Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 17-06-2013, 21:48
|
|
|
… grałem w to kilka razy i nigdy nie miałem takiego problemu. o_O |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-06-2013, 22:38
|
|
|
Po doczytaniu faqów - chyba przegapiłam jedną rozmowę, stąd problem. Tak czy siak, na litość boską, głupia gro, dlaczego uważasz, że chłodna uprzejmość w stosunku do Sky'a jest bardziej romansowa niż otwarty flirt z Silk Fox? Foch i przytup. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 18-06-2013, 00:56
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Tak czy siak, na litość boską, głupia gro, dlaczego uważasz, że chłodna uprzejmość w stosunku do Sky'a jest bardziej romansowa niż otwarty flirt z Silk Fox? |
Podejrzewam, że priorytety twórców nie były dość "zachodnie i postępowe", co naturalnie jest niewyobrażalnym skandalem, homofobią, ciemnogrodem i dyskryminacją.
Należałoby tym zainteresować odpowiedzialnych aktywistów. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-06-2013, 09:52
|
|
|
shugohakke napisał/a: | Mai_chan napisał/a: | Tak czy siak, na litość boską, głupia gro, dlaczego uważasz, że chłodna uprzejmość w stosunku do Sky'a jest bardziej romansowa niż otwarty flirt z Silk Fox? |
Podejrzewam, że priorytety twórców nie były dość "zachodnie i postępowe", co naturalnie jest niewyobrażalnym skandalem, homofobią, ciemnogrodem i dyskryminacją. | Ja bym raczej podejrzewał, że to (jak na maturze z polskiego) problem zgodności z niezbyt dobrze przemyślanym kluczem. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-06-2013, 09:53
|
|
|
Priorytety twórców umożliwiają trójkąt, w którym (le gasp), wszystkie strony są z tego trójkąta zadowolone. Z trzech opcji romansowych dwie są biseksualne, a ta trzecia podobno też nie jest ze względu na jakiegoś buga. I wyjaśnijmy sobie - nie narzekam na to, że omfg, gra mi nie pozwoliła poderwać laski, tylko na tzw. ninja romans - interpretację uprzejmości w stosunku do postaci jako oznakę zainteresowania. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 18-06-2013, 11:51
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Priorytety twórców umożliwiają trójkąt, w którym (le gasp), wszystkie strony są z tego trójkąta zadowolone. Z trzech opcji romansowych dwie są biseksualne, a ta trzecia podobno też nie jest ze względu na jakiegoś buga. |
Biorąc pod uwagę, że grając facetem, zawsze kończyłam w trójkącie... potwierdzam. O ile pamiętam Sky'owi trzeba po prostu wyjaśnić, w której "drużynie się gra", metaforycznie rzecz ujmując. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
|
Wysłany: 18-06-2013, 11:51
|
|
|
Chyba, że tak. Growi scenarzyści mają czasem dziwne standardy zachować romantycznych.
A swoją drogą zabawnie brzmi ninja romans w kontekście problemów z lisicą ^^ |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 18-06-2013, 14:32
|
|
|
Pierwszy poważnie gorący dzień tego lata i co? I torowisko od mojego miejsca zamieszkania zdążyło już 2 razy się wybrzuszyć w odstępie 2-godzinnym. Kochajmy MPK ♥ i objazdy tramwajowe.
EDIT: Ok, niniejszym zdecydowanie otwieramy sezon na "sorry, tory wybrzuszyło, jedziemy objaździkiem ♥" dla krakowskiego MPK. Może postanowią startować do księgi guinessa...? Dzisiaj chyba padł rekord. |
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-06-2013, 21:20
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | O ile pamiętam Sky'owi trzeba po prostu wyjaśnić, w której "drużynie się gra", metaforycznie rzecz ujmując. |
Trzeba mu powiedzieć wprost, że chce się być tylko przyjaciółmi (jeśli się gra kobietą). Inaczej jego romans ustawia się "z przodu" i wygrywa niezależnie od reszty dialogów.
Z drugiej strony jak akurat pamiętam, że panem nawet bardzo nie musiałem uważać, aby również skończyć z lisicą, a nie w trójkącie (bo nie wiadomo czemu Closed Fist odstraszało Gwiazdę...) |
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
|
Wysłany: 18-06-2013, 22:25
|
|
|
Ach jakże ja totalnie generalnie nie mam ochoty na tę sesję! Nie żeby jakoś strasznie trudna była (choć przed mechaniką kwantową połowa mojego i tak szczupłego roku zwiała na wrzesień ^^), ale całe to uczenie się zupełnie mi przez rok zbrzydło.
Podział "wakacji" studenta w proporcji 2 dni / 3 miesiące jest tragicznym nieporozumieniem naszego systemu szkolnictwa wyższego...
Choć z drugiej strony jak ktoś pracuje wakacyjnie to jest mu wygodniej. I tak źle i tak niedobrze - temat właściwy dla "zupy". |
|
|
|
|
Silla
małe i wredne
|
Wysłany: 24-06-2013, 11:52
|
|
|
Nie wiem, co za patafian wymyślił przedmiot o niewdzięcznej nazwie 'antropologia literatury, ale niech wie, że nienawidzę go nienawiścią czystą i ognistą -_-'" |
_________________ Dziwactwo rzecz względna.
|
|
|
|
|
Mneme
Leniwiec Pospolity
|
Wysłany: 24-06-2013, 15:17
|
|
|
Silla, w sobotę próbowałam zdać ten przedmiot :P te wszystkie możności, materię, miłość, wiara... wiedz, że bardzo Ci współczuję :d |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 24-06-2013, 17:48
|
|
|
Mam w gardle kolczastą kulę. Do każdego przełknięcia śliny muszę się psychicznie przygotowywać, a odkaszliwanie to ... ugh. Tylko przy jedzeniu jest lepiej. Dopiero półtora dnia (i tak szybko się to to rozwinęło!?), a już mam serdecznie dość, nawet mówić głośno nie mogę. Ciekawe czy jutro zdążę jeszcze po wizycie u lekarza pójść do pracy o jakiejś sensownej godzinie... Do tego głowaaaa mnieee boooli.
A dysk jak padł, tak leży. Jedyną szansą jest przeszczep wnętrzności, znaczy elektroniki, z innego Samsunga 120. A i po tym nie wiadomo, czy się odzyska dane. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-06-2013, 23:00
|
|
|
Padł mi mój szatański włoski silnik. Definitywnie. Kij z kosztami, bo inny można całkiem tanio kupić i zamontować... o ile się go w ogóle znajdzie, bo to rzadkość. =='
Ktoś wie coś o silniku Lancii 5.20 turbo na sprzedaż? |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-06-2013, 13:31
|
|
|
Angina... Bosz, ile lat już nie miałam anginy? Myślałam, że to tylko grzdyle łapią. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|