne. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-09-2011, 00:21
|
|
|
Bo stanowczo zbyt łatwo przywiązuję się do ludzi. A obiecywałam sobie, że tym razem tak nie będzie! No nic, póki co cieszę się tym, co mam, chociaż wiem, że koniec bliski... :<
Poza tym standardowo jestem w Czarnej Pupie, no ale cóż, przynajmniej może trochę schudnę i te sprawy. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-09-2011, 18:00
|
|
|
Bo koagulacja własnego białka na żywym organizmie boli. Bardzo. |
|
|
Lain
|
Wysłany: 27-09-2011, 18:51
|
|
|
bo life sucks >_< |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 27-09-2011, 20:02
|
|
|
Remont skończony, jest nowa kuchnia, jeszcze tylko sprzątanie. Byłoby świetnie i wojgle - nawet pomimo tego nieziemskiego bałaganu... Gdyby nie to, że przyjechało wujostwo i ni w ząb nie rozumie (mój ojciec zresztą też), że ja wstaje o 5 rano i najpóźniej od 22 potrzebuję ciszy nocnej.
Mam się nie denerwować i wytrzymać DO PIĄTKU.
Ja się wcale nie denerwuję, hahaha.
Ja tylko dostaję cholery, ze tak cenzuralnie to ujmę, jak ciotka, wujek i ojciec razem przekrzykują się tak, że słyszę ich dwa pomieszczenia dalej i przez zamknięte drzwi (moje łóżko od ich "rozmowy" dzieli zaś już tylko jedno pomieszczenie) do godziny 24. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-09-2011, 13:44
|
|
|
Bo wreszcie mi przyszło zapłacić za sklerozę i lekkomyślność...
Wczoraj zapomniałem zrobić coś, co kazał ojciec - zamówić towar przez internet (jest handlowcem). Wściekał się godzinę, na drugi dzień przy śniadaniu jeszcze trochę, i 'za karę' zostałem wzięty na budowę, by pomachać łopatą. Dziś rejestracja na zajecia na studia, ale nic to, nie będę się dodatkowo narażał. Wróciłem o 12, i jak się okazało, nie doceniłem punktualności studentów, przez co wszystkie poranne zajęcia były pozajmowane. Tym samym np. w środę mam od 10:30 do 12, 4 h przerwy, i znowu 4 h zajęć. Brawo ja. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-10-2011, 09:08
|
|
|
Nie przypuszczałam, że słońce może być jednak aż tak zabójcze początkiem października. Zwłaszcza, że ludziki dookoła TEŻ były bez czapek i jakoś nikt nie miał takich problemów. Więc ja zapominam, że ja jednak miewam. Tyle dobrze, że kolejny raz mam nadzieję uda się uniknąć szpitala. Sigh. Kranówkę chociaż i moją niezapomnianą czapkę teraz to już zawsze będę nosić. Chciałam się zrobić bardziej kobiecy i otwarty człowiek i o, proszę, od razu przygrzało. Więc debiutu dzisiaj też nie będzie. Nic nie będzie, bo ledwo spod prysznica się wyczołgałam. |
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 03-10-2011, 18:29
|
|
|
Bo nie chce jutro nigdzie jechać, przeczuwam wielkiego faila. |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|