Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 31-05-2013, 08:18
|
|
|
ARGH, do głowy mi nie przyszło sprawdzić jak kursują dzisiaj autobusy (oczywiście jak w sobotę), przez co nie mam czym dojechać do pracy (ma po mnie przyjechać szef) i nie wiem jak i o której wrócę. Niech cię szlag KZK GOP!
PS Do wiochy, gdzie pracuję, jeździ jeden autobus, w sobotę tylko 5 razy... |
|
|
Shiori
|
Wysłany: 31-05-2013, 20:40
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | PS Do wiochy, gdzie pracuję, jeździ jeden autobus, w sobotę tylko 5 razy... |
Znam ten ból...tylko że ja mieszkam w takiej wsi niestety. I też jestem nieszczęśliwym użytkownikiem KZK GOP :<
Poza tym dzień jest kiepski bo moja babcia wyprowadziła mnie z równowagi jak nigdy dotąd..mieszkam pod jednym dachem z wrogiem..WROGIEM. |
_________________ Tutaj staram się być zabawna: http://altefcztery.blogspot.com/
Moja galeria: http://orenei.deviantart.com/ |
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 31-05-2013, 20:42
|
|
|
Gosh, niech ktoś mi odda zdrową rękę. Jak ja teraz będę samochód w niedzielę prowadzić? >_> |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 31-05-2013, 20:59
|
|
|
Enevi napisał/a: | Jak ja teraz będę samochód w niedzielę prowadzić? >_> |
No jak to "jak", siostra? Poczuj się jak niedzielny kierowca. :D
Chciałem, to mam - wczoraj (w święto) popracowałem, w niedzielę też się szykuje wyjazd... Ale przynajmniej to lubię. XD (więc jestem debilem, oh well) |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 31-05-2013, 21:10
|
|
|
BOReK napisał/a: | No jak to "jak", siostra? Poczuj się jak niedzielny kierowca. :D |
E tam, od razu może przerzucę się na rzęsy~~ Bez patrzenia na szybę. To będzie coś... |
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 02-06-2013, 11:34
|
|
|
Zębami, zębami.
Bo...rodzina. A w zasadzie, po jednej wypowiedzi dziś rano, jej brak.
Oh well. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
rage96
|
Wysłany: 02-06-2013, 13:40
|
|
|
Strasznie mnie głowa dzisiaj boli i nie mogę się normalnie uczyć, a nauki i zadań do zrobienia jest sporo... |
_________________ MyAnimeList |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 03-06-2013, 21:42
|
|
|
Komuś z biura zrobię krzywdę, zanim działania tego kogoś zrobią krzywdę nowemu pojazdowi (który ja mam pod opieką). Bo ten idiota nie umie liczyć albo nie wie, że pakowanie dwóch ton tam, gdzie projektowano jedną, jest baaaardzo złym pomysłem. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Crushmaker
|
Wysłany: 03-06-2013, 22:04
|
|
|
nie ;] i to się sprawdza zarówno ekonomicznie jak i pod względem wytrzymałościowym.... |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 04-06-2013, 05:34
|
|
|
No więc nie, nie sprawdza się, a myślenie w ten sposób jest czystą ignorancją. O braku umiejętności liczenia nie wspomnę, bo już było. |
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 11-06-2013, 15:00
|
|
|
Wciąż pada i pada ech.... Przynajmniej dobrze chociaż, że dziś żadnego meczu nie gramy na narodowym. |
|
|
rage96
|
Wysłany: 11-06-2013, 18:43
|
|
|
U mnie jest bardzo ładna pogoda :-). Minus jest taki, że się przeziębiłem, nic mi się nie chce i muszę nauczyć się na najważniejszy spr w całym roku szkolnym z j.polskiego a materiału do nauczenia trochę jest... |
_________________ MyAnimeList |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-06-2013, 19:32
|
|
|
Woda, zdecydowanie za dużo wody i cholera, nie mam pojęcia jak jutro dotrę do pracy... |
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 13-06-2013, 10:07
|
|
|
Wpław. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-06-2013, 21:46
|
|
|
Gram sobie w Jade Empire, fajna gra, zbliżam się do końca, twardo próbuję poderwać Silk Fox...
...ale nie, kurde, to przecież oczywiste, że Sky musi mi wyznawać wieczną miłość :< Stary, rozmawiałam z tobą może trzy razy w ciągu całej gry, nudzisz mnie i w dodatku cały czas mam wrażenie, że coś kręcisz. A teraz przez ciebie Silk Fox mnie nie chce. Smutność.
Ninja romanse w grach są złe :< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|