Kim chcecie zostać w przyszłości? |
Wersja do druku |
Pan B
hmm....
Dołączył: 16 Gru 2007 Skąd: ehhhh...szkoda gadać Status: offline
|
Wysłany: 31-12-2007, 16:22
|
|
|
Gustavus napisał/a: |
Nie martw się, z wiekiem to mija. |
Kłamstwo |
_________________ Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary częściej mary. |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 31-12-2007, 18:44
|
|
|
By być bardziej delikatną od Pana B, to napisze tylko, że wyjątki potwierdzają regułę :) i oby tak było w naszym przypadku, wiecznie młodzi! (wiekiem i duszą :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Filippiarz
baka ketsu
|
Wysłany: 31-12-2007, 19:53
|
|
|
Pan B napisał/a: | Gustavus napisał/a: | Nie martw się, z wiekiem to mija. | Kłamstwo |
Kłamstwo, że kłamstwo :]
Ja zamierzam być rentierem dlatego też regularnie gram w lotto :)
Ewentualnie będę gwiazdą rocka - zapuściłem sobie włosy do pasa, a niedługo mój zespół będzie nagrywał demo. Jak muzyka nie chwyci na rynku to zmieniam zespół na inny, nowy i lepszy - taki, który kiedyś będzie sławny :]
Robię tak już 13 lat, kiedyś powinno zadziałać! :D |
_________________ Quidquid Latine dictum sit, altum videtur. |
|
|
|
|
Rhey
|
Wysłany: 31-12-2007, 23:04
|
|
|
Chce zdobyć (i oczywiście jak najdłużej sprawować) władzę! Docelowo dążę do tytułu premiera (tytuł prezydenta dla mnie jako monarchisty jest nie do zaakceptowania) ale stołkiem w parlamencie albo sejmiku wojewódzkim też nie pogardzę. Już z góry mogę wam zapowiedzieć że wszystko z czym nie mogą sobie poradzić nasze obecne władzę ja załatwię od ręki. :D |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 02-01-2008, 20:41
|
|
|
krew_na_scianie napisał/a: | Ja wolałąbym pracę z większą dawką emocji i jakimś dużym zespole :) i nie mam tu na myśli policji czy coś w tym stylu! Ale coś z biznesem, ekonomią i informatyką jako taką :) | CBA albo Agencja Kontrwywiadu?
Albo przystań do Loży Tanuka. Nasz Plan na Zapanowanie nad Światem rozwija się całkiem sprawnie! |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 02-01-2008, 23:19
|
|
|
wa-totem napisał/a: | CBA albo Agencja Kontrwywiadu?
Albo przystań do Loży Tanuka. Nasz Plan na Zapanowanie nad Światem rozwija się całkiem sprawnie! |
Co za niemoralna propozycja :) Jacy geniusze zła stoją za tą organizacją??
A CBA, Agencje i tym podobne rzeczy odpadają, nic z takich rzeczy! O tak mocnym kalibrze nie miałam na myśli :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 03-01-2008, 19:47
|
|
|
krew_na_scianie napisał/a: | Co za niemoralna propozycja :) Jacy geniusze zła stoją za tą organizacją?? |
Całe naczalstwo i wszyscy współpracownicy (w tym tajni), agenci, kolaboranci i informatorzy Tanuki.pl :>>>> |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Anonymous_
facepalm.jpg
|
Wysłany: 03-01-2008, 20:12
|
|
|
Takim moim cichym marzeniem jest założenie najmniej ambitnego zespołu rockowego jaki by grał na tej planecie... ;p |
_________________ facepalm.jpg |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 03-01-2008, 21:40
|
|
|
wa-totem napisał/a: |
Całe naczalstwo i wszyscy współpracownicy (w tym tajni), agenci, kolaboranci i informatorzy Tanuki.pl :>>>> |
Miałam w planach zostać żoną Gates'a ale towarzystwo agentów, kolaborantów to także doborowa kompania :P |
|
|
|
|
Gustavus
mechalistkoholik
|
Wysłany: 05-01-2008, 10:35
|
|
|
krew_na_scianie napisał/a: | towarzystwo agentów, kolaborantów to także doborowa kompania :P |
Czy Twoim ulubionym filmem nie jest aby "Blus Tajniaków"?
Można też połączyć obydwie opcje:
Jako agentka tajnej organizacji Front Wyzwolenia Softu możesz uwieść Gates'a a potem zostać młodą wdową. |
_________________ "Ich okręty są jak ich kobiety...
Piękne i szybkie, ale fatalnie się prowadzą"
|
|
|
|
|
Ras Zielin
Jah bless You!
|
Wysłany: 05-01-2008, 12:34
|
|
|
Spisek, władza itd itp :]
Może przyłączcie się do Iluminati i New World Order, hm? ;> |
_________________ Iku zo! |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-01-2008, 12:47
|
|
|
Cytat: | Może przyłączcie się do Iluminati i New World Order, hm? ;> |
To lamerzy są. Nie mają efektów i słabo się konspirują. Poza tym są zacofani technologicznie. Wielkie, złe, podziemne organizacje, mroczne rytuały i sterowanie gospodarką ery modernistycznej nie mają już prawa bytu. Przyszłość to Internet i hig tech. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 05-01-2008, 15:46
|
|
|
Gustavus napisał/a: |
Można też połączyć obydwie opcje:
Jako agentka tajnej organizacji Front Wyzwolenia Softu możesz uwieść Gates'a a potem zostać młodą wdową. |
No no - co za bystry umysł!! Gustavus powinnieneś zostać menagerem?? Niech tylko zostane tą wdową to będziesz miał zajęcie ;)
"Może przyłączcie się do Iluminati i New World Order, hm? ;>" a to cóż to?? |
|
|
|
|
Ras Zielin
Jah bless You!
|
Wysłany: 05-01-2008, 16:56
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Cytat: | Może przyłączcie się do Iluminati i New World Order, hm? ;> |
To lamerzy są. Nie mają efektów i słabo się konspirują. Poza tym są zacofani technologicznie. Wielkie, złe, podziemne organizacje, mroczne rytuały i sterowanie gospodarką ery modernistycznej nie mają już prawa bytu. |
Czy ja wiem... udało IM się wzniecić 2 wojny światowe, wojnę w Wietnamie, wojnę w Iraku, rozwalili WTC i wmówili ludziom, że to atak terrorystyczny oO'
Stworzyli Unię Europejską, Azjatycką, teraz tworzą Amerykańską (USA, Kanada i Mexyk),
Rockefeler jest bilionerem i może robić co mu się żywnie podoba, a żeby było śmiesznie ma w kieszeni takich ludzi jak Bush itp itd.
Co Ty na to żeby wykopać ich w kosmos? :P
Może by tak ZJAPONIZOWAĆ świat? :>
P.S.
Szukam nauczyciela - Chodzi mi o język japoński.
Jest może ktoś taki na forum, kto jest gotów udzielać mi lekcji? ^^' |
_________________ Iku zo! |
|
|
|
|
magu
dreamer..
|
Wysłany: 24-01-2008, 02:17
|
|
|
skończyc matematyke informatyczna/automatyke i robotyke.. znalezc dobra prace w kórej mógłbym dalej rowijac siebie i pogłebiac swoja wiedze.. japonski troszke podszkolic.. i zabrac sie za realizacje wyzszych planow wraz moim Kochaniem :* xD |
_________________ Watashi wa L desu..
|
|
|
|
|
|