Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 12-09-2008, 17:28
|
|
|
Bo świat zapada się w ciemność na neurologii w Lipnie... |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 12-09-2008, 22:49
|
|
|
Bo od 2 tygodni przestałam łykać Telfast i moje uczulenie znowu zaczęło dawać o sobie znać. Cała skóra mnie swędzi, mam ochotę się zadrapać (a jak drapię, to jest jeszcze gorzej). A było już tak dobrze... |
|
|
|
|
|
alex
|
Wysłany: 13-09-2008, 19:22
|
|
|
Bo w nagrywarce DVD wybuchła mi płyta i do wymiany napęd jest :( |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-09-2008, 10:13
|
|
|
Bo zimno. A we wtorek ma być 5 stopni i padać. To już chyba wolałem te upały... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 14-09-2008, 10:14
|
|
|
Bo, żeby się móc połączyć z netem, musiałem sześć razy zresetować modem. Oby to był ostatni raz dzisiaj... >.>
Szlag. To nie był ostatni raz. I tak jest od wczoraj, kiedy ojciec przyniósł swojego laptopa. Tak, że teraz mamy 3 kompy w domu. Teoretycznie można podłączyć Neozdradę do trzech maszyn, ale jak ja, matka i ojciec jednocześnie korzystają z neta na swoich maszynach, to któryś z kompów w sposób zupełnie losowy się odłącza...
*wali w modem wielkim młotem kowalskim i głośno klnie* |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-09-2008, 12:36
|
|
|
No to poszły kolejne pieniądze. Stanowczo ten miesiąc jest miesiącem wielkich i niespodziewanych wydatków. ...ony. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 15-09-2008, 17:28
|
|
|
Bo urodziłam się w złej części świata. Bo jest zimno. Bo mieszkam na poddaszu, więc jest jeszcze zimniej. Pozostał mi kocyk i herbatka. I stukając tego posta zimno mi w łapki. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 15-09-2008, 17:58
|
|
|
Bo nadal podstawową zapłatą za dobry uczynek jest bat na tyłek. Zatargałem książki (w ilości łamiącej kręgosłup) do dwóch antykwariatów i wróciłem z nimi do domu, bo nigdzie tego nie chcieli. Samochód nie pomógł wiele, bo parkowanie w okolicach Piotrkowskiej w godzinach szczytu to istna magia, a do tego w korkach postałem ponad godzinę. Najwyraźniej jutro zrobię te parę kroków do biblioteki i po prostu je tam oddam. Jak nie zechcą, to zapakuję i postawię przed śmietnikiem - ktoś sobie weźmie. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-09-2008, 18:24
|
|
|
Zrób listę co ciekawszych i wrzuć tutaj, a nuż się ktoś skusi... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 15-09-2008, 19:00
|
|
|
Rozważałem to, a jeżeli ktoś jeszcze na to wpadł, to pewnie warto. Być może jutro pojawi się plik ze spisem wszystkiego, co mam, bo w selekcję nie chce mi się bawić. To będzie duży plik... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 15-09-2008, 19:01
|
|
|
Bo czuję się koszmarnie, zarówno fizycznie jak i psychicznie. Od wczoraj niesamowicie mnie boli podbrzusze (być kobietą...) i dzisiaj również nie mogłam się od bólu uwolnić. Nie mogłam robić nic co by mnie oderwało od tej myśli, kilka godzin bezskutecznego skręcania się na łóżku mnie niesamowicie wykończyło. Cały czas boli, miałam wcześniej malą przerwę i wtedy mogłam na chwilkę odetchnąć z ulgą, ale nadal jestem zwyczajnie zmęczona. Nie miałam świadomości, że ból tak może męczyć. Nawet termoforek nie pomagał, a leków po pierwsze strasznie nie lubię brać, a po drugie akurat na tę dolegliwość bardzo rzadko mi pomagają. Jak do jutra nie przejdzie to idę do lekarza, bo to pierwszy raz kiedy trzyma mnie tak długo przy takiej intensywności. |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 15-09-2008, 19:11
|
|
|
<głask głask Salvę> Tulić nie będę, bo to byłby w tej sytuacji straszny sadyzm.
Bo Uniwersytet Śląski jest zuy i mhoczny, w najgorszym znaczeniu tych słów i jak pomyślę, że muszę tak jechać w tym tygodniu, to robi mi się słabo... I mam zdjęcia! Wyglądam jak zwykle koszmarnie, ale i tak o niebo lepiej niż na ostatnich, gdzie przypominałam ściganą listem gończym za potrójne morderstwo. Generalnie to będzie bardzo męczący tydzień, a nawet miesiąc - będą nadgodziny, papierów pod sufit, stres i zgrzytanie zębami. Na dodatek pogoda jest jaka jest, żeby chociaż nie padało... |
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-09-2008, 21:19
|
|
|
Bo ze wszystkich kaloryferów w domu musi nie działać akurat ten, który jest w pokoju z komputerem, w którym to pokoju spędzam jakieś 50% całego dnia. I tym sposobem, chociaż na dole jest przyjemnie i cieplutko, tutaj powoli zamarzają mi już dłonie. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 15-09-2008, 22:58
|
|
|
Bo zimno, wietrznie i kicham, i śpię na siedząco. I na stojąco. I ogólnie marnie się czuję, najchętniej nie wstawałabym z łózia, bu. |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 16-09-2008, 19:31
|
|
|
*patrzy na 2 posty wyżej*
Bo ziiimnoo. Łapki mi zaraz zamarzną. A kaloryfery JESZCZE nie grzeją.
W ogóle dzisiaj czuję się jakoś słabo, chyba mnie bierze jakieś choróbsko. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|