Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 24-07-2012, 14:37
|
|
|
Nah, ale pomidorowa z ryżem bez ryżu nie przypadła ludziom do gustu. :D
Poza tym jest niby fajna pogoda, ale jak człowiek pospaceruje kwadrans to pot się leje strumieniami. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 25-07-2012, 12:02
|
|
|
Rekrutacja na drugi stopień jest chora... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-07-2012, 23:16
|
|
|
Oh noes, skończyłam Unholy alliance. Sniff sniff. Co ja teraz będę robić? Wypasiona jakoś strasznie nie byłam i często wybierałam (oh-jakże-szalony) poziom hard ale jednak dziabąg z 50 ataku to było coś. Plus czary. Ale i tak Sandro z pierwszej kampanii z nim kochalam najbardziej <3 |
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 26-07-2012, 00:30
|
|
|
Przyszła mi "nowa" drukarka a3+, ale oczywiście bez tuszy. Czarny miałem a kolorowy... zamiennik w moich sklepach 70zł, na allegro 25zł z przesyłką gratis, czekam.
A bez pustego nawet zbiorniczka nie sprawdzę czy to w ogóle działa (zestaw regeneracyjny i tusz nawet mam o dziwo). Dlaczego hp zrobiło kanistry 23 i 78 identyczne, ale inne? w starej było 23.
W międzyczasie zacząłem dumać nad moim ukochanym i uniwersalnym narzędziem, prl-owską wiertarką marki celma. Wygląda toto jak karabin a wyłącznik ma od odkurzacza :] Niestety nie chciało działać za każdym razem i czasem trzeba było popchnąć a od niedawna miała zadyszkę. Teraz wiem co jest uszkodzone, ale pokój mam pełny części a za te których brakuje zapłacić muszę minimum 100zł+ przesyłki. W każdym razie tak ją rozbierałem, że poxipol może nie starczyć i wtedy będzie 150zł :|
Co prawda myślę, że warto (bo rozwali tym ścianę i bez prądu) ale liczyłem że to będą tylko szczotki za 5 zł. PRL mi upadł ;[ Zrobiłem nią 3 i pół gitary, ona nie może umrzeć. (wierciła, frezowała, szlifowała i cięła, musiał bym kupić 4 inne narzędzia) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-07-2012, 01:06
|
|
|
NAPRAWDĘ mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie lepszy niż ten który Bogu dzięki skończył się 2 h temu... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 26-07-2012, 12:26
|
|
|
Hyh... Jest wysyp fajnych ofert, ale z pracy to trochę trudno polować, a w domu net umarł... miał kiedy... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 27-07-2012, 13:10
|
|
|
Już tak dawno chora nie byłam, że aż zapomniałam jak to jest. Ómieraaaaam. A w weekend muszę być w miarę sprawna i żywa. Nawet mi się jeść nie chce, a to już w ogóle u mnie nienormalne. Głodna jestem, ale nie mam apetytu. Dziwne. |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 27-07-2012, 13:30
|
|
|
Om, doświadczasz tego co ja przez lata liceum plus kilka pierwszych studiów (głodność bez apetytu). Potem zaczełam jeść i przeraża mnie waga jaką powoli osiągam, a charakteru żeby schudnąć nie mam. Damn. Mam nadzieję, że jak wrócę do Krakowa to mi to zniknie, chociaż trochę T__T
A w ogóle <huuuuuug> zdrowiej! Jamnik zdrowieje, Ty tez powinnaś! |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 27-07-2012, 23:07
|
|
|
Serio albo zacznę udawać, że wolę kobiety przed niektórymi, albo będę naprawdę straszną suką. Już jestem. Ale niektórzy sobie w pełni zasługują. Ktoś mi zepsuł taki genialny dzień. Sigh. |
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 31-07-2012, 10:37
|
|
|
Chyba szykuje się kolejny dzień spędzony w łóżku, klawo. A gardło ciągle boli tak samo. Mam nawet problemy z podniesieniem butelki z wodą. Ughhhh... |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 31-07-2012, 16:25
|
|
|
Bo Assassin's Creed 2 jest świetną grą i ja w ogóle kocham tę serię, ale szlag mnie zaraz jasny trafi i krew nagła zaleje. Od jakiegoś czasu jakikolwiek postęp gry to sobie mogę wsadzić w... Nie będę przechodzić tego samego po raz trzeci. Sejwy na serwerach Ubi niby, a co mi po tym jak nie mam do nich żadnego dostępu. I bądź tu człowieku uczciwy i kupuj oryginały. Nienawidzę Ubisoftu. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
Ostatnio zmieniony przez Mononoke dnia 01-08-2012, 15:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 31-07-2012, 16:44
|
|
|
Graj w pirata. Poważnie.
Mai też zaczęła jeszcze raz, doszła do Wenecji, wyłączyła. Następne uruchomienie gry - BOOM! - robimy zadania dla rodziny we Florencji!
Problemu polega na tym, że w tej chwili są DWIE chmury, do których zapisuje save - jeśli masz szczęście trafisz na tę samą, jeśli nie masz... No. Poza tym ten piękny tekst o ninja pluginach do ff, przez które można komuś zdalnie jakiś syf wrzucić do systemu. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 31-07-2012, 16:52
|
|
|
Kupuj oryginały, graj na piratach. :D |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 31-07-2012, 17:36
|
|
|
Mono - odznacz sobie, żeby sejwy zapisywały się na dysku, a nie w chmurze. Powinno działać (straconych sejwów wprawdzie nie odzyskasz, ale powinno już normalnie się zapisywać) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 31-07-2012, 18:49
|
|
|
Dzięki wielkie. Zobaczymy co z tego będzie. Idę po raz trzeci zabić Francesco de Pazzi... |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
|