Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
darksamurai 
Głupiec z wyboru
|
Wysłany: 18-01-2009, 12:30
|
|
|
A mnie boli to, że taki temat istnieje. Nie jest do dyskusji, a do bezmyślnego wypisywania, co popadnie. Z problemów można się zwierzać innym ludziom, zamiast zaśmiecać forum. |
|
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-01-2009, 13:02
|
|
|
darksamurai napisał/a: | A mnie boli to, że taki temat istnieje. Nie jest do dyskusji, a do bezmyślnego wypisywania, co popadnie. Z problemów można się zwierzać innym ludziom, zamiast zaśmiecać forum. |
Nie wiem, czy zwróciłeś uwagę, ale po drugiej stronie kabla są ludzie. |
|
|
|
|
 |
darksamurai 
Głupiec z wyboru
|
Wysłany: 18-01-2009, 14:03
|
|
|
I co z tego? Taki temat jest niepotrzebny, i to mnie boli. A skoro ten temat jest od pisania, co mi nie odpowiada, to piszę. |
|
|
|
|
 |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 18-01-2009, 14:15
|
|
|
Jeśli się nie podoba temat, cóż stoi na przeszkodzie, żeby go omijać i nie czytać?
Moderacja informuje uprzejmie, że dział ten nosi nazwę "off-topic" i w założeniu służy do rozmów na tematy luźne (punkt 7. KF).
Uprzejmie informuję także, że o tym, co na forum jest tematem który "zaśmieca forum" decyduje Administracja i Moderacja Forum Tanuki.pl i także ona podejmuje decyzje, który temat zostaje usunięty.
Wszelkie dalsze uwagi co do administrowania forum, oraz uwagi co do jego funkcjonowania proszę wysyłać przez wiadomości prywatne.
Pozdrawiam
IKa
Zua Biurokratka |
|
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

|
Wysłany: 19-01-2009, 00:37
|
|
|
Bo przez kaszel nie mogę zasnąć. A próbuję już od dwóch godzin. A jutro muszę wstać o 5:40, żeby zdążyć na zajęcia na 8:00. Jedne. Jedyne w ciągu całego dnia. Nie chce mi się iść niesamowicie. Ale akurat gramatyki opisowej wolałabym nie opuszczać, zwłaszcza, że za tydzień mam koło. A później egzamin. Yay. A poza tym cieknie mi z nosa. Drugie yay.
EDIT
Udało mi się zasnąć przed 3:00. Trzecie yay. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Kusoku 
Zaatakowany pierunem!

|
Wysłany: 19-01-2009, 20:22
|
|
|
Poza beznadziejną towarzyszką na studniówce to chyba nic złego :P
w każdym razie studniówka nie najgorsza była :P
No tam jeszcze przeziębiony byłem ale mnie już tylko trochę gardło boli |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-01-2009, 11:28
|
|
|
Przychodze na Rebel zamówić porcje RPG za wypłatę styczniową (poprzednia paczka była za grudniową), patrze, a tu wszystko dostało nagle sporego opóźnienia. Dobrze, że przynajmniej jest dostępne...
I teraz się zacząłem bać, że nigdy nie zbiorę tego systemu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-01-2009, 19:19
|
|
|
Zgodnie z tradycją wróciłem z Lublina z pączkami i migreną. Również zgodnie z tradycją w cukierni został tylko jeden z marmoladą. Gupia tradycja... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 21-01-2009, 19:29
|
|
|
Wzięłam podłaczyłam zepsute słuchawki do kompa, wzienam ja lutownice i... przetopiłam plastik żeby słuchawki działały. I udało się! działały, ale chciałam poprawić, żeby było mocniej... I co? Słuchawki przestały działać... |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-01-2009, 19:39
|
|
|
Pogoda zrobiła się glizdziasta i cały czas pada i jest na chodnikach jest mnóstwo wody, a pod spodem lód. Nie no bajecznie wracało się ze szkoły... |
|
|
|
 |
Dina 
Smile!

|
Wysłany: 21-01-2009, 20:06
|
|
|
Bo jest tak moooooookro :( bo po powrocie do domu trzeba suszyć skarpetki, a na ulicy chować się za co się da przed #2!@# idiotami, którzy nawet nie pomyślą o tym, żeby zwolnić obok biednego ludzika z wielką, ciężką torbą:( W takich dniach chwalę sobie zakup długiej, nieprzemakalnej kurtki. |
_________________ I close my eyes and I keep seeing things
Rainbow waterfalls
Sunny liquid dreams
Confusion creeps inside me raining doubt
Gotta get to you
But I don't know how |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

|
Wysłany: 21-01-2009, 20:07
|
|
|
Bo po ciachaniu. Niby dobrze, bo wygląda na zdrową, ożywioną i pełną energii... No właśnie. Pełną energii. Z kołnierzem na szyi i kategorycznym zakazem skakania robi dokładnie WSZYSTKO, żeby kołnierz ściągnąć, a zakaz złamać, próbując wskoczyć na wszelkie łóżka, parapety czy stoły. I jest wściekła, że nie może się zmieścić do swojej kryjówki pod moją sofą. Przez następne 12 dni będę latać za koteczką z notatkami do nauki na egzaminy w ręce. Wykończy mnie. Poprawka - już czuję się wykończona.
A jak ją na sekundę spuściłam z oczu (jeszcze w klinice), to stanęła na główce i pomajtała łapkami... Dziś albo jutro dostane zawału, to pewne == |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-01-2009, 10:14
|
|
|
_________________________Błoto_________________________. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-01-2009, 15:24
|
|
|
Cholernu Murphy.
Jeśli ma się trzy egzaminy w dwutygodniowej sesji, to OCZYWIŚCIE dwa z nich muszą być w ciągu trzech pierwszych dni. A trzeci w ostatni.
A chciałam wcześniej do domu pojechać! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 22-01-2009, 16:12
|
|
|
O trzeciej w nocy obudził mnie koszmarny ból zęba, ale taki naprawdę potworny, a po czwartej miałam wstać... Dawno tak nie zwijałam się z bólu, makabra. Niby już po wszystkim, ale przez cały ten cyrk, przespałam pół dnia i wszystkie moje plany na dzisiaj szlag trafił... |
|
 |
|