Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-01-2012, 16:53
|
|
|
Bo pierwszy raz w życiu odczułam potrzebę posiadania kredek akwarelowych, których nie mam i na które mnie nie stać. Niech to szlag. |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 29-01-2012, 15:30
|
|
|
Double ale srsly, mam teraz TAAAKIE oczka. Zawsze wydawało mi się, że zamyślenie i słodzenie herbaty do momentu kiedy napój zaczynał być cukrem z herbatą jest niemożliwe. Do dzisiaj, jeszcze 5 minut temu... Rany, w momencie w którym zdałam sobie sprawę co robię zawisłam z łyżeczką w powietrzu i zamyśliłam się nad sensem życia. Po czym spróbowałam wydłubać nadmiar cukru (taka kupka na dnie się zrobiła), nie udało się, zaczęłam więc podziwiać własny organizm pożądający glukozy (sekundy przed posłodzeniem ujrzałam wizję szarlotki, rzadka rzecz jak na mnie bo ja zwykle NIE pożądam słodyczy). Po czym spróbowałam herbaty i uznałam, że wypiję, co mi tam. Czuję się jak Abel. |
Ostatnio zmieniony przez Salva dnia 29-01-2012, 21:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 29-01-2012, 16:14
|
|
|
Ara? |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 31-01-2012, 16:59
|
|
|
Bo jestem tu zamknięty z bandą idiotów. Przed chwilą grupka gimnazjalistów próbowała odciąć kilka zębów widelca nożem do krojenia chleba, żeby zrobić wytrych, którym planują otworzyć drzwi na dwór (które są w każdej sali). Wszystko to w celu chodzenia zajarać za winkiel. Aktualnie spostrzegli, że poprzedni plan był nieco kulawy i szukają w internecie innych rozwiązań.
Ja tylko dodam, że w ogólnodostępnej świetlicy cztery metry dalej są zawsze otwarte okna. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 31-01-2012, 17:33
|
|
|
Bo kocham organizację praktyk jak świeża rana sól. By tak pogmatwać sprawę to trzeba mieć talent.
I jest zimno... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
Ostatnio zmieniony przez Sasayaki dnia 05-02-2012, 18:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 31-01-2012, 18:12
|
|
|
natalia ma jutro ostatni egzamin, pojutrze warsztaty i półtora tygodnia na wypoczęcie i co? i właśnie dopadła ją gorączka. hura!
do tego mam wrażenie, że jestem za słaba do pewnych rzeczy. |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 31-01-2012, 21:41
|
|
|
Bo nie śmierdzę jak stołówka azjatycka, a raczej jak używany przez tydzień smażony olej. Masakra. |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 01-02-2012, 12:53
|
|
|
Cytat: | Bo kocham organizację praktyk jak świeża rana sól. By tak pogmatwać sprawę to trzeba mieć talent.
| A jednak- to może być bardziej zagmatwane. Organizacja na moim wydziale Ssie przez duże, pogrubione "S". |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
Ostatnio zmieniony przez Sasayaki dnia 05-02-2012, 18:59, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 02-02-2012, 07:38
|
|
|
Ok, wypisujcie miasta:
Gliwice: -19,6 C
Bytom: -19,8 C
(temperatury z lokalnych stacji meteo)
Całe szczęście trafiłem na dobry skład, w który przy normalnych temperaturach jest jakieś 25 C (i nie da się oddychać). Dziś było może jakieś 5 C. Pewnie jutro podstawią normalny skład i mi tyłek przymarznie. Nie mówię oczywiście, że muszę jeszcze przejechać się autobusem z 20 min i tyleż samo przespacerować po Bytomiu. Kij ci w oko, wyżu znad Rosji, jutro biorę kalesony. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-02-2012, 08:47
|
|
|
vries napisał/a: | k, wypisujcie miasta:
Gliwice: -19,6 C
Bytom: -19,8 C |
Tokio: 2°C :> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-02-2012, 09:21
|
|
|
Łódź -20°C
A matka twierdzi, że jak wychodził rano to było -22°C. I czemu ja muszę iść na wydział przy takiej temperaturze? >.> |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 02-02-2012, 19:59
|
|
|
Poznań -17°C
Tyle wskazywał termometr jak rano o 6 wstałam do pracy. Teraz jest -14. Brrry. Lodowacieją mi stopy jak tylko wyjdę na dwór. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 02-02-2012, 20:32
|
|
|
Warszawa -19 stopniów Celsjusza. Mnie stopy lodowacieją jak siedzę w ciepłym inaczej autobusie (8 na 10), o spacerowaniu nie wspomnę. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 03-02-2012, 12:41
|
|
|
Dąbrowa Górnicza, dzisiaj około 7 było -25°C . Ołsom... |
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 03-02-2012, 12:52
|
|
|
A mnie w tych mrozach wkacza niemożebnie jedna rzecz - śpię przy otwartym oknie i nie zamarzam, uprzedzając pytania. Ale mija dziesięć - piętnaście minut i cholerny kaloryfer uruchamia się automatycznie... |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
|